Προς το περιεχόμενο

CONTROL [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μια χαρα ειναι οι πωλησεις,ειδικα για την πολυ μικρη προβολη/διαφημιση που ειχε το παιχνιδι,ειδικα οταν μιλαμε για Remedy παιχνιδι και φυσικα αν υπολογισουμε οτι το προηγουμενο Quantum Break δεν ηταν οτι το καλυτερο.

τοση μικρη προβολη, που ειχε καμια 10αρια υποψηφιοτητες στα game awards. η Remedy δεν ειναι κανα μικρο, αγνωστο indie studio, και ενω δεν ειναι εμπορικη αποτυχια το παιχνιδι τους, 2m πωλησεις για ενα AAA τιτλο για τα σημερινα δεδομενα, σιγουρα δεν ειναι κατι to brag about.

Επεξ/σία από KilliK
  • Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Sprou είπε

Η τυπισσα τα σπάει,βεβαια γνωριζουμε απο κεντρικούς χαρακτήρες της εταιρίας..τα δινουν ολα.

Εγώ την βρήκα ως το πιο αδύναμο part του game. Χαλαρά ο λιγότερο συμπαθής χαρακτήρας από όλα τα games τους.

Το combat όμως τα σπάει σίγουρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε δέκα λεπτά δεν έχω βάλει να παίξω το game και έχω φάει δύο φορές crash. Το ένα με error screen X και το άλλο freeze και force close στο άκυρο. Όλα αυτά με Xbox gamepass... wtf

788058668_(83).png.15eceed1c9c0557db6ad703bb940c870.png

Ομορφιές.. 😩

Επεξ/σία από ChrisN.S.
Δημοσ.

Στην αρχή μου φαινόταν κάπως βαρετό είναι η αλήθεια αλλά σιγά σιγά όσο καταλαβαίνεις τι παίζει με το story και μαθαίνεις νέα abilities γίνεται πολύ καλό. Ειδικά το combat με levitation είναι όλα τα λεφτά, και γενικά όλο το destruction που συμβαίνει τα σπάει (no pun intended). Crashes δεν έχω συναντήσει καθόλου, απλά κάποιες φορές αργούν να φορτώσουν τα textures και ένα άλλο που μου έτυχε πρώτη φορά σήμερα είναι να εξαφανίζεται η Jesse και να φαίνεται μόνο το όπλο στον αέρα. Συνέβη εκεί που πολεμάς με την άγκυρα δεν ξέρω αν έχει σχέση. Πάντως στο google που το έψαξα λίγο είναι known και τα δύο..

Δημοσ.

Μου το εβγαλε προτεινομενο επειδη εχω στα αγαπημενα DETROIT: Become Human και Βeyond: Two Souls, που ειναι παιχνιδαρες και μου τραβηξε το ενδιαφερον, εχω και το Alan Wake στο EPIC αλλα δεν το εχω παιξει.

Ειναι ευκολο στο gameplay ή ειναι παλούκι? Αν εχει πολλα πιστολιδια θα πεθαινω συνεχεια 😆😆

Να παιξω πρωτα το Alan Wake, ειναι το ιδιο στυλ?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, KilliK είπε

τοση μικρη προβολη, που ειχε καμια 10αρια υποψηφιοτητες στα game awards. η Remedy δεν ειναι κανα μικρο, αγνωστο indie studio, και ενω δεν ειναι εμπορικη αποτυχια το παιχνιδι τους, 2m πωλησεις για ενα AAA τιτλο για τα σημερινα δεδομενα, σιγουρα δεν ειναι κατι to brag about.

Προβολη/διαφημιση την περιοδο κυκλοφοριας του παιχνιδιου που γινονται και οι μεγαλες πωλησεις.

Τι να τις κανεις τις υποψηφιοτητες στα game awards οταν απλα κερδισε ενα?Και τι να το κανεις που μιλαμε για μισο χρονο μετα την κυκλοφορια του.

Η χοντρη προβολη ενος παιχνιδιου ειναι οι μπολικες διαφημισεις οπου και να κοιταξεις(βλεπε Rockstar,CDPR,Sony exclusives κλπ).

Η Remedy δεν ειναι κανενα μικρο indie studio,αλλα απο την αλλη μετα το max payne/alan wake,εχει πεσει κατηγοριες και ευτυχως που ηρθε το Control να την ξαναφερει στην επιφανεια.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

δηλαδη ο Δεκεμβριος που γινονται τα game awards, δεν ειναι περιοδος μεγαλων πωλησεων για τα παιχνιδια; οκ.

οι υποψηφιοτητες απο μονες τους σε ενα τοσο μεγαλο εβεντ, ειναι τεραστια προβολη. και δεν αναφερομαι καν στο buzz που ειχε το παιχνιδι οταν πρωτοβγηκε.

η ουσια ειναι οτι 2m πωλησεις μεσα σε 2χρονια, για ενα παιχνιδι που ηταν υπο αναπτυξη 3 χρονια, δεν ειναι τιποτα σημερα. μπορει να ειναι παραπανω απο αρκετα για την Remedy, κατι που οπως σωστα λες χρειαζοταν μετα τα προσφατα της missteps, αλλα μεχρι εκει.

1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε

Ούτε δέκα λεπτά δεν έχω βάλει να παίξω το game και έχω φάει δύο φορές crash. Το ένα με error screen X και το άλλο freeze και force close στο άκυρο. Όλα αυτά με Xbox gamepass... wtf

788058668_(83).png.15eceed1c9c0557db6ad703bb940c870.png

Ομορφιές.. 😩

απενεργοποιησε το game bar στα Windows.

επισης κανε και ενα memory check, μηπως εχεις καμια χαλασμενη μνημη.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KilliK είπε

δηλαδη ο Δεκεμβριος που γινονται τα game awards, δεν ειναι περιοδος μεγαλων πωλησεων για τα παιχνιδια; οκ.

οι υποψηφιοτητες απο μονες τους σε ενα τοσο μεγαλο εβεντ, ειναι τεραστια προβολη. και δεν αναφερομαι καν στο buzz που ειχε το παιχνιδι οταν πρωτοβγηκε.

η ουσια ειναι οτι 2m πωλησεις μεσα σε 2χρονια, για ενα παιχνιδι που ηταν υπο αναπτυξη 3 χρονια, δεν ειναι τιποτα σημερα. μπορει να ειναι παραπανω απο αρκετα για την Remedy, κατι που οπως σωστα λες χρειαζοταν μετα τα προσφατα της missteps, αλλα μεχρι εκει.

Εχεις καποια επισημα νουμερα που να δειχνουν αυτο το πραγμα για τον Δεκεμβριο?

Προφανως και οι υποψηφιοτητες σε ενα event ειναι μια μορφη προβολης.Κανενας δεν ειπε το αντιθετο.

Δεν ειναι ομως αυτες απο μονες τους αρκετες για να καθορισουν τις τελικες πωλησεις του παιχνιδιου αυτου,ποσο μαλλον οταν το παιχνιδι αυτο δεν κερδισει και τις περισσοτερες απο αυτες.

Απο εκει και περα προφανως εχουμε δει και μεγαλυτερα νουμερα σε οτι εχει να κανει με τις πωλησεις. Αλλα να θυμισω οτι το παιχνιδι αυτο

• δεν διαφημιστηκε πολυ(σε σχεση με αλλα παιχνιδια)
  • δεν πηρε πολυ υψηλες βαθμολογιες,ειδικα στις εκδοσεις των κονσολων
  • που ειχε και τετοια αποδοση
  • Στην εκδοση του PC,αποθαρυνε αρκετους η ανακοινωση για Epic Store exclusive(αν κρινουμε και τις πωλησεις που εκανε σε συντομο διαστημα στο steam).

control.jpg.e8cfd598016e3d3f6f47c50cdd1ae1b2.jpg

Εσυ το παιχνιδι το εχεις παιξει και σε απασχολουν οι πωλησεις του ή κλασσικα να χαμε να λεγαμε οπως και στα περισσοτερα θεματα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

απενεργοποιησε το game bar στα Windows.

επισης κανε και ενα memory check, μηπως εχεις καμια χαλασμενη μνημη.

Μπα και χωρίς game bar πάλι τα ίδια, άλλες φορές error άλλες φορές crash στο desktop χωρίς error, η μνήμη αποκλείεται να φταίει δεν μου έχει βγάλει error σε κανένα άλλο παιχνίδι μέχρι τώρα γενικά.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Μπα και χωρίς game bar πάλι τα ίδια, άλλες φορές error άλλες φορές crash στο desktop χωρίς error, η μνήμη αποκλείεται να φταίει δεν μου έχει βγάλει error σε κανένα άλλο παιχνίδι μέχρι τώρα γενικά.

απενεργοποιησε A/V, σταματα οτι αλλη εφαρμογη τρεχει στο background και κανε update σε Windows και drivers (gpu, mainboard, κτλ).

επισης μειωσε τα γραφικα στις επιλογες του παιχνιδιου.

συνηθως ομως αυτα τα λαθη εχουν να κανουν με το hardware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Εχεις καποια επισημα νουμερα που να δειχνουν αυτο το πραγμα για τον Δεκεμβριο?

κανενα απολυτως.

December saw new records for consumer spending on video games in the United States of $7.7 billion

Για τα υπολοιπα. Αν δικαιολογεις αυτο το μικρο νουμερο, αποδεχεσαι εμμεσως οτι δεν ειναι τελικα και τοσο σημαντικο, τουλαχιστον ετσι οπως το παρουσιαζει η Remedy, αφου θα μπορουσε να ειναι πολυ μεγαλυτερο. which is my point.

Αναφορά σε κείμενο

Εσυ το παιχνιδι το εχεις παιξει και σε απασχολουν οι πωλησεις του ή κλασσικα να χαμε να λεγαμε οπως και στα περισσοτερα θεματα?

πρεπει να εχω παιξει το παιχνιδι για να σχολιασω ενα tweet της εταιρειας που αφορα αποκλειστικα τις πωλησεις του; σοβαρα;

αυτα απο εμενα, δεν υπαρχει κατι αλλο να προσθεσω, i am out.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

29 λεπτά πριν, KilliK είπε
Spoiler

Το ιδιο σου το link παντως το αντιθετο δειχνει. Οτι τα παιχνιδια τα οποια ηταν υποψηφια στα game awards,δεν εκμεταλλευτηκαν αυτη την προβολη,αφου τα ξεπερασαν τα παιχνιδια του Nintendo Switch.

Που ειναι το last of us που κερδισε τοσα βραβεια,οεο?

Απο εκει και περα το εαν ειναι πραγματικα καλες ή οχι οι πωλησεις του Control,αυτο μονο την ιδια την εταιρεια απασχολει.

Εμενα οπως και τους υπολοιπους οπως μπορεις να δεις και στα υπολοιπα σχολια μας ενδιαφερει κυριως το ιδιο το παιχνιδι και για αυτο μπηκαν να σχολιασουν στο θεμα αυτο(ειδες μηπως πολλους αλλους να τους απασχολουν οι πωλησεις του παιχνιδιου αν ειναι πολλες ή λιγες?).

Συνηθως αυτοι που δεν εχουν παιξει/δεν τους ενδιαφερει το ιδιο το παιχνιδι ,ασχολουνται με 3ης σημασιας πραγματα οπως το παραπανω. Ετσι προκυπτει αυτο που εγραψα πιο πισω. 

Και πλεον δεν υπαρχει και η ''χρηματικη''δικαιολογια οταν εδω και λιγες μερες ειναι πλεον διαθεσιμο μεχρι και στο GamePass :)

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

η εταιρεια κοινοποιησε και γιορτασε τις πωλησεις στο δημοσιο twitter της. προφανως ηταν κατι που ηθελε να μοιραστει μαζι μας.

καποιος ποσταρε το tweet εδω μεσα.  αρα δεν ενδιαφερει τους υπολοιπους μονο το παιχνιδι, οπως δηλωνεις.

εφοσων εχεις παιξει και σε ενδιαφερει μονο το ιδιο το παιχνιδι, γιατι συζητας μαζι μου τοση ωρα για 3ης σημασιας πραγματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...