xtrmsnpr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) άντε και έχω κρατηθεί πόσες φορές που το χει βάλει σε έκπτωση στο psn! Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2020 από xtrmsnpr
sotirisl Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Νομίζω ότι τα έχουν κάνει λίγο μπαχαλο με τις εκδόσεις. Αν έχεις το original game και τα expansion packs δεν θα έχεις το ultimate edition με τα αναβαθμισμένα γραφικά... Θα πρέπει να αγοράσεις δεύτερη φορά το παιχνίδι 1
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, sotirisl είπε Νομίζω ότι τα έχουν κάνει λίγο μπαχαλο με τις εκδόσεις. Αν έχεις το original game και τα expansion packs δεν θα έχεις το ultimate edition με τα αναβαθμισμένα γραφικά... Θα πρέπει να αγοράσεις δεύτερη φορά το παιχνίδι αυτό ισχύει για τις κονσόλες μόνο.. Αναφορά σε κείμενο I own the Control base game and Season Pass. Is this not the same as Control Ultimate Edition? The objective of Control Ultimate Edition was not to release new exclusive content on the next gen platforms, but to offer the full Control gameplay experience to new Control players in a single, easy-to-find product. The PlayStation 5/Xbox Series X versions of Control contain the same content as the current gen game, though they do take full advantage of the power and features provided by these new consoles. The upgrade path that we are offering is only possible when upgrading from the same version of the game. As we are only doing additional development on Control Ultimate Edition on the next gen platforms, we are unfortunately unable to offer an upgrade path to all existing Control players. We understand how this might upset a number of players but you will still be able to play the 2019 edition of Control and each Expansion on the new platforms. σημερινή ανακοίνωση της εταιρίας που εξηγεί τί έγινε με τις εκδόσεις: Control Ultimate Edition – An Explanation
SPANK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Άσχετο σχετικό όσο αφορά το pc δεν θα υπάρχει για αγορά μόνο το base game χωρίς τα expansions ? 🤔
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, SPANK είπε Άσχετο σχετικό όσο αφορά το pc δεν θα υπάρχει για αγορά μόνο το base game χωρίς τα expansions ? 🤔 τσου! Μια έκδοση θα κυκλοφορεί που θα τα έχει μέσα όλα! η ultimate! (η οποία σε κονσόλες και epic θα κυκλοφορήσει Σεπτέμβριο) Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2020 από xtrmsnpr 1
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 μέρα και 23 ώρες έμειναν! και ένα βίντεο από τα παλιά, για να ρίξουμε λάδι στην φωτιά! Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2020 από xtrmsnpr
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Έλα πάμε! Βγήκε 18.00! Πωλείται με -20% στα 31.99€ μέχρι τις 3 Σεπτέμβρη 3
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 24.5 βγαινει απο Voidu(gg-deals κωδικος)και απο κλειδαδικα παιζει στα 26.5ευρω(instant gaming/cdkeys). Δεδομενου οτι εχει και τα 2dlc,τελικα καθολου ασχημα για day one τιμη. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από Fulgore 2
noFEARgr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Θα βγει και στο gog για οποιον ενδιαφερεται 1
SPANK Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Πολύ καλή η τιμή και τα 24 euro μαλλον απο εκει θα τσιμπήσω , οποιος το πήρε για πείτε πως ειναι το performance στο steam σε σχέση με το epic
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, SPANK είπε Πολύ καλή η τιμή και τα 24 euro μαλλον απο εκει θα τσιμπήσω , οποιος το πήρε για πείτε πως ειναι το performance στο steam σε σχέση με το epic είναι βαρύ, αλλά όμορφο! Καλά παίζει, 60αρι δεν χτυπάω με την 580, έχω κλείσει και το msaa και τα παίζω όλα στο high. How Long To Beat Control 11½ Hours επίσης είναι τρελό θρίλερ!
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Εγω ακομα δεν το εχω κατεβασει μιας και περιμενω refund απο κλειδαδικο,επειδη η τιμη αλλαξε τωρα με το Launch.
SPANK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2020 Τελικά θα το πάρω δεν άντεξα , παραπάνω αναφέρθηκε οτι βγαίνει και στα 24.5 απο voidu .. αλλα εμένα μου δείχνει 28 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα