Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Κατανάλωσαν πολύ ναρκωτικό όταν έφτιαχναν το παιχνίδι δεν εξηγείται αλλιώς τόσο weirdness..Προτιμώ το Quantum Break χίλιες φορές μ' αυτό το στυλ.
D.Luffy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Κατανάλωσαν πολύ ναρκωτικό όταν έφτιαχναν το παιχνίδι δεν εξηγείται αλλιώς τόσο weirdness..Προτιμώ το Quantum Break χίλιες φορές μ' αυτό το στυλ. Ο director είπε ότι εμπνεύστηκε από David Lynch. Προσωπικά λατρεύω αυτό το στυλ του σουρεαλιστικού και βρίσκω το lore του παιχνιδιού πολύ ενδιαφέρον. Έχει να κάνει με παράλληλες διαστάσεις οπότε ταιριάζει να είναι στημένο με αυτόν τον τρόπο. Εμένα το QB μου φάνηκε πολύ ρηχό με κλισέ σενάριο που το έχουμε δει άπειρες φορές. Αν νομίζεις ότι το Control είναι weird, τότε δες την ταινία Eraserhead του Lynch. Εκεί θα σου καεί ο εγκέφαλος... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από D.Luffy 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 34 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Ο director είπε ότι εμπνεύστηκε από David Lynch. Έχει ξανά συζητηθεί ότι το game πήρε από το SCP Foundation.
D.Luffy Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Έχει ξανά συζητηθεί ότι το game πήρε από το SCP Foundation. Πήρε και από το SCP foundation... Εγώ αναφερόμουν σε αυτή τη συνέντευξη: https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/control-director-drew-inspiration-david-lynchs-unexpected-unsettling-work-1240518 Ο Kasurinen στην συνέντευξη του Kotaku που αναφέρεσαι εσύ, είπε ότι το SCP απλώς αποτελεί μία από τις πολλές πηγές έμπνευσης, μεταξύ άλλων, X-Files, Twin Peaks, Southern Reach, Space Odysey. 2
liakinen Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Τώρα περιμένουμε να γίνει η σύνδεση μεταξύ Control και Alan Wake να γουστάρουμε. Δεκάδες επιρροές από David Lynch (twin peaks) αλλά και twilight zone είχε το Alan Wake. 1
sotirisl Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 και ένα review του νέου expansion pack με όνομα The Foundation... Φαίνεται εξαιρετικό...
tommybertsen Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 8 ώρες πριν, D.Luffy είπε Αν νομίζεις ότι το Control είναι weird, τότε δες την ταινία Eraserhead του Lynch. Εκεί θα σου καεί ο εγκέφαλος... Που να δει και το Twin Peaks 😛 1
dem Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Είχα σταματήσει στο crysis (1) το gaming. Και δεν θυμάμαι αν αργότερα είχα τερματίσει το mafia 2 ... Έβαλα το control από περιέργεια για το RTX. Εντάξει δεν θα σχολιάσω το RTX. Το καταπίνω πάμε παρακάτω. Η μηχανή μου φαίνεται Max Payne με mods. Το ΑΙ των εχθρών αρχίζει και σταματάει στο απλά έρχονται κατά πάνω σου και πυροβολούν και το gameplay απλα run and shoot...μέχρι τώρα. Τι David lynch ρε παιδιά ;;; Επειδή χτυπάει το τηλέφωνο; Οι τύποι δεν έβαλαν ούτε καν walk για keyboard/mouse στο port...σοβαρά τώρα ; και η 2080 και μνήμες δεν ξεπερνουν την θερμοκρασία περιβάλλοντος χαχχαα τουλάχιστον στο odyssey δείχνουν ότι δουλεύουν ... Γελάει ο κόσμος Αλλά ok το story.. περί ορεξεως κολοκύθια.... κατά τα αλλά ... Πλήρης απογοήτευση. Σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2006. Στο συγκεκριμένο τίτλο και πιο πίσω ... 1
D.Luffy Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, dem είπε Τι David lynch ρε παιδιά ;;; Επειδή χτυπάει το τηλέφωνο; Είπαμε ότι έχει επιρροές από Lynch. Όχι ότι το σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Lynch... Να ξεχωρίζουμε το ένα με το άλλο. Τώρα όσο αναφορά τα γραφικά, το παιχνίδι εικαστικά έχει να κάνει με ένα κτίριο... γραφείων. Κάτι σαν corporate nightmare. Τι περίμενες να δεις? Τα lush jungle σκηνικά και τις ηλιόλουστες παραλίες του Crysis? Το εντυπωσιακό στον τεχνικό τομέα είναι κυρίως οι αντανακλάσεις και το πως αυτές αποδίδονται real time με φυσικό τρόπο και όχι faked με screen space τεχνικές. Δεν είναι εκεί για να εντυπωσιάσουν με την πρώτη οπτική επαφή τον κάθε average gamer αλλά αυτούς που το ψάχνουν λίγο παραπάνω... Τέλος, αν ψάχνεις παιχνίδια που να προσφέρουν μεγαλύτερο βάθος από απλό run and shoot και πρόκληση στο gameplay, συμφωνώ ότι το Control δεν είναι το πιο κατάλληλο. Προτείνω να δοκιμάσεις Dark Souls, Nioh και Sekiro. Μη περιμένεις όμως να τρελαθείς με τα γραφικά τους. Δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά που να έχει το ίδιο αντίκτυπο στον τεχνικό τομέα με το Crysis 1 που έπαιξες τότε. 3
dem Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Είπαμε ότι έχει επιρροές από Lynch. Όχι ότι το σκηνοθέτησε ο ίδιος ο Lynch... Να ξεχωρίζουμε το ένα με το άλλο. Τώρα όσο αναφορά τα γραφικά, το παιχνίδι εικαστικά έχει να κάνει με ένα κτίριο... γραφείων. Κάτι σαν corporate nightmare. Τι περίμενες να δεις? Τα lush jungle σκηνικά και τις ηλιόλουστες παραλίες του Crysis? Το εντυπωσιακό στον τεχνικό τομέα είναι κυρίως οι αντανακλάσεις και το πως αυτές αποδίδονται real time με φυσικό τρόπο και όχι faked με screen space τεχνικές. Δεν είναι εκεί για να εντυπωσιάσουν με την πρώτη οπτική επαφή τον κάθε average gamer αλλά αυτούς που το ψάχνουν λίγο παραπάνω... Τέλος, αν ψάχνεις παιχνίδια που να προσφέρουν μεγαλύτερο βάθος από απλό run and shoot και πρόκληση στο gameplay, συμφωνώ ότι το Control δεν είναι το πιο κατάλληλο. Προτείνω να δοκιμάσεις Dark Souls, Nioh και Sekiro. Μη περιμένεις όμως να τρελαθείς με τα γραφικά τους. Δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά που να έχει το ίδιο αντίκτυπο στον τεχνικό τομέα με το Crysis 1 που έπαιξες τότε. Στην βάση συμφωνούμε, πριν πολλά χρόνια υπήρχε εξέλιξη. Μετά από καμιά 15ετία δεν βλέπω κάτι σημαντικό. Τα έχουν παρατήσει. Το control μου φάνηκε έχουμε την συγκεκριμένη μηχανή που αποδίδει σε ένα κτίριο με γραφεία και πάνω εκεί σκεφτόμαστε ακόμα ένα story, καμιά προσπάθεια για κάτι παραπάνω. Αδικαιολόγητα πολύ ψηλές βαθμολογίες. Καταλαβαίνω για τις " επιρροές Lynch " η πλοκή έτσι κι αλλιώς είναι προσωπικό θέμα , δεν είναι κακός ο τίτλος, μπορεί να ήμουν και υπερβολικός, απλά για μετά από τόσα χρόνια.... μου ήρθε κάπως απογοητευτικός. όσο για το gameplay, ενταξ κάνε πάλι shoot and run αλλά βάλε και τίποτα άλλο ρε παιδί μου τόσα χρόνια πέρασαν. ήμουν ανάμεσα σ αυτό και το sekiro που πρότειναν πολλοί για κάτι χαλαρό (αλλιώς σίγουρα θα πάγαινα για witcher αλλά δεν με παίρνει ο χρόνος για τέτοιου είδους κάψιμο ) , τελικά άρχισα λίγο αυτό, τέλος πάντων. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από dem
D.Luffy Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, dem είπε ήμουν ανάμεσα σ αυτό και το sekiro που πρότειναν πολλοί για κάτι χαλαρό (αλλιώς σίγουρα θα πάγαινα για witcher αλλά δεν με παίρνει ο χρόνος για τέτοιου είδους κάψιμο ) Όποιος σου πρότεινε το Sekiro για κάτι χαλαρό σίγουρα σου το έλεγε αστιευόμενος! Χαλαρό και παιχνίδι της From Software, δεν πάνε μαζί. Προετοιμάσου για ψυχοφθόρες καταστάσεις σε επίπεδα καρδιακής προσβολής αν αποφασίσεις να ασχοληθείς... Προσωπικά Bloodborne, Sekiro και Darksouls 3 είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει αυτή τη γενιά αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση για όλους. Ειδικά γι αυτούς που έχουν καιρό να ασχοληθούν με games. Απαιτούν τεράστια υπομονή και συγκέντρωση. Σε ανταμοίβουν γι αυτό αλλά με το δικό τους τρόπο... Ή θα κολλήσεις, ή θα μισήσεις. Αν έχεις την περιέργια όμως... ποτέ δεν ξέρεις Το Witcher είναι πολύ χαλαρό αλλά με τεράστιο κόσμο που απαιτεί όπως λες χρόνο. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από D.Luffy 2
Skywalker333 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 για να λες "αρχισα λιγο αυτο" σημαινει οτι ακομα δεν εχεις δει το παιχνιδι ολο να υποθεσω. γιατι η απαλη αρχη του στο πρωτο 5-6ωρο δεν εχει ουδεμια σχεση με το που καταλήγει το παιχνιδι, τι μπερδεμα κανει στο σεναριο κ στον κόσμο και ποσο εξαιρετικο συστημα μαχης εχει με τις δυναμεις. Εχει ψωμί το παιχνιδι, πολυ ψωμι. Και ως metroidvania, θελει απο εσενα να το ανακαλύψεις κ να το ψαξεις κ να βρεις κ αλλες δυναμεις. Καλα δε, ενα stage πριν το τελος οπου ερχονται στη κυριολεξια ολα πανω κατω, για εμενα ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχω δει στο gaming 35 χρονια. Προφανως βεβαια, μπορει να το τελειωσεις και να πεις οτι δε σου αρεσε, γουστα ειναι αυτα. Αλλά ο συγκεκριμένος τίτλος δεν κρίνεται από την εισαγωγή του, σε αυτό να εισαι σίγουρος 1
SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Επειδή σκέφτομαι να το πάρω πως ειναι το performance στο epic games γιατι με το metro δεν ειχα και την καλύτερη εμπειρία δυστηχώς απο θέμα performance πάντα , έσεις πως το παίζετε με keyboard + mouse ή gamepad ?
_Theo_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, SPANK είπε Επειδή σκέφτομαι να το πάρω πως ειναι το performance στο epic games γιατι με το metro δεν ειχα και την καλύτερη εμπειρία δυστηχώς απο θέμα performance πάντα , έσεις πως το παίζετε με keyboard + mouse ή gamepad ? Θα πρότεινα να περιμένεις μέχρι τον Αύγουστο που θα κυκλοφορήσει στο Steam (λογικά) σε μειωμένη τιμή και με achievements. 1
firepc Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Παρτο στο steam, αν μπορεις να περιμενεις 38 λεπτά πριν, SPANK είπε Επειδή σκέφτομαι να το πάρω πως ειναι το performance στο epic games γιατι με το metro δεν ειχα και την καλύτερη εμπειρία δυστηχώς απο θέμα performance πάντα , έσεις πως το παίζετε με keyboard + mouse ή gamepad ? third person, παντα με controller Επεξ/σία 8 Μαΐου 2020 από firepc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα