Προς το περιεχόμενο

CONTROL [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γω στα τελειώματα είμαι και το έχω κατ' ευχαριστηθεί. Το gameplay με τα τρομερά jedi powers αλλά και τα απίστευτα γραφικά είναι αρκετά απο μόνα τους για να σε βαστήξουν για ώρες. Επίσης το όλο μυστήριο που  σου δίνει η ιστορία είναι αρκετό για μένα ώστε να συνεχίσω να το κυνηγάω για να μάθω τι έγινε. 

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολης το τερματησα και κλαιω τον χαμενο χρονο που εφαγα, πραγματικα οτι χειροτερο εχω παιξει εδω και 10 χρονια χωρις καμια υπερβολή.

Ενα ανούσιο πηγαινε ελα χωρις νόημα και ουσια απο τη μεση και μετα επαιζα απλα για να το τερματησω. Δεν νομιζω να ξανα ασχοληθω με παιχνίδι της remedy.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Έπαιξα μερικές μέρες το παιχνίδι μετά το ξέχασα κ δε το έχω ξαναβάλει. Δεν είναι κακο, είναι βαρετό δε με τραβάει να ασχοληθώ 

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/9/2019 στις 12:07 ΜΜ, xavier είπε

σημερα το τελειωσα, εμενα μου αρεσε πολυ και σαν αισθητικη και σαν σεναριο...Πιστευω οτι ειναι ισως απο τα ελαχιστα παιχνιδια που κανουν τις jedi powers σωστα...

το τελευταίο patch είναι το 1.4.02 παιδες??

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι για πλακα . Δε βλεπω το ντορο γιατι και καλα τωρα πηρε βραβειο και ειναι must . Δεν ειναι ασχημο αλλα σιγα τους καμενους με τα challenges 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • 2 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
14 minutes ago, Psycho_Warhead said:

εντάξει, εγώ το control το λάτρεψα, οπότε θα παίξω και το foundation.... έχουν πει τίποτα για το πόσες ώρες θα διαρκεί;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...