{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Control patch 1.03 changelog revealed; improves stability, performance, map loading times & more
Skywalker333 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 to 2o expansion ΦΩΝΑΖΕΙ cross over με Alan Wake! Μετά τα άπειρα easter eggs που εχει το βασικό παιχνίδι, θα ταιριάξει πολύ να συνδεθούν και τα δύο σε μία ιστορία κ θα μπορέσει να ειναι κ ο τρόπος επαναφοράς του Αλαν-ιου στον πραγματικό κόσμο
planetman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Ρε παιδιά, όταν σε σκοτώσουν, μετά πρέπει να σκοτώσεις τους αντιπάλους πάλι από την αρχή ή συνεχίζεις τους σκοτωμούς από εκεί που ήσουν; Δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη.
ROG-X Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, planetman είπε Ρε παιδιά, όταν σε σκοτώσουν, μετά πρέπει να σκοτώσεις τους αντιπάλους πάλι από την αρχή ή συνεχίζεις τους σκοτωμούς από εκεί που ήσουν; Δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη. Ξανα...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, planetman είπε Ρε παιδιά, όταν σε σκοτώσουν, μετά πρέπει να σκοτώσεις τους αντιπάλους πάλι από την αρχή ή συνεχίζεις τους σκοτωμούς από εκεί που ήσουν; Δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη. Όπως είπε ο φιλoς παραπάνω ναι, απλά ότι έκανες loot παραμένει looted. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
planetman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Είμαι στην αίθουσα "ordinary dump" και με σκοτώνουν οι ιπτάμενοι βλάκες που αποφεύγουν ό, τι τους πετάς. Το έχω προσπαθήσει πάνω από 20 φορές. Ε καταντάει αηδία.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, planetman είπε Είμαι στην αίθουσα "ordinary dump" και με σκοτώνουν οι ιπτάμενοι βλάκες που αποφεύγουν ό, τι τους πετάς. Το έχω προσπαθήσει πάνω από 20 φορές. Ε καταντάει αηδία. Just shoot them dude. 1
planetman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Just shoot them dude. Λες να μην το είχα σκεφτεί;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, planetman είπε Λες να μην το είχα σκεφτεί; Idk, δεν το ανέφερες, λες μονο για τηλεκίνηση. Οποτε πιο το πρόβλημα? 5 σφαίρες από το revolver είναι. Aσε που είναι full retarded άμα κάτσεις κάτω από χαμηλό ταβάνι. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
planetman Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Τί να σου πω, έχω παίξει εκατοντάδες παιχνίδια, ε το control με έχει εκνευρίσει όσο λίγα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, planetman είπε Τί να σου πω, έχω παίξει εκατοντάδες παιχνίδια, ε το control με έχει εκνευρίσει όσο λίγα. Δεν μπορώ να καταλάβω που ακριβώς είσαι για να σε βοηθήσω. Δες κάνα walkthrough. Τώρα άμα έχεις εκνευριστεί γενικότερα, πέρα από το σημείο που είσαι, απλά αστο dude, το θέμα είναι να διασκεδάσεις. gl
giorgosmcmc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Ειπα να το τελειωσω σημερα μιας και το ειχα αφησει ενα διαστημα, απο τη μια τρεχει σκ@#α και αναγκαζομαι να παιζω στο low οταν υπαρχει εκει εξω gears 5 που το παταει κατω σε γραφικα και τρεχει φουλ τα παντα και δε συμαζευεται, απο την αλλη κατανταει αγκαρια περα δοθε ολη την ωρα back tracking εχθρος και ξανά μανά τα ιδια και τα ιδια, ψαξε βρες αυτο γυρνα 5 ωρες τον χαρτη ο Θεος να τον κανει χαρτη, ξανα σκοτωσε, ιδια περιβαλλοντα, ιδιοι και οι ιδιοι εχθροι, βαρετα και κακοσχεδιασμενα boss, κανενα νοημα και μια ιστορια που για να τη καταλαβεις πρεπει να κατσεις να διαβασεις εγκυκλοπεδια.... ελα ενταξει *** με συνοπτικες διαδικασιες uninstall και καληνυχτα. Ποτε ξανα remedy 👋 υ.γ. Spoiler Μα το Θεο αρχιζω και ανησυχω με την ανθρωπινη μου υποσταση οταν βλεπω παιχνιδια σαν αυτο να παιρνουν ''υψηλες'' βαθμολογιες. 1
Skywalker333 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Την καλύτερη λύση βρήκες. Αν ένα παιχνίδι σε κουράζει, απλά uninstall και παμε παρακάτω. Προσωπικά λάτρεψα το control, βυθίστηκα στον κόσμο του και το διασκέδασα στο έπακρο, αλλά αν εσένα σε κούρασε, απλά το προσπερνας. Χρόνια ταλαιπωριόμουν σε παιχνίδια που δε τρελαινόμουν γιατι οπως με το φαγητο, αν αρχίσω κατι θέλω να το τελειώνω. Ομως με αυτο το τροπο πάλευα ενα μήνα κάτι που δε μου άρεσε και αφηνα αλλα κ άλλα να περιμένουν. Εδω κ ενα χρόνο που εφάρμοσα αυτη τη στρατηγική, έχω παίξει αλλά ΚΑΙ τερματίσει τα διπλάσια παιχνίδια από πέρσι Δεν χρειάζεται να αμφισβητείς τίποτα λοιπόν όταν δε σου αρέσει ένας τίτλος με καλές βαθμολογίες, ούτε αν σου αρέσει κάτι με κακές 1 1
xavier Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2019 σημερα το τελειωσα, εμενα μου αρεσε πολυ και σαν αισθητικη και σαν σεναριο...Πιστευω οτι ειναι ισως απο τα ελαχιστα παιχνιδια που κανουν τις jedi powers σωστα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα