{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, planetman είπε Ωραίο παιχνιδάκι με ωραία μηχανή γραφικών, το έχω κι εγώ απολαύσει μέχρι τώρα. Όμως αρχίζει και μου τη δίνει το γεγονός ότι χάνομαι στους χάρτες. Τώρα πρέπει να βρω τον marshall και δε βγάζω άκρη. Δεν ξέρω πού πρέπει να πάω. Ο κάθε χάρτης έχει ορόφους και άντε βγάλε άκρη. Ήδη 2 φορές έχω ψάξει στο youtube πού πρέπει να πάω μέχρι τώρα... Συμφωνώ και δεν είναι τυχαίο που η Remedy θα κάνει αλλαγές στα επόμενα update. Εμενα δεν με χάλασε που χάνεσαι λίγο γιατί έχει τρελό exploration. Στο Youngblood ας πούμε που δεν είχε κανένα νόημα το exploration ήταν απίστευτα σπαστικό. Από εκεί και πέρα το Metroidvania design είναι για μένα πάντα θετικό και ας μην είναι τέλειο.
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, planetman είπε Ωραίο παιχνιδάκι με ωραία μηχανή γραφικών, το έχω κι εγώ απολαύσει μέχρι τώρα. Όμως αρχίζει και μου τη δίνει το γεγονός ότι χάνομαι στους χάρτες. Τώρα πρέπει να βρω τον marshall και δε βγάζω άκρη. Δεν ξέρω πού πρέπει να πάω. Ο κάθε χάρτης έχει ορόφους και άντε βγάλε άκρη. Ήδη 2 φορές έχω ψάξει στο youtube πού πρέπει να πάω μέχρι τώρα... Spoiler Πηγαίνεις σε ενα απο τα fast travel και ψαχνεις σε ενα απο τα checkpoints που θα δεις το κίτρινο icon που σημαίνει πως εκει κοντα ειναι το objective σου. Αν δεν το δεις ούτε εκει, τοτε παιρνεις το ασανσερ στην αρχική σου βαση και λογικα θα σου έχει ανοιξει καινουριο sector οποτε το objective σου ειναι εκει.
xavier Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 ασε το χαρτη και διαβαζε τις πινακιδες...εγω στο χαρτη κοιταω μονο αν εχω unexplored περιοχες εκει κοντα... 1
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οι πινακιδες πραγματικα ειναι ΥΠΕΡ κατατοπιστικες, οι φορες που εχω χαθει ειναι μετρημενες στα δαχτυλα στο παιχνιδι (πιο ευκολα χανομαι εκτος παιχνιδιου) και δεν εχω γενικα και τον καλυτερο προσανατολισμο σαν ανθρωπος και στο πραγματικο κοσμο 😂 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 1
planetman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Είναι έτοιμο να φάει uninstall. Τριγυρνάω σαν την άδικη κατάρα πάνω κάτω χωρίς να ξέρω πού πρέπει να πάω. Με κούρασε.
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η αληθεια ειναι πως οσο πιο πολυ προχωραει και οσο πιο πολλοι χωροι ''ξεκλειδωνονται'' τοσο πιο μπερδεψουρικο γινεται και εχει πολυ πηγαινε ελα και κουραζει σε σημειο να θες να σπασεις το pc αλλα αν κοιταζεις που ειναι το κιτρινο στο χαρτι ειναι αδυνατον να μη ξερεις που να πας. Αυτο ειναι το μοναδικο tip. Επισης μεγαλο μειων θεωρω πως δεν εχει εστω καπου διακριτικα ενα ingame map μεσα σε ολη αυτη τη μπερδεψουρα υπογειων διαδρομων, σκαλων, μονοπατιων και ασανσερ. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
Arkin Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Ελατε ρε σεις μην τα θελετε ολα ευκολα. Αν θυμηθειτε τα παλιοτερα παιχνιδια πριν το 2005 αυτο θα σας φανει παιχνιδακι. Το challenge δινει ουσια στο παιχνιδι. 1
Skywalker333 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) πραγματικα δε νομιζω να εχω χαθει παραπανω απο 2-3 λεπτα για το main mission. οι πινακίδες σου δινουν στεγνα το που πας και γενικα ο σχεδιασμος ειναι πολυ καλός και σε οδηγεί νεράκι οταν θες να πας καπου. Μονο στο research level λιγο χαθηκα στην αρχη μεχρι να καταλαβω που ειναι 2-3 πραγματα αλλα ολα οκ. Θελει να κοιτας τριγύρω σου και όχι στον χάρτη μονο, αυτος υπάρχει μονο για να σου δειξει κατεύθηνση στον ορίζοντα Στα side missions τωρα, θελει λιγο παραπανω ψαξιμο αλλα ως εκει. Γενικα απολαυσα πάρα πολυ τον σχεδιασμό του. Διχως να σε πιανει απο το χεράκι κ με καλο στήσιμο και hints να σε οδηγει καλα και ωραία εκεί που θες να πας. Και ειναι ξεκάθαρα σκηνοθετική επιλογη μιας κ λέει πολλές φορές ότι το Oldest House αλλάζει συνεχώς, πως ο άλλος ψάχνει τις "καλές τουαλέτες" γιατί άλλαξαν θέση κλπ. Ο σουρεαλιστικός κόσμος και σχεδιασμός του, δε νομιζω να σήκωνε ένα υπερβολικά καθαρό map ή ένα Fable-ικό περπάτημα με το χερακι. Και οπως ειπε κ ο Arkin, ααααααπεειρα παιχνιδια ηταν έτσι σχεδιασμένα. Απλα νομιζω έχουμε κακομάθει πολυ με τις συγχρονες ευκολίες. Εγω πχ στο πρώτο 3ωρο ειχα φρικάρει που δεν γινεται η ενέργειά σου restore ξανα από μόνη της και έπεφτα συνέχεια. Μετά ομως συνήθισα και θυμήθηκα όλα τα παιχνίδια πριν το autoregeneration και έλιωσα Τελειωσα το παιχνιδι μεσα στο ΣΚ και ακόμα βγάζω side missions με βαθος κ ουσία. 20ωρες τουλαχιστον εχω, μπαμπατσικο το παιχνιδι. Παντως, το σημείο στο Spoiler Ashtray Maze (παρεα με τη μουσικάρα του) , πρέπει να είναι από τα πιο καλά σημεία που εχω δει στο gaming. Απιστευτη δουλειά έχουν κάνει οι άτιμοι. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από Skywalker333
planetman Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Να στο χάρτη βλέπω που πρέπει να πάω (σε κάποιες αποστολές) αλλά και πάλι δυσκολεύομαι να βρω πως θα πάω. Απλά μάλλον για τους μπαμπάδες σαν και μένα που δεν έχουμε χρόνο και υπομονή δεν είναι τέτοια παιχνίδια. Πλέον θέλω το παιχνίδι να με πηγαίνει κι εγώ να απολαμβάνω τη δράση. Δεν έχω χρόνο για χρονοβορες εξερευνήσεις. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, planetman είπε Να στο χάρτη βλέπω που πρέπει να πάω (σε κάποιες αποστολές) αλλά και πάλι δυσκολεύομαι να βρω πως θα πάω. Απλά μάλλον για τους μπαμπάδες σαν και μένα που δεν έχουμε χρόνο και υπομονή δεν είναι τέτοια παιχνίδια. Πλέον θέλω το παιχνίδι να με πηγαίνει κι εγώ να απολαμβάνω τη δράση. Δεν έχω χρόνο για χρονοβορες εξερευνήσεις. Ισα ισα για τους μπαμπάδες που μεγάλωσαν με Metroid και Castlevania. Οι πιτσιρικάδες έχουν zero υπομονή και θέλουν το waypoint in the face and action action action. Φυσικά ο καθένας όπως γουστάρει αλλα take no offence please άμα το είχες πληρώσει το game μάλλον θα το τέλειωνες. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
Coppermine Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ισα ισα για τους μπαμπάδες που μεγάλωσαν με Metroid και Castlevania. Οι πιτσιρικάδες έχουν zero υπομονή Μην το λες για αυτό τα στερεότυπα είναι λάθος εγώ ούτε τότε είχα υπομονή και φυσικά και ούτε τώρα για να ασχοληθώ με παιχνίδια που έχουν ταλαιπωρία....racing και πιτσιρικάς racing παίζω και τώρα που μεγάλωσα, και διαβάζω ξανά και ξανά για νοσταλγία κλπ και πάλι μου φαίνεται κάπως, περισσότερο απολαμβάνω το gaming τώρα με το σημερινό hardware παρά τα τουβλάκια lego που αποκαλούσαν γραφικά στον 8088, από εκεί ξεκινά η καριέρα μου.και θυμάμαι και τότε πολλοί καίγονταν στα adventures εγώ δεν ασχολήθηκα ποτε, σχετικά με το control δεν μου άρεσε τίποτα σε σχέση με το παιχνίδι και το αγόρασα μόνο για το rtx, δεν με ψήνει να ασχοληθώ, απλά με το control μπήκα στην διαδικασία να το πάρω μήπως και, το SOTR π.χ. δεν θα το ακουμπούσα έστω και για το RTX, εσένα μπορεί να σου φαίνεται διασκεδαστικό να λύνεις γρίφους, εμένα να γυρνάω 3 ώρες στο spa στο ACC, τέλοσπάντων ο καθένας και τα γούστα του 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Coppermine είπε Μην το λες για αυτό τα στερεότυπα είναι λάθος εγώ ούτε τότε είχα υπομονή και φυσικά και ούτε τώρα για να ασχοληθώ με παιχνίδια που έχουν ταλαιπωρία....racing και πιτσιρικάς racing παίζω και τώρα που μεγάλωσα, και διαβάζω ξανά και ξανά για νοσταλγία κλπ και πάλι μου φαίνεται κάπως, περισσότερο απολαμβάνω το gaming τώρα με το σημερινό hardware παρά τα τουβλάκια lego που αποκαλούσαν γραφικά στον 8088, από εκεί ξεκινά η καριέρα μου.και θυμάμαι και τότε πολλοί καίγονταν στα adventures εγώ δεν ασχολήθηκα ποτε, σχετικά με το control δεν μου άρεσε τίποτα σε σχέση με το παιχνίδι και το αγόρασα μόνο για το rtx, δεν με ψήνει να ασχοληθώ, απλά με το control μπήκα στην διαδικασία να το πάρω μήπως και, το SOTR π.χ. δεν θα το ακουμπούσα έστω και για το RTX, εσένα μπορεί να σου φαίνεται διασκεδαστικό να λύνεις γρίφους, εμένα να γυρνάω 3 ώρες στο spa στο ACC, τέλοσπάντων ο καθένας και τα γούστα του Ναι αλλα γιατί κανεις μονο part από το post μου quote?! Το λέω γούστα. Από εκεί και πέρα μάθαμε σε games χωρίς checkpoints, regen, minimaps, etc οποτε η πλειοψηφία είναι έτσι, εννοείτε πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις, τίποτα δεν είναι απόλυτο. Έτσι και η πλειοψηφία νεαρών τώρα προτιμάει fast paced games, λες να είναι τυχαίο ότι games σαν το COD, Fortnite, etc πουλάν τα κερατα τους?! Πόσους πιτσιρικάδες βλέπεις να play Fortnite και πόσους Divinity 2 για παράδειγμα? Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. 1
Coppermine Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Kαταλαβαίνω τι θες να πεις δεν στην είπα (quote το έκανα έτσι για συντομία) απλά ένα σχόλιο έκανα γιατί έχω διαβάσει άπειρες φορές στερεότυπα ξανά μανά που τα βρίσκω ανόητα και εκτός πραγματικότητας, 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Coppermine είπε Kαταλαβαίνω τι θες να πεις δεν στην είπα (quote το έκανα έτσι για συντομία) απλά ένα σχόλιο έκανα γιατί έχω διαβάσει άπειρες φορές στερεότυπα ξανά μανά που τα βρίσκω ανόητα και εκτός πραγματικότητας, Όχι μην ανησυχείς δεν παρεξηγούμε στο internet, το πολύ πολύ αδιαφορώ Συζήτηση κάνουμε και καταλαβαίνω τι λες, μην νομίζεις και εγώ έχω όρια στο old school 1
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Coppermine είπε Μην το λες για αυτό τα στερεότυπα είναι λάθος εγώ ούτε τότε είχα υπομονή και φυσικά και ούτε τώρα για να ασχοληθώ με παιχνίδια που έχουν ταλαιπωρία... Προτείνω να ασχοληθείς με το Sekiro. Είναι ένα ευχάριστο και ανάλαφρο ταξίδι στη μυθολογία της Ανατολής που δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από D.Luffy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα