KilliK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 παιχνιδια σαν το Control ειναι o λογος που πιστευω οτι θα πιασει το Stadia.. 1
ROG-X Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο λογος που θα πιασει το Stadia ειναι η εμμονή της Nvidia στο να υποβαθμίζει το image quality με τον ολετηρα DLSS. 😁 Αυτά τα ηλίθια tensor cores να ξηλώσει απο την επόμενη gaming καρτα της και να βάλει RT+Cuda cores παραπάνω... Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από ROG-X
KilliK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 η τιμη της Nvidia θες να πεις. δεν υπαρχει νοημα να δινεις χιλιαρικα για να παιζεις παιχνιδια που εξακολουθουν να εχουν προβλημα με το πανακριβο hardware που αγορασες. με 120e τον χρονο ομως, παιζεις τα παιχνιδια σου σε 4Κ/60FPS/HDR, χωρις αλχημειες. δεν γνωριζουμε ακομη αν θα τρεχει και RT. αν το Stadia πραγματοποιησει οτι υποσχεται, και το latency ειναι αμειλητεο, δεν βλεπω τον λογο οι PC gamers να μην στραφουν στην συγκεκριμενη υπηρεσια.
pirmen56 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ROG-X είπε Ο λογος που θα πιασει το Stadia ειναι η εμμονή της Nvidia στο να υποβαθμίζει το image quality με τον ολετηρα DLSS. 😁 Αυτά τα ηλίθια tensor cores να ξηλώσει απο την επόμενη gaming καρτα της και να βάλει RT+Cuda cores παραπάνω... Ο "ολετήρας" είναι πάνω από το 95% της native ποιότητας σε στατικές σκηνές και περίπου στο 90% εν κινήσει. Υπάρχουν ακόμη κάποια temporal artifacts(shimmering κυρίως σε πλέγματα και παρόμοια αντικείμενα), όπως και με το κλασικό upscaling που με την τρέχουσα έρευνα θα περιοριστούν πολύ στο τρέχον hw. Μελλοντικά δεν θα καταλαβαίνεις διαφορά από native. Όπως γίνεται σήμερα με τα AAC, opus κτλ. που με 130Kbps είναι σαν να ακούς το πρωτότυπο CD. Ολετήρα έλεγες κάποτε και το FXAA μαζί με όλα τα post AA, αλλά τελικά επικράτησαν. Οι περισσότεροι δεν "ψοφάνε" για τέλεια ποιότητα απεικόνισης. Τα ANNs όμως δεν σταματάνε στο super-resolution. Έχουν πλειάδα εφαρμογών στη βελτίωση της τελικής εικόνας και όχι μόνο. Τα λέει το παλικάρι: https://www.youtube.com/user/keeroyz/videos Στις 3/9/2019 στις 12:32 ΠΜ, gregpec2 είπε Γενικώς το stuttering υπάρχει σε γενναίες δόσεις με 436.15, δυστυχώς. Δεν φταίνε τα settings σου. Οι περισσότεροι έχουν stuttering σε κάποιες φάσεις. Συνήθως μάχες. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από pirmen56
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Δεν φταίνε τα settings σου. Οι περισσότεροι έχουν stuttering σε κάποιες φάσεις. Συνήθως μάχες. Ας δοκιμάσει πρωτα στα medium και ας μας πει μετα αν έχει ή οχι shuttering με τη 2060.
giorgosmcmc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το εχω προχωρησει μεχρι εκει που αποκτας τη τηλεκινηση και λιγο πιο περα, δεν ειχα ουτε 1 frame πτωση εκτος απο μερικα μετα απο cutscenes και καθε φορα που πατας pause. *very important note: global reflections και ssr ριχνουν τουλαχιστον 25-30 fps ανετα μαζι οποτε παντα κλειστα και δε θα ριξει ουτε μισο frame το παιχνιδι. Oι μαχες εθιστικες, το στοιχειο του paranormal μου αρεσει, επισης περισσοτερο βοηθαν οι πινακιδες παρα ο χαρτης οποτε δε χανεσαι, το εχουν φτιαξει ετσι ωστε κατατοπιζεσαι πολυ ευκολα οχι οπως στο resident evil που μπορει να φας 7 ωρες για να βρεις μια πορτα. Βρισκω μεγαλο μειων που δεν εξηγει καν τη φαση με τα upgrades παροτι το ανακαλυψα μονος μου. Εχω 2 ερωτησεις εσεις που το εχετε προχωρησει περισσοτερο πιθανων γνωριζεται, πως γινεται να κανω save σε ενα σημειο και να με βγαλει παλι απο εκει γιατι καθε φορα που χανω σωζει τη προοδο αλλα με βγαζει μακρυα και δευτερον πως ακριβως λειτουργει το συστημα με τα upgrades? Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 1
gregpec2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Το εχω προχωρησει μεχρι εκει που αποκτας τη τηλεκινηση και λιγο πιο περα, δεν ειχα ουτε 1 frame πτωση εκτος απο μερικα μετα απο cutscenes και καθε φορα που πατας pause. *very important note: global reflections και ssr ριχνουν τουλαχιστον 25-30 fps ανετα μαζι οποτε παντα κλειστα και δε θα ριξει ουτε μισο frame το παιχνιδι. Oι μαχες εθιστικες, το στοιχειο του paranormal μου αρεσει, επισης περισσοτερο βοηθαν οι πινακιδες παρα ο χαρτης οποτε δε χανεσαι, το εχουν φτιαξει ετσι ωστε κατατοπιζεσαι πολυ ευκολα οχι οπως στο resident evil που μπορει να φας 7 ωρες για να βρεις μια πορτα. Βρισκω μεγαλο μειων που δεν εξηγει καν τη φαση με τα upgrades παροτι το ανακαλυψα μονος μου. Εχω 2 ερωτησεις εσεις που το εχετε προχωρησει περισσοτερο πιθανων γνωριζεται, πως γινεται να κανω save σε ενα σημειο και να με βγαλει παλι απο εκει γιατι καθε φορα που χανω σωζει τη προοδο αλλα με βγαζει μακρυα και δευτερον πως ακριβως λειτουργει το συστημα με τα upgrades? Απ' ότι κατάλαβα κάθε φορά που πεθαίνεις/ξαναρχίζεις σε κάνει respawn στο κοντινότερο control point. Για το θέμα των upgrades, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από gregpec2
giorgosmcmc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gregpec2 είπε Απ' ότι κατάλαβα κάθε φορά που πεθαίνεις/ξαναρχίζεις σε κάνει respawn στο κοντινότερο control point. Για το θέμα των upgrades, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Its ok βρηκα τι παιζει με τα upgrades μαλιστα τα εχω κανει σχεδον ολα 100% απο upgrades και μου φαινεται πως εχω γινει υπερβολικα overpowered και ευκολο με 2 κινησεις τους τρωω ολους αλλα δε με πολυ χαλαει. διορθωση: Ακομη κι ετσι με τρωνε για αστειο, το παιχνιδι εχει level scaling και αυτο ειναι θετικο! Spoiler Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
Skywalker333 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 που να δεις προς το τελος... εχει κατι σημεια που απλα τρως ξυλο με το τσουβαλι. κ υπαρχουν κ ορισμενα side bosses που απλα μοιραζουν πόνο 1
giorgosmcmc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ~Ακολουθει spoiler~ Μου εφυγε ο κ@#$ς για να νικησω το boss και να παρω τη συγκεκριμενη στολη αλλα πιστευω πως ειναι και η μονη που αξιζει στο game 😉 Spoiler Το παιχνιδι ειναι τρελο καψιμο και ας μην καταλαβαινω πολλα με το σεναριο γιατι να κατσω να διαβαζω τα notes δε παιζει αλλα και παλι ειναι καψιμο. Ουτε συγκριση με το quantum break χιλιες φορες πιο εθιστικο. Δεν θυμαμαι ποτε εβγαλα το 60-70% σε game τελευταια φορα απο τη πρωτη φορα σχεδον που το ξεκινησα. Αυριο λεω να κανω ενα break απο τα main missions και να παρω τα side, αληθεια αξιζουν τα side missions? Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
gregpec2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε ~Ακολουθει spoiler~ Μου εφυγε ο κ@#$ς για να νικησω το boss και να παρω τη συγκεκριμενη στολη αλλα πιστευω πως ειναι και η μονη που αξιζει στο game 😉 Απόκρυψη περιεχομένων Το παιχνιδι ειναι τρελο καψιμο και ας μην καταλαβαινω πολλα με το σεναριο γιατι να κατσω να διαβαζω τα notes δε παιζει αλλα και παλι ειναι καψιμο. Ουτε συγκριση με το quantum break χιλιες φορες πιο εθιστικο. Δεν θυμαμαι ποτε εβγαλα το 60-70% σε game τελευταια φορα απο τη πρωτη φορα σχεδον που το ξεκινησα. Αυριο λεω να κανω ενα break απο τα main missions και να παρω τα side, αληθεια αξιζουν τα side missions? Τα side missions αξίζουν- και πολύ μάλιστα, οπότε go for it. 1
seithan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Παίδες πως βάζω μεγαλύτερη ανάλυση από 1080p με RTS ON;
ilos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, seithan είπε Παίδες πως βάζω μεγαλύτερη ανάλυση από 1080p με RTS ON; Καταθέτεις στον πέτσινο 4-5 χιλιάρικα.😂 1
xavier Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 παντως ειναι καλο το παιχνιδακι και με το reshade πολυ ομορφο επισης....
planetman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Ωραίο παιχνιδάκι με ωραία μηχανή γραφικών, το έχω κι εγώ απολαύσει μέχρι τώρα. Όμως αρχίζει και μου τη δίνει το γεγονός ότι χάνομαι στους χάρτες. Τώρα πρέπει να βρω τον marshall και δε βγάζω άκρη. Δεν ξέρω πού πρέπει να πάω. Ο κάθε χάρτης έχει ορόφους και άντε βγάλε άκρη. Ήδη 2 φορές έχω ψάξει στο youtube πού πρέπει να πάω μέχρι τώρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα