giorgosmcmc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενοειται dx11 με reshade, το απογειωνει το game και διωχνει τελειως τη θολουρα. Φθηνη αλλα καλη λυση για μικροτερες καρτες. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc
james9tito Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Είχε πρόβλημα κανείς σε ps4 με infinite loading?
ADHD Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Με τους 431 drivers λένε δεν υπάρχει stutter στο Control, έχεις μόνο με τους 435/436 και το fix δεν κάνει τίποτα με αυτούς. Δεν επαιξα πολυ αλλα δεν εχω stuttering με 436.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν έχει στις αρχές, για πήγαινε παρακάτω..
pirmen56 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν ξέρω αν χρειάζεται να τρέξεις το game με admin rights. Πάντως εμένα με 436.15 εξακολουθεί να έχει stuttering μετά τη ρύμθιση στα windows.
gregpec2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Γενικώς το stuttering υπάρχει σε γενναίες δόσεις με 436.15, δυστυχώς.
giorgosmcmc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, gregpec2 είπε Γενικώς το stuttering υπάρχει σε γενναίες δόσεις με 436.15, δυστυχώς. Ποιες ειναι οι ρυθμησεις σου στα γραφικα και τη gpu εχεις?
gregpec2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Ποιες ειναι οι ρυθμησεις σου στα γραφικα και τη gpu εχεις? Όλα full, εκτός από shadows που είναι στο medium και film grain off. Dlss on (720p).Την απλή 2060 έχω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Control and Alan Wake are set in the same universe
Choutas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 3/8/2019 στις 8:00 ΜΜ, jon_pallis είπε / Στις 2/9/2019 στις 6:16 ΜΜ, NSR00 είπε Στις 1/9/2019 στις 9:38 ΜΜ, Fulgore είπε Οταν πληρωνεις ενα παιχνιδι τον πρωτο καιρο 50 και 60+ευρω στις κονσολες και το βλεπεις να τρεχει ετσι,εσυ τι περιμενεις να δεις?9 στα 10? Να σκεφτεστε λιγο πριν σχολιασετε καποια πραγματα. Μεχρι και τα ps4 pro και Xbox One X στα ιδια περιπου σημεια πεφτουν κατω απο 30fps,λογικο ειναι να πεσει κραξιμο. Να σκεφτώ τι πριν σχολιάσω; Με βλέπεις να επιδοκιμάζω το παιχνίδι. Έχοντας το παίξει και τερματίσει το αποδοκίμασα πολλάκις. Δεν ξέρω καν τι θέλεις να πεις. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από Choutas
Fulgore Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/9/2019 στις 9:06 ΠΜ, Choutas είπε Metacritic PS4 Critics 81 Users 4.4 Xbox One Critics 83 Users 5.9 Είναι από τις περιπτώσεις που οι κριτικοί δεν έχουν ιδέα και κοροϊδεύουν και κάποιος να τους δώσει ένα φάσκελο παρακαλώ και οι απλοί χρήστες έχουν απόλυτο δίκιο και αντικατοπτρίζουν την αλήθεια για το παιχνίδι Οι κριτικοι προφανως και εδωσαν περισσοτερη εμφαση στο ιδιο το παιχνιδι,παρα στον τεχνικο τομεα ή το performance του. Το κοινο παλι(user score)εδωσε κυριως βαση στα τεχνικα θεματα του τιτλου,κυριως οσοι ετρεξαν day one να αφησουν ταχα μου κριτικη. Ολως τυχαιως το user score στο Ps4 ανεβηκε στο 7.0 απο 4.4 και στο Xbox One στο 6.8 μεσα σε 2μολις μερες αυτο.... Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από Fulgore 1
ADHD Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 2/9/2019 στις 9:35 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε Δεν έχει στις αρχές, για πήγαινε παρακάτω.. Εχω παιξει κανα 2ωρο μεχρι στιγμης εχω βρεθει αρκετες φορες σε χαμο, ποτε ξεκιναει?? Παιζω σε dx11 χωρις RTX και τετοια εννοείται. Παντως μου αρεσει το παιχνιδι μεχρι στιγμης, τρεχει αψογα, το gameplay ειναι fluid, η ατμοσφαιρα παρα πολυ καλη και το story αρκετα υποσχομενο, προς το παρον first impressions αυτα.
liakinen Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Control and Alan Wake are set in the same universe Καλό αυτό. Αφήνει στην ουσία να εννοηθεί με έμμεσο τρόπο ότι το Alan Wake δεν είναι νεκρό πρότζεκτ (αν κάποτε ήταν). Τώρα αν το δέσιμο των δύο τίτλων ταιριάζει στο παραμικρό εσείς που το έχετε παίξει θα μας πείτε.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, liakinen είπε Καλό αυτό. Αφήνει στην ουσία να εννοηθεί με έμμεσο τρόπο ότι το Alan Wake δεν είναι νεκρό πρότζεκτ (αν κάποτε ήταν). Τώρα αν το δέσιμο των δύο τίτλων ταιριάζει στο παραμικρό εσείς που το έχετε παίξει θα μας πείτε. Το Alan Wake lore είναι το 0.1% σε σχέση με το lore του Control. Φαντάσου το Alan Wake σαν μια υπόθεση φάση X-Files. Επίσης πέρα από τις αναφορές υπάρχει και item of power από Alan Wake, που μιλάει κανονικά αλλα το να το βρείς είναι σχεδόν απίθανο γιατί το game δεν σε σπρώχνει να εξερευνήσεις αλλα μιλάμε παντού υπάρχουν hidden items, το exploration είναι ένα από τα μεγάλα θετικά του game. Aμα δεν έπαιζες με την αδιάφορη Jess ίσως να έλεγα ότι είναι καλύτερο από Alan Wake. You are a worm though time. The thunder song distorts you. Happiness comes. White pearls, but yellow and red in the eye. Through a mirror, inverted is made right. Leave your insides by the door. Push the fingers through the surface into the wet. You’ve always been the new you. You want this to be true. We stand around while you dream. You can almost hear our words but you forget. This happens more and more now. You gave us the permission in your regulations. We wait in the stains. The word that describes this is redacted. Repeat the word. The name of the sound. It resonates in your house. After the song, time for applause. We build you till nothing remains. The egg cracks and the truth will emerge out of you. You are home. You remind us of home. You’ve taken your boss with your boss with you. All hair must be eaten. Under the conceptual reality behind this reality you must want these waves to drag you away. After the song, time for applause. This cliché is death out of time, breaking the first the second the third the fourth wall, fifth wall, floor; no floor: you fall! How do you say “insane”? Hurts to be happy. An ear worm is a tune you can’t stop humming in a dream: “baby baby baby yeah”. Just plastic. So, safe and nothing to worry about. Ha ha, funny. The last egg breaks now. The hole in your room is a hole in you. You came and we let you in through the hole in you. You have always been here, the only child. A copy of a copy of a copy. Orange peel. The picture is you holding the picture. When you hear this you will know you’re in new you. You want to listen. You want to dream. You want to smile. You want to hurt. You don’t want to be. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1 1
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, gregpec2 είπε Όλα full, εκτός από shadows που είναι στο medium και film grain off. Dlss on (720p).Την απλή 2060 έχω. Κλεισε τα global reflections και ολα τα dlss και λοιπα "εφεδακια" ειναι βαρυ το game για τέτοιες πολυτέλειες, σεταρε στο medium και θα σου τρεχει μπαλα. Το ιδιο ομορφο ειναι και χωρις τα "rtx καλούδια". Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα