Προς το περιεχόμενο

CONTROL [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα παιξεις σε 4Κ monitor με 1440p χωρις pixel to pixel... τον κονσολακια να τον καταλαβω...τον pcακια με τιποτα. 

Πετα το patch κάρφωσε DX11 + 4K με ενα SFX  να σου φύγει το σαγόνι...που κάθεσαι να δίνεις μάχες με τα trails και τους κοκους. 

Πανωλεθρία των Trails ειναι το Control... 😁

Επεξ/σία από ROG-X
  • Thanks 1
  • Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ROG-X είπε

Μερικές εικόνες με άψογο image quality, -> REAL 4K+ MOTION BLUR OFF + DX11 + ULTRA + SWEET FX

Control-DX11-2019-08-28-22-58-48.jpg

Control-DX11-2019-08-28-23-02-04.jpg

Control-DX11-2019-08-28-23-10-47.jpg

Control-DX11-2019-08-28-23-30-38.jpg

Control-DX11-2019-08-28-23-44-31.jpg

Control-DX11-2019-08-30-08-18-18.jpg

Control-DX11-2019-08-30-22-32-36.jpg

Μιλάμε για εικόνα γρανίτης  ακόμα και με τον χαρακτήρα σε κίνηση. Με σωστο τονισμο στα χρωματα.

Στο DX12 ειναι σκετη πατσαβούρα. 

Με τι καρτα ομως; Με gtx1080 για να εχω σταθερο 60αρι με vsync, παιζω σε 1080p rendering / high χωρις ΑΑ και dx12. Εβαλα για λιγο dx11 για το motion blur off και ηταν κακιστο, σε μαχες τα καρε επεφταν αβερτα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, naruto14 είπε

Αν έχεις RTX κάρτα μπορείς επίσης να βάλεις DLSS και Sharpen μέσω του Freestyle της nvidia.

Αποτι καταλαβα το dlss μου ριχνει την αναλυση. Μετα απο καιρο ανοιξα το pc μου. Εχω 2080ti και ολα max στα 2κ με rtx on φαινεται να πηγαινει βούτυρο. Το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν μου παιζει fullscreen.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Razor333 είπε

Με τι καρτα ομως; Με gtx1080 για να εχω σταθερο 60αρι με vsync, παιζω σε 1080p rendering / high χωρις ΑΑ και dx12. Εβαλα για λιγο dx11 για το motion blur off και ηταν κακιστο, σε μαχες τα καρε επεφταν αβερτα.

Κλεισε το vsync εχει θεμα και περνα το patch...

Θα σου ανεβασω τα αρχεια και θα γραψω τα βηματα...

1 ώρα πριν, Gostros είπε

Αποτι καταλαβα το dlss μου ριχνει την αναλυση. Μετα απο καιρο ανοιξα το pc μου. Εχω 2080ti και ολα max στα 2κ με rtx on φαινεται να πηγαινει βούτυρο. Το μονο προβλημα μου ειναι οτι δεν μου παιζει fullscreen.

Το προβλημα ειναι οτι βουτηρο λιωμενο πρεπει να ειναι η ροη των fps και οχι το image quality. 

Επεξ/σία από ROG-X
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάλυση και στα δυο την ίδια + Ultra + DX11+ Vsync OFF

Files.rarαντιγράφεται ολα τα αρχεία στο main folder. Mολις ξεκινήσει το game και πατήσετε πιστα πατατε το F4. 

Σας έχω περάσει και προσωρινό SFX για ABSOLUTE IMAGE QUALITY. (με το SCROLL LOCK για ON/OFF για να δειτε την διαφορα)

Επεξ/σία από ROG-X
  • Like 2
Δημοσ.

ωραιο νέο. το map για να λέμε την αλήθεια είναι λίγο θεματάκι. 

το εχω δει λίγο ως τμήμα της παράνοιας του κόσμου, το οτι δε βγάζω άκρη με το map είναι κ αυτό στιλιστική επιλογή :P

Δημοσ.

Το game απλά έφαγε άκυρο και πήγε να ξεκουραστεί στον NAS δεν το μπορώ το motion blur, δοκίμασα και με sharpness αλλά συνεχίζει να φαίνεται άθλιο όταν κινείσαι : /

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, GRat είπε

Το game απλά έφαγε άκυρο και πήγε να ξεκουραστεί στον NAS δεν το μπορώ το motion blur, δοκίμασα και με sharpness αλλά συνεχίζει να φαίνεται άθλιο όταν κινείσαι : /

Βοηθαει στην παράνοια το επαισχυντο motion blur...😜

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.

Metacritic

PS4 Critics 81 Users 4.4

Xbox One Critics 83 Users 5.9

Είναι από τις περιπτώσεις που οι κριτικοί δεν έχουν ιδέα και κοροϊδεύουν και κάποιος να τους δώσει ένα φάσκελο παρακαλώ και οι απλοί χρήστες έχουν απόλυτο δίκιο και αντικατοπτρίζουν την αλήθεια για το παιχνίδι 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Αμα ξερεις απο games καταλαβαινεις το game απο την πρωτη στιγμη. 

Παντως η 1080Ti μια χαρα παιζει με Medium RTX σε 1080p.   

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Choutas είπε

Metacritic

PS4 Critics 81 Users 4.4

Xbox One Critics 83 Users 5.9

Είναι από τις περιπτώσεις που οι κριτικοί δεν έχουν ιδέα και κοροϊδεύουν και κάποιος να τους δώσει ένα φάσκελο παρακαλώ και οι απλοί χρήστες έχουν απόλυτο δίκιο και αντικατοπτρίζουν την αλήθεια για το παιχνίδι 

Ναι αλλα εδώ είναι PC section και οι διαφορες μεταξύ critic/user στο "μετακριτικ" υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα games, δεν είναι κάτι καινούργιο. Οι βαθμολογίες πέσανε γιατί το game έχει τεχνικά θέματα, εκεί είναι το κύριο πρόβλημα του. Προσωπικά ήμουν τυχερός, ένα bug και ένα stuck on loading, οποτε δεν έχω παράπονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...