Προς το περιεχόμενο

CONTROL [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν εχεις ετοιμο engine και περνανε 3+ χρονια για να δωσεις το Control... καταλαβαινεις την κατασταση απο την αποχώρηση της Microsoft. 

Ευκολίες, παράνοιες και λοιπά σε κλειστους άγευστους χωρους ανευ ζωης. 

Παράνοια, βάλε Hellblade...σου σήκωνε την τρίχα! Χωρις ανούσιο shooting... Aλλα με pazzles, Voice acting, face animation...γεια σας...

Επεξ/σία από ROG-X
  • Like 1
  • Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Συμβαίνει σε κανέναν οταν πετάει η Jesse κάποιο αντικείμενο με το launch ability σε εχθρούς, να κάνει stutter;

Nαι αρκετες φορες . Επισης οταν κανω headshot καποιον εχθρο μπορει να μου το κανει .

Δημοσ.

Βασικά stutter κάνει μετά από κάθε loading και αφού φύγεις από την starτ/resume οθόνη. Μα κάθε φορά.

Ναι το Quantum Break είχε καλύτερα γραφικά όχι τόσο καλά physics και enivrromental destruction αλλά από χρώματα textures ίσως και αριθμό πολυγώνων. Το είχα παίξει πρόσφατα και το θυμάμαι αρκετά.

Είμαι στο containment sector και πραγματικά παλεύω να το τελειώσω υπάρχουν στιγμές που βαριέμαι ανελέητα παίζοντας το. Τότε βαράω λίγο Odin Sphere για κανά μισάωρο και συνεχίζω.

• Like 1
Δημοσ.

παντως εμενα τα γραφικα εαν εξαιρεσεις τα reflections δεν μου αρεσουν.

πολυ θολουρα και αυτο το reconstruction χαλι μαυρο...

το quantum ειχε πολυ πιο καθαρη εικονα...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gregpec2 είπε

Συμβαίνει σε κανέναν οταν πετάει η Jesse κάποιο αντικείμενο με το launch ability σε εχθρούς, να κάνει stutter;

Με τους καινούργιους drivers είχα, με τους παλιούς ελάχιστο. Το tv show με τις μαριονέτες που απευθύνεται σε παιδί πιο fuckin creepy δεν παίζει, χωρίς πλακα με ενόχλησε. :D Το περιβάλλον εμενα πάλι μου αρέσει  k ταιριάζει η μονοτονία τον χορών στο ότι το κτίριο είναι "alive" η πολύ απλά το ροζ στα τελευταία παιχνίδια με έφτασε στα όρια μου :D

Επίσης το καλύτερο ability είναι το levitation by far. Τώρα για τα graphs που λέτε ναι τα reflections είναι κακά και ίσος και επίτηδες για να έχουν τρελή διαφορα με RTX, idk. Από εκεί και πέρα ανούσια τα υπόλοιπα όσο το gameplay και story με κρατάει, άμα μπορούσες να αλλάξεις και χαρακτήρα θα ήταν όλα τα λεφτά. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tolisrx8 είπε

παντως εμενα τα γραφικα εαν εξαιρεσεις τα reflections δεν μου αρεσουν.

πολυ θολουρα και αυτο το reconstruction χαλι μαυρο...

το quantum ειχε πολυ πιο καθαρη εικονα...

Ας το γράψω και εδώ. Το indirect diffuse lighting(RT GI) είναι που προσθέτει κόκκο. Μάλλον έγινε με λίγα samples για να μην το κάνουν πολύ βαρύ παρέα με το σύνολο των υπόλοιπων εφέ. Δεν το βελτιστοποίησαν τόσο καλά όσο με το RTGI του metro. Με DLSS+sharpen φαίνεται ακόμα χειρότερα. Είναι και το βαρύτερο όλων των εφέ σε μέρη με πολύπλοκο φωτισμό.

Επεξ/σία από pirmen56
Δημοσ.

Τα είπε όλα. Τα reflections είναι must. Τα RT contact shadows βοηθάνε αρκετά σε συγκεκριμένες περιοχές(π.χ. ράφια με αντικείμενα που φωτίζονται υπό γωνία). Το RT GI είναι και αυτό εντυπωσιακό σε κάποια σημεία, αλλά έχει πολύ κόκκο που δεν διορθώνεται με τίποτα και καταστρέφει οπτικά περιοχές όπου είναι διάχυτο. 

Δημοσ.

https://www.polygon.com/2019/8/30/20840657/control-fps-performance-issues-ps4-xbox-one

Τουλάχιστον παραδέχονται ότι το παιχνίδι δεν τρέχει καλά και δεν μας βγάζει τρελούς. Ειδικά αυτό το bug με τον χάρτη έπρεπε να φτιαχτεί χθες και δεν μπορώ να το πιστέψω ότι οι επαγγελματικές κριτικές ούτε καν το αναφέρουν ενώ σχεδόν όσοι το έπαιξαν και δεν είναι κριτικοί στάθηκαν σε αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικές εικόνες με άψογο image quality, -> REAL 4K+ MOTION BLUR OFF + DX11 + ULTRA + SWEET FX

Control-DX11-2019-08-28-22-58-48.jpg

Control-DX11-2019-08-28-23-02-04.jpg

Control-DX11-2019-08-28-23-10-47.jpg

Control-DX11-2019-08-28-23-30-38.jpg

Control-DX11-2019-08-28-23-44-31.jpg

Control-DX11-2019-08-30-08-18-18.jpg

Control-DX11-2019-08-30-22-32-36.jpg

Μιλάμε για εικόνα γρανίτης  ακόμα και με τον χαρακτήρα σε κίνηση. Με σωστο τονισμο στα χρωματα.

Στο DX12 ειναι σκετη πατσαβούρα. 

Επεξ/σία από ROG-X
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά να κανω μια ερώτηση; Εχω κολλήσει και δεν μπορω να το βαλω fullscreen στα 2κ.

Οταν επιλεγω 2κ με βαζει σε windowed mode. Έχει κανείς να προτείνει κατι;

Εξαιρετικά τα rtx effects!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Gostros είπε

Παιδιά να κανω μια ερώτηση; Εχω κολλήσει και δεν μπορω να το βαλω fullscreen στα 2κ.

Οταν επιλεγω 2κ με βαζει σε windowed mode. Έχει κανείς να προτείνει κατι;

Εξαιρετικά τα rtx effects!

Fullcreen

Window 1440p 

rendering 1440p

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...