_Theo_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Παιδιά με GTX 1060 6GB το παιχνίδι θα ξεκινήσει ή να μην πω καν στον κόπο;;🤣
noFEARgr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Linux_ticket είπε βγηκε sweetfx που εξαφανιζει τη θολουρα το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακο http://sfx.thelazy.net/games/screenshot/77970/ Yπερβολικο sharpening 1
Linux_ticket Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 42 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Παιδιά με GTX 1060 6GB το παιχνίδι θα ξεκινήσει ή να μην πω καν στον κόπο;;🤣 ξεκινα το ...εγω με 970gtx παιζω max settings/aa=off, 1080...γυρω στα 35 καρε κυμαινεται 37 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Yπερβολικο sharpening ναι εχει
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/8/2019 στις 7:46 ΜΜ, Linux_ticket είπε οποτε πας σε κονσολα Τρομερη εμπειρια στις κονσολες οπως βλεπεις Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από Fulgore
_Theo_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Καλά φαίνεται και κακογραμμένο το παιχνίδι...
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Η μαγεια του pc ειναι οτι ακομα και αν δεν εχεις δυνατο hardware προσωρινα,μπορεις να το φερεις στα μετρα σου. Στις κονσολες εισαι μονο οτι σου πλασαρει η εταιρεια και ακομα και στο Xbox One X(την ταχα μου 4κ gaming κονσολα),το παιχνιδι δεν μπορει να κρατησει 30fps και εχει και εκει πτωσεις. Για παραδειγμα αν κοψεις φιλτρα(MSAA κυριως),ακομα και με 570 μπορεις να το τρεξεις το παιχνιδι πολυ καλα(δεδομενου οτι μιλαμε για καρτα γραφικων σχεδον 100-120ευρω μονο). Για το ιδιο το παιχνιδι(gameplay,ιστορια,χαρακτηρες)δεν μπορω να πω κατι μιας και δεν ξερω ποτε θα το παιξω. Ισως περιμενω μπας και βγει και στο Windows Store,μιας και δεν μαρεσει και πολυ το EGS. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από Fulgore 1
_Theo_ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η μαγεια του pc ειναι οτι ακομα και αν δεν εχεις δυνατο hardware προσωρινα,μπορεις να το φερεις στα μετρα σου. Στις κονσολες εισαι μονο οτι σου πλασαρει η εταιρεια και ακομα και στο Xbox One X(την ταχα μου 4κ gaming κονσολα),το παιχνιδι δεν μπορει να κρατησει 30fps και εχει και εκει πτωσεις. Για παραδειγμα αν κοψεις φιλτρα(MSAA κυριως),ακομα και με 570 μπορεις να το τρεξεις το παιχνιδι πολυ καλα(δεδομενου οτι μιλαμε για καρτα γραφικων σχεδον 100-120ευρω μονο). Για το ιδιο το παιχνιδι(gameplay,ιστορια,χαρακτηρες)δεν μπορω να πω κατι μιας και δεν ξερω ποτε θα το παιξω. Ισως περιμενω μπας και βγει και στο Windows Store,μιας και δεν μαρεσει και πολυ το EGS. Προσωπικά δεν είχα ΠΟΤΕ κονσόλα. Εκτός από το Gameboy το απλό και το Color. Πάντως με βάση Reviews που είχα δει, το παιχνίδι με GTX 1060 έτρεχε καλά μόνο στα Low. Αν το έβαζες Medium και πάνω ήταν Slideshow. Αυτό το βιντεάκι αναπτέρωσε τις ελπίδες μου. Ένα τόσο βαρύ παιχνίδι απλώς θα ήθελα να το παίξω στα Medium, AA Off, 1080p/72. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Αλλά τι συζητάμε, μόνο αν κυκλοφορήσει στο Steam θα το παίξω. Λογικά μέχρι τότε θα έχει "ελαφρύνει" με τα Patches που θα βγούν. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από _Theo_ 1
ROG-X Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 O καθε αμπαλος ανεβαζει ενα SFX και το δινει στο κοινό. Το δουλευω ωστε να το βολεψω πανω του... https://postimg.cc/YjDxBb8p https://postimg.cc/NKh4MDVR https://postimg.cc/nXgtMyx0
GRat Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μέτριο το game στα πρώτα 20 λεπτά, το έκλεισα ίσως να το ξαναπιάσω το ΣΚ. RTX στο medium και τα υπόλοιπα τέρμα (2650x1080 το DLSS κλειστό*) 68-99fps και με RTX max 46-57fps. *Τι φάση με το DLSS, δεν μου είχε ανάλυση μεγαλύτερη απο της οθόνης μου μόνο τις παρακάτω που σαν να θόλωναν το περιβάλλον. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από GRat
Arkin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Το dlss ειναι upscaling. Δηλαδη παιζεις στα 2560x1080. Οι 2 αναλυσεις που σε εχει ειναι αυτες που μπορει να σε κανει upscaling κρατοντας το aspect ratio. Συνηθως θολωνουν την εικονα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων. Παντα το dlss θα κανει rendering σε μικροτερη αναλυση ωστε να σου δωσει fps και upscaling στην native αναλυση της οθονης που εχεις. Εφοσον παιζεις σε 1080p το dlss μπορει να σε κανει upscaling απο 720p η 540p. Δοκιμασε 720p και sharpening μεσω geforce experience πιστευω κατι θα γινει. 2 ώρες πριν, _Theo_ είπε Προσωπικά δεν είχα ΠΟΤΕ κονσόλα. Εκτός από το Gameboy το απλό και το Color. Πάντως με βάση Reviews που είχα δει, το παιχνίδι με GTX 1060 έτρεχε καλά μόνο στα Low. Αν το έβαζες Medium και πάνω ήταν Slideshow. Αυτό το βιντεάκι αναπτέρωσε τις ελπίδες μου. Ένα τόσο βαρύ παιχνίδι απλώς θα ήθελα να το παίξω στα Medium, AA Off, 1080p/72. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό. Αλλά τι συζητάμε, μόνο αν κυκλοφορήσει στο Steam θα το παίξω. Λογικά μέχρι τότε θα έχει "ελαφρύνει" με τα Patches που θα βγούν. Τουμπανα το παει και η 1060 σε 1080p με μικρο ριξιμο 2-3 ρυθμισεις. 60+fps μονιμα. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από Arkin 1
GRat Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Κατάλαβα, νόμιζα οτι λειτουργούσε σαν το DSR για να κάνει όντως upscaling την ανάλυση. Spoiler In short, DLSS forces a game to render at a lower resolution (typically 1440p) and then uses an AI algorithm to infer what it would look like if it were rendered at a higher one (typically 4K). It does this by utilizing some anti-aliasing effects (likely Nvidia’s own TAA) and some automated sharpening. The idea is that the image would look like a 4K image but without the overhead of actually rendering it at that resolution. That’s where the performance enhancement comes from, and ideally, where the maintained visual quality does too. Χειρότερο μου φάνηκε με το DLSS ανοιχτό πάντως : / θα πρέπει να κερδίζει σε FPS απο την άλλη.
Arkin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, GRat είπε Κατάλαβα, νόμιζα οτι λειτουργούσε σαν το DSR για να κάνει όντως upscaling την ανάλυση. Απόκρυψη περιεχομένων In short, DLSS forces a game to render at a lower resolution (typically 1440p) and then uses an AI algorithm to infer what it would look like if it were rendered at a higher one (typically 4K). It does this by utilizing some anti-aliasing effects (likely Nvidia’s own TAA) and some automated sharpening. The idea is that the image would look like a 4K image but without the overhead of actually rendering it at that resolution. That’s where the performance enhancement comes from, and ideally, where the maintained visual quality does too. Χειρότερο μου φάνηκε με το DLSS ανοιχτό πάντως : / θα πρέπει να κερδίζει σε FPS απο την άλλη. Οχι το γραφει dlss κανει το παιχνιδι να τρεχει σε χαμηλοτερη αναλυση(στην προκειμενη εχουμε 540p/720p)εφοσον παιζεις σε 1080p και μεσω Αi στην κανει Upscaling στην native. Σιγουρα θα περνεις πανω απο 15fps στα 720p. Βαλε sharpening οπως εγραψα. Σε 4K κανεις upscaling απο 1440p η 1080p αναλογα αν θες ποιοτητα η παραπανω frames.
GRat Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν βλέπω επιλογή για sharpening στο nvidia experience, πού να κοιτάξω? Ενδεικτικό SS αριστερά χωρίς DLSS και δεξιά με DLSS δες την διαφορά λεπτομέρειας στα μαλλιά. Τα fps επηρεάζονται πολύ όντως 61 αριστερά 103 δεξιά medium RTX και 46 88 με RTX max Νομίζω με DLSS ανοιχτό είναι το Motion blur που το σκοτώνει εντελώς και βγάζει την θολούρα, με βλέπω να το παίζω με medium RTX και dlss off να το χαρώ τουλάχιστον γιατί σαν να αποκτώ έξτρα βαθμούς μυωπίας είναι με το DLSS. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από GRat
liakinen Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Το είδα σε PC γνωστού με 2080 ti (εγώ θα το πάρω πολύ αργότερα). Για σενάριο, gamepley κτλ δεν μπορώ να πω μιας και ασχολήθηκα ελάχιστα (εμπιστεύομαι τα reviews και εσάς ότι είναι από πολύ καλά και πάνω). Με τα μάτια μου όμως θα κρίνω τα γραφικά και θα πω ότι είναι σκατά. Τέτοια θολούρα και τρέμουλο σε σκιές κτλ απλά δεν. 1
Arkin Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 11 λεπτά πριν, GRat είπε Δεν βλέπω επιλογή για sharpening στο nvidia experience, πού να κοιτάξω? Ενδεικτικό SS αριστερά χωρίς DLSS και δεξιά με DLSS δες την διαφορά λεπτομέρειας στα μαλλιά. Τα fps επηρεάζονται πολύ όντως 61 αριστερά 103 δεξιά medium RTX και 46 88 με RTX max Νομίζω με DLSS ανοιχτό είναι το Motion blur που το σκοτώνει εντελώς και βγάζει την θολούρα, με βλέπω να το παίζω με medium RTX και dlss off να το χαρώ τουλάχιστον γιατί σαν να αποκτώ έξτρα βαθμούς μυωπίας είναι με το DLSS. Για το sharpening εδω: https://www.geforce.com/en_GB/gfecnt/whats-new/articles/nvidia-freestyle-ansel-enhancements-geforce-experience-article Πρεπει να το ενεργοποιησεις μεσα απο το geforce experience και μετα μεσα απο το παιχνιδι. Θα δεις μεγαλη διαφορα. Η διαφορα με το dlss ειναι εμφανης αλλα τα fps εκτοξευονται. Δοκιμασε το παραπανω και ελπιζω να κανεις δουλεια. 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Το είδα σε PC γνωστού με 2080 ti (εγώ θα το πάρω πολύ αργότερα). Για σενάριο, gamepley κτλ δεν μπορώ να πω μιας και ασχολήθηκα ελάχιστα (εμπιστεύομαι τα reviews και εσάς ότι είναι από πολύ καλά και πάνω). Με τα μάτια μου όμως θα κρίνω τα γραφικά και θα πω ότι είναι σκατά. Τέτοια θολούρα και τρέμουλο σε σκιές κτλ απλά δεν. Reconstruction+motion blur+dlss εφοσον το ειχε ενεργο. Συνδιασμος που σκοτωνει τα γραφικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα