Razor333 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Βασικα εχουμε την αισθητικη του πρωτου max payne, το physix project του quantum break οπως θα επρεπε να ειναι και ακομα περισσοτερη paranoia απο το alan wake. Απ'ολα εχει ο μπαχτσες.
noFEARgr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δες κάνα trailer dude. Η τύπισσα δεν είναι ωραία η είναι η ιδέα μου?! Στην εποχη μας η εξωτερικη ομορφια ειναι κατι το αρνητικο για τους sjw αρα το αποφευγουν στα παιχνιδια/ταινιες Δεν ειναι η ιδεα σου και γω την ιδια εντυπωση εχω 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Οι νέοι drivers μου δώσαν 1 fps. I'll take it! Έβαλα και fast sync από CP και πάει καλύτερα. Κανας τύπος να βγάλει καμια μαγκια για το motion blur και DOF και θα είμαστε τέλεια. 25 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Στην εποχη μας η εξωτερικη ομορφια ειναι κατι το αρνητικο για τους sjw αρα το αποφευγουν στα παιχνιδια/ταινιες Δεν ειναι η ιδεα σου και γω την ιδια εντυπωση εχω Βασικά σε photo η ηθοποιός με το μαλλί κάτω μια χαρά είναι. Φάση σαν την Ryder από ΜΕ, καλά φυσικά εκεί την κατάστρεψαν τελείως την κοπέλα. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
liakinen Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, noFEARgr είπε Απλα το alan wake ειχε μια αρχη μεση και τελος , και ενα στιλ που εφαιρνε πολυ σε βιβλιο Στίβεν κινγκ Από πλευράς αναφορών, επιρροών το Alan Wake ήταν μία μίξη (άριστη κατ εμέ) του Twin Peaks και του Twilight Zone. Φιλικά πάντα 😎
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 First mods for Control add FOV slider and remove Motion Blur in DX11 1
naruto14 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Με τον optimized driver της nvidia είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Το RTX lighting option είναι buggαρισμένο και εμφανίζει πολλά artifacts στις επιφάνειες. Απενεργοποιόντας αυτό και τα RTX Shadows, με όλα τα άλλα max (και ενεργοποιημένα τα άλλα 3 RTX Settings), DLSS και το βελτιωμένο Sharpen της nvidia με 2060 και gsync παίζει αρκετά ικανοποιητικά το παιχνίδι σε 1440p. Γύρω στα 60 fps, με το χειρότερο drop να το είδα στα 45 σε έντονη μάχη. Το DLSS γενικά σε συνδυασμό με το Sharpen λειτουργεί αρκετά καλά και δεν βλέπω ουσιαστική διαφορά με native 1440p. Στα του παιχνιδιού: Φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά από ότι έχω διαβάσει υπάρχουν υπερβολικά πολλά collectibles που πρέπει να τα διαβάσεις για να καταλάβεις την ιστορία, όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια της Remedy. Αυτό με ξενερώνει. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από naruto14
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, naruto14 είπε Στα του παιχνιδιού: Φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά από ότι έχω διαβάσει υπάρχουν υπερβολικά πολλά collectibles που πρέπει να τα διαβάσεις για να καταλάβεις την ιστορία, όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια της Remedy. Αυτό με ξενερώνει. Και εμενα, θα προτιμούσα να είναι audio files during gameplay αλλα ευτυχώς ότι διάβασα μέχρι στιγμής είναι ενδιαφέρον και κάποια ειδικά τελείως batshit crazy που είναι αστεία. Case and point. Spoiler Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1
andreas443 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μόλις έβαλα το game και εγώ, με το DLSS πολύ θολούρα με το Sharpen κάτι γίνετε το τρέχω σε dx12 όλα τέρμα σε 1440p με rtx on τα 2 πρώτα και το τελευταίο έχω 89-98, αν κλείσω το DLSS με render sta 1080p έχω από 70 μέχρι 85 δεν έχω enable το vsync. Όλα αυτά με 2080 σε dx11 δεν δοκίμασα ακόμα Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από andreas443
naruto14 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, andreas443 είπε Καλησπέρα μόλις έβαλα το game και εγώ, με το DLSS πολύ θολούρα με το Sharpen κάτι γίνετε το τρέχω σε dx12 όλα τέρμα σε 1440p με rtx on τα 2 πρώτα και το τελευταίο έχω 89-98, αν κλείσω το DLSS με render sta 1080p έχω από 70 μέχρι 85 δεν έχω enable το vsync. Όλα αυτά με 2080 σε dx11 δεν δοκίμασα ακόμα Σε DX11 αξίζει να παίξεις το παιχνίδι αν δεν σε ενδιαφέρει RTX και DLSS. Διαφορετικά πας αναγκαστικά σε DX12. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Guys ο νέος Nvidia driver έχει θέμα με τα reflections.
D.Luffy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Guys ο νέος Nvidia driver έχει θέμα με τα reflections. Με τόσο artifacting και noise που έχει αυτή η μηχανή γραφικών κατά τη διάρκεια κίνησης, δυσκολεύομαι να διακρίνω τι θεωρείται πρόβλημα και τι φυσιολογικό... Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από D.Luffy 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Ξέρω RE2 remake φάση αλλα αυτό είναι too much και φαίνεται πολύ επάνω στην Jess. Γύρισα στους 430.86, έτσι κι αλλιώς ένα fps πάνω είχα με του καινούργιους.
D.Luffy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ξέρω RE2 remake φάση αλλα αυτό είναι too much και φαίνεται πολύ επάνω στην Jess. Γύρισα στους 430.86, έτσι κι αλλιώς ένα fps πάνω είχα με του καινούργιους. Γενικά οι Gamescom drivers φένεται να έχουν διάφορα θέματα. Είχα παρόμοια glitches (αλλά πάνω σε textures) όταν έπαιζα το Gears of War 4 αυτές τις μέρες. Μόνο που εκεί ήταν στατικά και χρωματιστά κιόλας.
Choutas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Παιδιά εγώ τώρα το ξεκίνησα σε XBO X και πρώτο πράγμα που έχω να πω είναι ότι γίνεται του motion blur το κάγκελο και το DmC 5 είχε motion blur αλλά εδώ το χέσανε, συγγνώμη για την έκφραση.
Linux_ticket Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 βγηκε sweetfx που εξαφανιζει τη θολουρα το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακο http://sfx.thelazy.net/games/screenshot/77970/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα