giorgosmcmc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, john2gr είπε Υπερβολες. Οι κονσολες το τρεχουν με 30fps με upscale και χωρις Ray Tracing. Με αυτα τα δεδομενα, μια AMD Radeon RX580 το τρεχει καλυτερα σε 1080p/Max settings (41fps minimum / 51fps average). Δλδ με τη 1070 υπαρχουν ελπιδες για 60αρι εστω στα medium ή μπα; Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από giorgosmcmc
john2gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Δλδ με τη 1070 υπαρχουν ελπιδες για 60αρι εστω στα medium ή μπα; Δεν εχω την 1070 αλλα χονδρικα παιζει στα ιδια επιπεδα με την 980Ti. Οποτε οριστε μερικα benchies με την 980Ti: 1080p + Max Settings: 55fps/66fps 1440p + Max Settings: 40fps/51fps 4K + Max Settings: 21fps/26fps. Δεν δοκιμασα με Medium settings αλλα σε 1080p με Ultra σχεδον 60αρι θα εχεις
giorgosmcmc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, john2gr είπε Δεν εχω την 1070 αλλα χονδρικα παιζει στα ιδια επιπεδα με την 980Ti. Οποτε οριστε μερικα benchies με την 980Ti: 1080p + Max Settings: 55fps/66fps 1440p + Max Settings: 40fps/51fps 4K + Max Settings: 21fps/26fps. Δεν δοκιμασα με Medium settings αλλα σε 1080p με Ultra σχεδον 60αρι θα εχεις Ε τοτε μια χαρα τρεχει.
Linux_ticket Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 48 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Ε τοτε μια χαρα τρεχει. που το ειδες το μια χαρα??? Control is one of the most GPU-demanding games available on the PC. The only GPUs that were able to provide a smooth gaming experience at 1080p/Max settings were the Radeon RX Vega 64 and the RTX2080Ti.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δηλαδή το να ρίξεις τα settings με κατώτερο HW δεν παίζει ε ;
giorgosmcmc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Linux_ticket είπε που το ειδες το μια χαρα??? Control is one of the most GPU-demanding games available on the PC. The only GPUs that were able to provide a smooth gaming experience at 1080p/Max settings were the Radeon RX Vega 64 and the RTX2080Ti. Να το θεσω αλλιως τοτε, το μια χαρα ειναι σχετικο για τις απαιτήσεις του καθενα, για τις δικες μου απαιτήσεις medium-high σε 1080p και να πιανει 60αρι ειναι μια χαρα και ποσο μαλλον οταν πρόκειται για παιχνίδι της remedy (🤮)
giorgosmcmc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Δηλαδή το να ρίξεις τα settings με κατώτερο HW δεν παίζει ε ; Αυτό εννοείται αλλα ετσι οπως ειπε πριν ο φιλος πριν με minimum 2080 πίστεψα οτι θα μου βγαλει μήνυμα οτι το παιχνίδι δεν υποστηριζεται απ το συστημα σας!
Arkin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Control με 1070 σε 1080p. Για μονιμα 60+fps πας για medium. Σε high παιζει αρκετα στα 50. 1
liakinen Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Περιμένετε ένα δύο Patches και κανέναν Optimized driver ρε παιδιά δεν χάθηκε ο κόσμος. Σήμερα ντε και καλά πρέπει να παιχτεί; Το σημαντικό είναι ότι διαβάζω πολλά και καλά λόγια για το Story και το Gameplay. Μόλις είδα ότι η Nvidia έβγαλε οδηγούς για το παιχνίδι 436.15 WHQL Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2019 από liakinen
pirmen56 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, liakinen είπε Περιμένετε ένα δύο Patches και κανέναν Optimized driver ρε παιδιά δεν χάθηκε ο κόσμος. Σήμερα ντε και καλά πρέπει να παιχτεί; Το σημαντικό είναι ότι διαβάζω πολλά και καλά λόγια για το Story και το Gameplay. Λες να αντικαταστήσουν με patch το εντελώς "συνηθισμένο" και "πανάλαφρο" MSAA 4X με κάποιο post proc AA της προκοπής; Μακάρι, τι να πω.
liakinen Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Διαβάζω ότι οι Drivers της πράσινης έδωσαν μεγάλο Boost. Όποιος τους βάλει ας ενημερώσει.
Linux_ticket Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2019 απαράδεκτα γραφικα...το φτιαξανε σε κονσολα και το κανανε Port sto pc. αν βαλω διπλα του κανα witcher Θα κλαψουν μανουλες ...ασε μας ρε Remedy. το παιχνιδι φαινεται ενδιαφερον παντως 1 1
D.Luffy Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Από άποψη πλοκής, παραφυσικού και γενικά... weirdness, κοντράρει άνετα ό,τι έχω δει από Death Stranding μέχρι τώρα. Μπορεί να το ξεπερνάει κιόλας. Ο Κοντζίμα θα το ζηλέψει το παιχνίδι στο συγκεκριμένο τομέα (θα έκανε παπάδες με trailers ). Έχει πολύ λεπτομερή και μυστηριώδη κόσμο. Μου θύμισε κάπως την παιχνιδάρα Prey η όλη ατμόσφαιρα. Από άποψη γραφικών, οι RT αντανακλάσεις ρίχνουν σαγόνια αλλά η εικόνα υποφέρει από πολύ έντονο noise στις σκιές. Και φυσικά το temporal reconstruction τα κάνει όλα χειρότερα (αναρωτιέμαι γιατί έχει κολλήσει με αυτή την αισχρή λύση η Remedy). Γενικά το IQ είναι ελαφρώς καλύτερο από το QB αλλά παραμένει ένα παιχνίδι γεμάτο με artifacts και θολούρα. Προς το παρόν μου άρεσε πολύ. Οι δυνάμεις τηλεκίνησης έχουν αίσθηση "βάρους" και γαμάτα ηχητικά εφέ. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από D.Luffy
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Έπαιξα μερικές ώρες και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά fun. Graphs μια χαρά με όλα σχεδόν τέρμα τρέχει άψογα σε 1080p με stable 60fps, το in-game vsync είναι κάκιστο και δεν έχει in-game frame lock. Δυστυχώς δεν κλείνει το motion blur και το DOF τα οποια δεν μπορώ καθόλου. Έχω ακόμα παλιούς drivers btw. Περί game το story είναι super fucked up και μου αρέσει, πολύ πιο fucked up από Alan Wake και είμαι ακόμα αρχή. Η πρωταγωνίστρια δεν μου λέει πολλά αλλα το voice acting είναι καλο και οι μονόλογοι που κάνει επίσης καλοί. Επίσης υπάρχει άπειρο lore και ότι έχω διαβάσει μέχρι στιγμής είναι ενδιαφέρον. Επίσης έχει και live action μέσα που επιτέλους το τοποθέτησαν όπως αρμόζει σε ένα video game, είναι φάση Dharma Initiative κασέτες. Το πιο fucked up είναι ότι όπου έχει floaters παραμιλάν non-stop, είναι cool τώρα που είναι αρχή αλλα άμα συνεχίζει το ίδιο μουρμούρισμα μέχρι το τέλος θα αρχίζω να τους εκτελώ. Gameplay είναι fluid και το shooting αρκετά καλο και responsive. Δεν μου αρέσουν οι εχθροί αλλα μου αρέσει όλη η φάση το γιατί είναι έτσι. Το headshot effect τα σπάει. Τα powers επίσης νιώθουν καλά, δηλαδή νιώθεις την δύναμη όταν στέλνεις κάτι με τηλεκίνηση, το melee όχι τόσο, btw βάλτε την τηλεκίνηση σε κάνα thumb mouse button γιατί εκεί που είναι δεν βολεύει να κίνησε. Δεν μου αρέσει που δεν έχει walk key και ότι δεν υπάρχει έστω ένα υποτυπώδες cover system. Μου αρέσει που οι δυνάμεις αλλα και το gun θέλουν recharge μετά την χρήση έτσι ώστε να σε κάνει να χρησιμοποιείς και τα δυο. Αυτό που τα σπάει είναι το destruction, καταπληκτικό!! Γενικά πολύ καλο game και απορώ με την Remedy και τα video που βγάζαν, ελπίζω τώρα με την επιτυχία να πάρουν κάνα σωστό τυπά να τους κάνει τα gameplay σαν αυτόν που παίζει στο πρόσφατο video του Dying Light 2. Προσωπικά άμα το game συνεχίσει να είναι καλο το προτείνω ανεπιφύλακτα μιας και δεν είχα κανένα θέμα με bugs or whatever. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα