Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Το θεμα μας δεν ειναι στα ποσα hz θα παιζει ο καθενας ή τι θα κανει,αλλα τι ρολο βαρανε αυτα τα monitor στην αγορα και τι απαιτησεις να εχει καποιος οταν αγοραζει ενα monitor της ταξης των 130-150ευρω.

Μην το βλέπεις έτσι βρε συ. Δεν παει πάντα φθηνό χάλια ακριβό τέλειο και το ξέρεις. Πέρα από τη βάση που είναι πλαστικό σαν οθόνη θα καλύψει τον καθένα. Ips είναι. Κυρίως να προσέξουν Light bleed γιατί το βράδυ χαλάει όλη την εμπειρία ειδικά σε σκοτεινά παιχνίδια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελείωσε η προσφρορά, στα 179 την βλέπω πλέον...

Να ρωτήσω 2 πράγματα αν και πέρασε τώρα, αυτή έχει zero pixel εγγύηση, επειδή δεν το είδα κάπου στο site;

Αν βγάλει καμμένα pixels μετά από 6 μήνες π.χ. τι γίνεται; Μπορεί να επιστραφεί εντός εγγύησης;

Επεξ/σία από mcgerger
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mcgerger είπε

αυτή έχει zero pixel εγγύηση

έχει...

2 ώρες πριν, mcgerger είπε

Αν βγάλει καμμένα pixels μετά από 6 μήνες π.χ. τι γίνεται;

Επιστροφή και αντικατάσταση...

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mcgerger είπε

Τελείωσε η προσφρορά, στα 179 την βλέπω πλέον...

Να ρωτήσω 2 πράγματα αν και πέρασε τώρα, αυτή έχει zero pixel εγγύηση, επειδή δεν το είδα κάπου στο site;

Αν βγάλει καμμένα pixels μετά από 6 μήνες π.χ. τι γίνεται; Μπορεί να επιστραφεί εντός εγγύησης;

Το θέμα με τα 0 pixels καλύπτεται από την LG Ελλας για δύο χρόνια από την ημερομηνία αγοράς εφόσον αποτελεί εισαγωγή της LG Hellas.(Μίλησα σε chat με το service) .H κάλυψη σημαίνει εισαγωγή στο  service και απόφαση της εταιριάς για αντικατάσταση συσκευής ή panel

• Thanks 1
Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται μόνο εγώ δεν έχω πρόβλημα με την βάση της. Όπως την έβαλα στο υπερυψωμένο ραφάκι που έχω πάνω απ' το γραφείο, την ξέχασα. Ούτε κουνήθηκε ποτέ, ούτε κάποιο άλλο θέμα παρουσίασε. Μάλιστα συχνά την στρίβω λίγο αναλόγως που κάθομαι κατά περίπτωση. Μία decent βάση έχει, η οποία για τον λόγο που είναι εκεί είναι μια χαρά, τώρα αν από OCD κάποιος ασχολείται μόνιμα μαζί της λογικό μου φαίνεται να γεννά και διάφορα θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

πολυ ειρωνια ρε επιστημονες.. οκ..μια ερωτηση καναμε.. Δεν αλλαζατε μερικοι δεν αλλαζετε. Νομιζετε οτι τα ξερετε ολα............

7 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Μόνιτορ με ολίγη. :P 

3 ώρες πριν, radiohead είπε

πολυ ειρωνια ρε επιστημονες.. οκ..μια ερωτηση καναμε.. Δεν αλλαζατε μερικοι δεν αλλαζετε. Νομιζετε οτι τα ξερετε ολα............

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ALXIOA είπε

Χαβαλες οχι ειρωνια. Οπως υποθετω και το επιστημονες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Χαβαλες οχι ειρωνια. Οπως υποθετω και το επιστημονες.

ε ναι.. το βαφτιζουμε οπως μας βολευει....

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ALXIOA είπε

ε ναι.. το βαφτιζουμε οπως μας βολευει....

Σου εδειξα μια εναλλακτικη. Μην επιμενεις πλακα ηταν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...