Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, cineaste είπε

Που είναι οι καλοθελητες να μας πουν για το 0 pixel του eshop? 

Τα κολλήματα του μυαλού γίνονται κολλήματα στη ζωή... γι' αυτό πρόσεχε. 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλές ανακρίβειες γράφονται. Η Samsung παραπάνω είναι 60hertz όχι 75

http://www.samsung.com/gr/monitors/curved-cf390/LC24F390FHUXEN/

Δεν σημαίνει επειδή έχει freesync ότι είναι και 75hertz. Προσέξτε γιατί θα πάρετε κανέναν στο λαιμό σας. Τα 75hertz είναι λόγος αγοράς έναντι των 60h panel. 

H LG είναι επίσης 60hertz από ότι είδα. Καμία δεν είναι 75 ενώ παραπάνω κάποιος γράφει ότι και οι 2 είναι 75. Προσοχή. 

Επεξ/σία από Heybro
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bromiaris είπε

Από το δικό σου link...

lg1.jpg.6d74a2ca54ab9188f8ba254899217fd5.jpg

Σωστός δεν το πρόσεξα. Για την Samsung γράφουν 60 πάντως 

Screenshot_20180612-214243.png

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, bromiaris said:

Τα κολλήματα του μυαλού γίνονται κολλήματα στη ζωή... γι' αυτό πρόσεχε. 

Και έλεγα που είχες κρυφτεί...

Δημοσ.

Καπου κερδιζει η LG (ρυθμο ανανεωσης/καταναλωση ρευματος) και καπου η Samsung (curved οθονη/ιντσες/αντιθεση/αποκριση/βαση).

Εγω θα πηγαινα στην Samsung παντως.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Heybro είπε

Εδώ την δίνει σαν 60 δεν ξέρω γιατί. Και τη Samsung στο site τους σαν 60 την δίνουν. Αντε βγάλε άκρη. 

http://www.lg.com/gr/monitors/lg-23MP68VQ-P

75 hz είναι και οι δύο και δεν παίρνουμε κανένα στο λαιμό μας. Αντίθετα θα πρότεινα πρίν γράφουμε να το ψάχνουμε λίγο, φιλικά! ;) 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για την ιστορία η Samsung για την ακρίβεια πηγαίνει μέχρι 72Hz αν και δεν το αναφέρει πουθενά στο site της η Samsung. Έχει 2 λειτουργίες freesync την standard (60hz) και την ultimate (72hz).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Heybro είπε

Δεν σημαίνει επειδή έχει freesync ότι είναι και 75hertz.

Αυτό σημαίνει, στο μενού της έχει ON/OFF το FreeSync και την πάει από 60 στα 75. Δουλεύει ακόμη και σε Nvidia κάρτες.

Επεξ/σία από p4n0s86
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Αυτό σημαίνει, στο μενού της έχει ON/OFF το FreeSync και την πάει από 60 στα 75. Δουλεύει ακόμη και σε Nvidia κάρτες.

Γνωρίζω ότι αν ένα panel είναι 75 δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι freesync. Έχω κλειστό το freesync στη δικιά μου λόγο nvidia και πάλι έχω 75hz κανονικά. Αν είναι μέχρι 72 η Samsung δεν το ξέρω και θα έπρεπε να το γράφουν στην επίσημη σελίδα τους. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Heybro είπε

Γνωρίζω ότι αν ένα panel είναι 75 δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι freesync. Έχω κλειστό το freesync στη δικιά μου λόγο nvidia και πάλι έχω 75hz κανονικά. Αν είναι μέχρι 72 η Samsung δεν το ξέρω και θα έπρεπε να το γράφουν στην επίσημη σελίδα τους. 

Για την LG για την οποία ανοίχτηκε το θέμα λέω, την οποία κατέχω. Στο menu της λέει FreeSync και το On/Off λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο, την πάει από 60 στα 75. Τώρα γιατί δεν έρχεται εργοστασιακά στα 75 δεν το ξέρω...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, p4n0s86 είπε

Για την LG για την οποία ανοίχτηκε το θέμα λέω, την οποία κατέχω. Στο menu της λέει FreeSync και το On/Off λειτουργεί κατά αυτόν τον τρόπο, την πάει από 60 στα 75. Τώρα γιατί δεν έρχεται εργοστασιακά στα 75 δεν το ξέρω...

Κλειστό το έχω το freesync στην LG που έχω και πάει 75. Το freesync κανονικά δεν έπρεπε να την πηγαίνει 75. Το freesync έχει να κάνει με πχ αν πέσεις από τα 75 στα 70 θα συγχρονίσει εκεί το monitor και δεν θα έχεις lag. Ίσως να δουλεύουν αλλιώς κάποια monitors πάντως με κλειστό το freesync 4 μήνες τώρα έχω 75fps κανονικά παντού. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...