Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτοχος, οκ δεν έχω καλή εικόνα από οθόνες, καλή μου φαίνεται. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι η βάση της δεν στρίβει αριστερά-δεξιά...

Δημοσ.

Την έχω κι εγώ από την blackfriday σε αυτή την τιμή. Είναι εξαιρετική αλλά αν δε κάνω λάθος σαν σειρά είχε θέματα με καμένα pixel. Πρέπει να υπάρχει και σχετικό θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Samy που παρέθεσα παραπάνω έχει 0 pixel εγγύηση, είναι ελάχιστα μεγαλύτερη και είναι και πανέμορφη (αν και αυτό είναι υποκειμενικό βέβαια).

Επιπλέον το curved panel της βοηθάει πολύ καθώς είναι VA και με τον τρόπο αυτό δεν καταλαβαίνεις διαφορά σε γωνίες θέασης σε σχέση με ένα IPS (αν και στα monitor καθόμαστε στο κέντρο και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία) και επίσης νιώθεις ότι σε αγκαλιάζει το panel.

Επίσης και η samy υποστηρίζει freesync όπως και η LG ενώ έχουν παρόμοιο input lag, 4ms η samy - 5ms η LG.

Eπειδή τις έχω δει και τις δύο από κοντά θα προτιμούσα την Samy έναντι της LG. Γιαυτό πριν αγοράσετε πηγαίνετε να τις δείτε από κοντά. ;) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω την LG αλλα την εκδοση 24" και η βαση της ειναι για πεταμα, πλαστικουρα και παει πανω κατω η οθονη ακομα και οταν πληκτρολογω. Σαν οθονη ειναι πολυ καλη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Και γιατί κάποιος να πάρει την LG και όχι αυτή με 20 ευρώ παραπάνω;

https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/othones/Samsung-Monitor-24-LC24F396-FHUXEN.htm

Η μια ειναι 60hz και η αλλη 75.

Αν παιζεις,μονο και μονο αυτο ειναι ικανη διαφορα.

Ακυρο,ειδα οτι εχει και η samsung freesync,αρα ειναι και αυτη 75αρα.Τοτε ναι ισως να λεει.Αν και δε ξερω κατα ποσο λεει το curved σε τοσο μικρη οθονη.

Επεξ/σία από Dantε
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 1988panos2171 είπε

Την έχω κι εγώ από την blackfriday σε αυτή την τιμή. Είναι εξαιρετική αλλά αν δε κάνω λάθος σαν σειρά είχε θέματα με καμένα pixel. Πρέπει να υπάρχει και σχετικό θέμα.

Το θέμα με τα 0 pixels καλύπτεται από την LG Ελλας για δύο χρόνια από την ημερομηνία αγοράς εφόσον αποτελεί εισαγωγή της LG Hellas..(Μίλησα σε chat με το service) .H κάλυψη σημαίνει εισαγωγή στο  service και απόφαση της εταιριάς για αντικατάσταση συσκευής ή panel

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Η μια ειναι 60hz και η αλλη 75.

Αν παιζεις,μονο και μονο αυτο ειναι ικανη διαφορα.

Ακυρο,ειδα οτι εχει και η samsung freesync,αρα ειναι και αυτη 75αρα.Τοτε ναι ισως να λεει.Αν και δε ξερω κατα ποσο λεει το curved σε τοσο μικρη οθονη.

Κι όμως λέει, εμένα το curved μου άρεσε πολύ στη συγκεκριμένη και θα πρότεινα και την μεγαλύτερη στις 27" που είναι στα 189 στο πλαίσιο αλλά δεν το κάνω λόγω ανάλυσης (1080p).

Και οι δύο οθόνες είναι 75Hz. 

• Moderators
Δημοσ.

Με ενα απλο συνδεσμο και μια ματια στο σκρουτζ στο #1 ποστ, μπορει καποιος να εχει μια καλυτερη εικονα για το ποσο αξιζει ή αν ειναι οριακα προσφορα (οπως εδω) κατι.

https://www.skroutz.gr/s/9298040/LG-23MP68VQ-P.html?keyphrase=23MP68VQ

2018-06-12_1441

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, velissarios1 said:

Το θέμα με τα 0 pixels καλύπτεται από την LG Ελλας για δύο χρόνια από την ημερομηνία αγοράς εφόσον αποτελεί εισαγωγή της LG Hellas..(Μίλησα σε chat με το service) .H κάλυψη σημαίνει εισαγωγή στο  service και απόφαση της εταιριάς για αντικατάσταση συσκευής ή panel

Που είναι οι καλοθελητες να μας πουν για το 0 pixel του eshop? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...