Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, coyote2 είπε

Θα περάσετε κανένα μάθημα;

Ό,τι ήταν να περάσω, το πέρασα πριν 7-8 χρόνια περίπου... 😕

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, -WISE- είπε

Όποιος ψήνεται για clan ας γράψει εδώ να γίνουμε ομάδα. 😛 😛

Παιζει co-op το campaign; Εαν ναι το ξεκιναμε απο Τεταρτη
Εχει και τα ζομπι;

Επεξ/σία από orck
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, orck είπε

Παιζει co-op το campaign; Εαν ναι το ξεκιναμε απο Τεταρτη
Εχει και τα ζομπι;

Mέχρι 4 άτομα! Υποστηρίζει και split screen για local co-op! Ναι, και τα ζόμπια μέσα...
Έβαλα να κατεβαίνει. 60GB το άτιμο....

Επεξ/σία από -WISE-
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, -WISE- είπε

Mέχρι 4 άτομα! Υποστηρίζει και split screen για local co-op! Ναι, και τα ζόμπια μέσα...
Έβαλα να κατεβαίνει. 60GB το άτιμο....

Τα ναζι ζόμπια δεν είναι έξτρα dlc που το αγοράζεις χώρια? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, thomason993 είπε

Τα ναζι ζόμπια δεν είναι έξτρα dlc που το αγοράζεις χώρια? 

Αρχικά δεν ξέρω αν είναι ναζί τα ζόμπια. Αυτό ισχύει στο Wolfenstein Old Blood. 😛
Χθες που το έβαλα να κατεβαίνει με ρώτησε τι θέλω να κατεβάσω πρώτα, το Multiplayer ή τα ζόμπια. Οπότε δίνει και τα dlc όπως φαίνεται.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Αρχικά δεν ξέρω αν είναι ναζί τα ζόμπια. Αυτό ισχύει στο Wolfenstein Old Blood. 😛
Χθες που το έβαλα να κατεβαίνει με ρώτησε τι θέλω να κατεβάσω πρώτα, το Multiplayer ή τα ζόμπια. Οπότε δίνει και τα dlc όπως φαίνεται.

Δεν νομίζω να δίνει και τα DLC για τις πίστες των ζόμπι,αν δίνει θα είναι μόνο 1 η 2 πίστες.Οι υπόλοιπες δίνονται μέσω ξεχωριστών DLC 9€ το καθένα η με το season pass που περιλαμβάνει όλες τις πίστες των ζόμπι και του multiplayer και κοστίζει κάπου 30€ σε προσφορά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τότε ισχύει αυτό που λες.

Από την περιγραφή βλέπω αυτό

Call of Duty: Black Ops III combines three unique game modes: Campaign, Multiplayer and Zombies.

Δημοσ.

1000+ εμφανίσεις , πάνω από 20 ποστς και μόλις 10-15 thank you...

Το είχα δει και εγώ μέσω ειδοποίησης που μου έσκασε από το hotukdeals αλλά δεν το πόσταρα γιατί λέω ότι όλο και κάποιος θα μπει στον ΚΟΠΟ...

Είμαι σίγουρος ότι ο φίλος δεν το έκανε για το thank you αλλά είναι πλέον ΤΡΑΓΙΚΗ η κατάσταση στο forum...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είχα πάρει σε cd λίγο καιρό απ'όταν βγήκε 58€.Επαιξα το Campaign,ασχολήθηκα με το multipayer αλλά δεν με "τράβηξε" και το πούλησα 30€.Ουσιαστικά είναι σαν να το έχω αγοράσει μεταχειρισμένο28€.

Οι περισσότεροι που το πήρατε δωρεάν,αν σας αρέσει μπορεί να πάρετε το Season Pass. 

Τελικά δίνει  μόνο 1 πίστα για ζόμπι...

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
Στις 12/6/2018 στις 7:40 ΜΜ, -WISE- είπε

Ό,τι ήταν να περάσω, το πέρασα πριν 7-8 χρόνια περίπου... 😕

είναι ρητορική η ερώτηση. Απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό που κατάλαβε αμέσως το νόημα

Δημοσ.

Έλεος ρε παιδιά. Είναι σαν να το παίρνεις retail. Έχει κανονικά το campain , multiplayer και zombies. Όποιος θέλει παραπάνω από το τελευταίο αγοράζει το dlc. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...