chill Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, jpil είπε Όταν λες unleash τι εννοείς; Ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. L1+R1 αν θυμάμαι είναι τα κουμπιά, στα γράφει και επάνω στην μπάρα εξάλλου όταν γίνεται διαθέσιμο.
jpil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) R1+R2 είναι τα κουμπιά αλλά εγώ παταγα τα R1+L1 γι' αυτό έκανε όλο άμυνα, έφτασα στο level 44 για να το καταφέρω... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από jpil
drjohn1980 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά πολύ ωραίο παιχνίδι δεν το χορταίνω. Το season pass λέει τίποτα γιατί πολλά μου φαινονται τα 40 που ζηταει
Se7en92 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 μου εχει βγαλει μεχιρ στιγμης και 5 φορες σφαλμα 34878 τι γινεται? να το στειλω πισω?
chill Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Στις 8/1/2019 στις 6:02 ΜΜ, jpil είπε R1+R2 είναι τα κουμπιά αλλά εγώ παταγα τα R1+L1 γι' αυτό έκανε όλο άμυνα, έφτασα στο level 44 για να το καταφέρω... Έχεις δίκιο R1+R2 είναι τα σωστά. Τα κάνω στα τυφλά παίζοντας - έχω ξεπεράσεις τις 70 ώρες ingame οπότε όλα πλέον είναι μηχανικά - οπότε μεταφέρω τα buttons λανθασμένα Χτες που έκανα τον εβδομαδιαίο mercenary το πρόσεξα.
babality Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) παιδες ειδα δεν εχει μιλησει κανεις για τα loading times. καλα τι φαση? ειμαι σε απλο ps4 αλλα τι φαση. χειροτερα απο rdr2? εισαγωγικο loading 2 λεπτα. μετα απο fast travel σε fast travel τα κερατα του παλι. αλλαζοντας περιοχες μερικες φορες παγωνει το game και κανει παλι loading, loading για να ξεκινησει διαλογος, loading αν απομακρυνθει ο ικαρος εστω και λιγο. πραγματικα τι φαση.. το origins καμια σχεση μιλαμε Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από babality
shadowlike Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, babality είπε το origins καμια σχεση μιλαμε ε το origins δεν είχε και τίποτα να φορτώσει, έρημος βλέπεις. Μια επίπεδη κίτρινη παπάτζα ήταν ο χάρτης. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από shadowlike
drjohn1980 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, babality είπε παιδες ειδα δεν εχει μιλησει κανεις για τα loading times. καλα τι φαση? ειμαι σε απλο ps4 αλλα τι φαση. χειροτερα απο rdr2? εισαγωγικο loading 2 λεπτα. μετα απο fast travel σε fast travel τα κερατα του παλι. αλλαζοντας περιοχες μερικες φορες παγωνει το game και κανει παλι loading, loading για να ξεκινησει διαλογος, loading αν απομακρυνθει ο ικαρος εστω και λιγο. πραγματικα τι φαση.. το origins καμια σχεση μιλαμε Σε xbox one x πάνω από ένα λεπτό loading δεν κάνει και μεχρι στιγμης στις 75 ώρες που εχω κλεισει δεν μου έχει κολλήσει ποτε 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, drjohn1980 είπε Σε xbox one x πάνω από ένα λεπτό loading δεν κάνει και μεχρι στιγμης στις 75 ώρες που εχω κλεισει δεν μου έχει κολλήσει ποτε Χρησιμοποιεί την παραπάνω μνήμη και όχι μόνο για loading αλλά και για πιο γρήγορο φόρτωμα των textures κ.α. Υπάρχει σχετική ανάλυση από το DF. Στα του patch - είδα ότι βάλανε ρύθμιση για Level Scaling. Από καμία αλλαγή σε αυτό μέχρι να είσαι 4 level παραπάνω ή να είναι πάντα οι εχθροί στο Level σου. Ωραία προσθήκη.
fytotech Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Τα ίδια και στο PS4 Pro. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο κόλλημα.
Betelgeuse_C Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στις 10/1/2019 στις 9:14 ΠΜ, Se7en92 είπε μου εχει βγαλει μεχιρ στιγμης και 5 φορες σφαλμα 34878 τι γινεται? να το στειλω πισω? Φίλε, απάντηση δεν πήρα κι εγω απο τον Νοέμβρη γιατί προφανώς δεν έτυχε σε άλλον. Αν έχεις κάνει όλα όσα αναφέρει Sony για επίλυση του προβλήματος και δεν έγινε τίποτα, αν άλλαξες δίσκο και τα ίδια, δυστυχώς έχεις προβληματική κονσόλα! Εγώ έκανα τα πάντα δίχως επίλυση του προβλήματος, άρχισε να το κάνει και σε άλλα παιχνίδια (ειδικά σε αυτά που είναι PS4 Pro Enhanced), άρχισα να ανησυχώ όταν είδα ότι έκανε το ίδιο ακριβώς και στο God of War (παγωματα, restart κονσόλας, error CE-34878-0), και έκανα χρήση εγγύησης με αντικατάσταση κονσόλας με refurbished. Αποτέλεσμα; Παίζει τα ΠΑΝΤΑ ΑΨΟΓΑ και ειδικά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το Assassins Creed Odyssey! Έψαξα μανιωδώς, διάβασα πολλά, είδα πολλά, το 90% δυστυχώς των περιπτώσεων του error CE-34878-0 είναι ελαττωματική κονσόλα. Αν έχεις εγγύηση πάρε την Commetron τηλ. και κανόνισε την αντικατάσταση της κονσολας, ακόμα κι αν σου παίζει αλλά παιχνίδια. Η Sony έχει άψογη εξυπηρέτηση και θα το διαπιστώσεις.
Se7en92 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 εχω 11 μηνες εγγυηση ακομη οποτε θα το ψαξω κ αλλο
jpil Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Το νεο update και οι προσθηκες είναι για αυτούς που έχουν ps plus; Εγω που δεν έχω θα δω τίποτα το καινούριο; Ρωτάω διότι το τελείωσα το παιχνίδι και τώρα κόβω βόλτες σε όλο τον χάρτη εξερευνώντας τα μέρη που δεν είχα πάει.
lak10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2019 παιδια στο origins ειχα βρει ολους τους θυσαυρους ειχα κανει ολα τα side quests στο odyssey για καποιο λογο μου φαινονται αβαρια ολα αυτα εχουν καποιο νοημα η ειναι για να μεγαλωνει τεψνητα η διαρκεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα