trelofanis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Εχω κολλησει ασχημα..πηγα στο σπιτι που ξεκινησα κ πανω στο μπαουλο δεν εχει να κανω τιποτα(loot) Σαν quest list μου εχει... "Our story began on the down-and-out isle of Kephallonia, where Alexios was greeted by two parties: one friendly, and one not. The information they bought brought with them, however, was news to him." equip your gear Ειμαι στο επιπεδο 5 κ εχω κανει αναβαθμιση σε ξιφη,επικνημιδες κτλ κτλ..τι εννοει με το κωλο equip your gear??? εχω καθαρισει κ τα 2 νησια κ δεν προχωραω με τπτα...
trelofanis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Εσυ φιλε μου αναφεροσουν στο collect your gear....αυτο το εχω κανει με το μπαουλο στην αρχη του παιχνιδιου...τωρα λεει equip your geear στο quest list και δε ξερω τι να κανω και δεν προχωραει με τιποτα....
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Equip, ρήμα του εξοπλισμός άρα εξοπλίζω.
trelofanis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Φιλε μου μη με τρολλαρεις..γνωριζω αγγλικα..τι να κανω δε ξερω..εκανα ολα τα upgrade στον εξοπλισμο...κ παραμενει σαν quest equip your gear
EverythingYouBelieve Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, trelofanis είπε Εσυ φιλε μου αναφεροσουν στο collect your gear....αυτο το εχω κανει με το μπαουλο στην αρχη του παιχνιδιου...τωρα λεει equip your geear στο quest list και δε ξερω τι να κανω και δεν προχωραει με τιποτα.... Δεν έχω παίξει ακόμα το παιχνίδι οπότε δεν ξέρω με σιγουριά μα σε είδα τόσο προβληματισμένο που το έψαξα. Λογικά αυτό που δείχνει στις φωτογραφίες πρέπει να κάνεις: http://orcz.com/Assassin's_Creed_Odyssey:_Equip_your_gear_-_So_It_Begins Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από EverythingYouBelieve
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, trelofanis είπε Φιλε μου μη με τρολλαρεις..γνωριζω αγγλικα..τι να κανω δε ξερω..εκανα ολα τα upgrade στον εξοπλισμο...κ παραμενει σαν quest equip your gear Εσύ μας τρολάρεις. Βαριέσαι να γοογλάρεις, βαριέσαι να διαβάσεις walkthrough και όχι δεν ξέρεις αγγλικά. Εγώ ένα μαθηματάκι πήγα να σου κάνω
Socratis_g Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Στις 23/10/2018 στις 9:33 ΜΜ, ChownTuen είπε Απόκρυψη περιεχομένων Τον Nικόλα τον σκοτώσατε; Τον λυπήθηκα. Βεβαια απο ότι φένεται (στις 37 ωρες που είμαι τώρα και level 34) δεν παίζει κάποιο ρόλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, Socratis_g είπε Τον λυπήθηκα. Βεβαια απο ότι φένεται (στις 37 ωρες που είμαι τώρα και level 34) δεν παίζει κάποιο ρόλο. Ναι όμως δεν έμαθες ότι ... δεν είναι αυτός που νομίζουμε ότι είναι... (ως προς τις σχέσεις του με την/τον πρωταγωνιστή).
Rafinha Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 με το season pass τι γινεται ειναι σε ολα τα δισκακια ή ημουν τυχερος?
spartan29gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2018 Παιδια μια ερωτηση σε περιπτωση που θελω να ξαναπαιξω το παιχνιδι από το σημειο που το εχω αφησει .Και παω και το ξανααγορασω.Τα save θα δουλευουν κανονικα?Το ρωταω διοτι εχω παιξει γυρω στις 40 ωρες και δεν θα ηθελα να το παιξω από την αρχη.Ευχαριστω
Betelgeuse_C Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα το παιχνιδάκι την περασμένη εβδομάδα, και από τότε δε μπορώ να προχωρήσω πέραν της εισαγωγής με τη μάχη των 300. Κρασάρει, παγώνει, μου τραβά restart το ps4, και γενικά έχω σπαστεί πολύ γιατί το γουστάρω πολύ σαν παιχνίδι, αλλά από όσο έχω διαβάσει στο internet έχει παρουσιάσει τέτοιου είδους προβλήματα σε πολλούς, εξού και τα τελευταια δύο patches που έβγαλε η UBI (εκτός των άλλων βελτιώσεων). Κάποια στιγμή μου πέρασε από το μυαλό μήπως φταίει η κονσόλα μου (ps4 pro), αλλά παίζουν άψογα τα PES 2019, FIFA 19, Detroit Become Human, Uncharted 4 (Και η πρώτη τριλογία), God of War, Just Cause 3, Mafia 3, και κάποια παλαιότερα από το ps plus. Κανείς από εδώ που να έχει παρόμοια προβλήματα; Υπόψιν ότι από ότι διάβασα υπάρχουν τα ίδια προβλήματα και στη Digital version εκτός αυτής σε δισκάκι. Υ.Γ. Έχω δοκιμάσει τα ΠΑΝΤΑ που αφορούν το PS4, οπότε μη μου πείτε π.χ για rebuild database, initialization, αλλαγή δίσκου, εγκατάσταση σε εξωτερικό δίσκο, πλήρες initialization, κτλ κτλ. Επίσης έχω δοκιμάσει όλες τις αναλύσεις, HDR off, deep colour off, απενεργοποίηση HDCP 2.2, και λοιπά. Έχω μία LG 43'' 4K HDR μοντέλο Ιούνη 2017, που παίζει τα παραπάνω παιχνίδια που αναφέρω μια χαρά στις φουλ ρυθμίσεις του το καθένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από Betelgeuse_C
jpil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Πατώντας στο ps4 τα R1+R2 δεν αμυνετε ο ήρωας; Πώς δουλεύει το overpower attack τότε; Μου γεμίζει η μπάρα από κάτω αλλά ο ήρωας πάντα κάνει άμυνα...
chill Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, jpil είπε Πατώντας στο ps4 τα R1+R2 δεν αμυνετε ο ήρωας; Πώς δουλεύει το overpower attack τότε; Μου γεμίζει η μπάρα από κάτω αλλά ο ήρωας πάντα κάνει άμυνα... Αυτο που λες είναι ability του warrior. Πρέπει να το ανοίξεις στο συγκεκριμένο skill tree. Κάπου στα μισά της μπάρας μετά κάνεις unleash κ τους.... κάνεις έρωτα τα πρέκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα