Socratis_g Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Rafinha είπε τη spartan edition την φερανε ελληνικα μαγαζια? οχι φίλε. τα ελληνικά είχαν μόνο την medusa
chill Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Εγώ πήρα την ultimate digital στα 110. Κραχτε ελεύθερα. Αλλά μιας κ περιλαμβάνει τα remastered του AC3 - για μένα ένα από τα καλύτερα AC παρόλο το hate - και το Liberation remastered δεν τα λυπήθηκα. Το παιχνίδι είναι δυνατό. Και επειδή είμαι κ completionist στα games που γουστάρω... τεράστιο. Έφαγα 7 ώρες για το πρώτο chapter. Κεφαλλονιά κ Ιθάκη δηλαδή μόνο. Το story μέχρι ώρας είναι πολλά υποσχόμενο, με έχει κερδίσει. Gameplay wise σαν warrior κ με epic gear - από κάποιο dlc που περιλαμβανόταν προφανώς στο πακέτο - στο Hard είναι walk In the Park. Εννοείται Κασσάνδρα.... οι fans δεν πρέπει να το χάσουν. Προσωπικά μου αναθερμανε το ενδιαφέρον για τη σειρά - δεν έχω παίξει origins κ rogue remastered αν κ κάτοχος. 1
najinblue3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Πρεπει να ειναι πολυ δυνατο, και εγω που λατρεψα το Origins εχω τρελο hype. Μαλλον αυριο θα το τσιμπησω 😎
papeipa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Εδω η τεχνική ανάλυση του παιχνιδιού... Το origins και αυτό με έχουν κάνει να λατρέψω τη σειρά .... 1
chill Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 40 ώρες μέχρι στίγμης, 23% completed.... Κάνω τα πάντα και δεδομένα το θέλω 100% και platinum. Μετά από τον ezio θα ναι το δεύτερο πλατιναρισμενο assassins. Δεν θα ξεκινήσω καν το rdr2 αν δεν το τελειώσω!!! Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό απλά!!! 5
pabou13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.gamespot.com/articles/assassins-creed-odyssey-105-update-now-makes-greec/1100-6462644/ edit: Το ξερω οτι δεν ειναι για pc, απλα το αναφερω ενημερωτικα Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από pabou13
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Αξίζει η Omega Edition; Pass Season; Υ.γ.: Σόρρυ είναι τα μόνα που έχω πρόσβαση να αγοράσω (νόμιμα)
firepc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Ναι φιλε ολα αξιζουν Αυτο το παιχνιδι μπορει να σε κρατησει και μισο χρονο
spartan29gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, chill είπε 40 ώρες μέχρι στίγμης, 23% completed.... Κάνω τα πάντα και δεδομένα το θέλω 100% και platinum. Μετά από τον ezio θα ναι το δεύτερο πλατιναρισμενο assassins. Δεν θα ξεκινήσω καν το rdr2 αν δεν το τελειώσω!!! Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό απλά!!! Από λουτ είναι καλυτερο από το origin?Διοτι σε θεμα πανοπλιών και οπλων πιστευω ότι δεν ειχε και πολλα πραγματα να σου δωσει για τον χαρακτηρα σου.
chill Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, spartan29gr είπε Από λουτ είναι καλυτερο από το origin?Διοτι σε θεμα πανοπλιών και οπλων πιστευω ότι δεν ειχε και πολλα πραγματα να σου δωσει για τον χαρακτηρα σου. Δεν έχω άποψη για το origin. Στο odyssey έχει πολύ πράγμα. Πρέπει να έχεις τρία gear sets ανάλογα με το build σου, το οποίο θα αλλάζεις συχνά και αναλόγως του τι έχεις απέναντι σου. Μπορείς βέβαια να έχεις ένα build σταθερά αφού τοσο το spartan kick όσο και η τέχνη του kite σου δίνουν τα εφόδια να ανταπεξέλθεις σε όλες τις δυσκολίες. Το gear υπόκειται σε upgrades και engraves (ας το βαφτισουμε enchantment χαρη της rpg'o'μιλουμενης ). Πήγα Αθήνα μου πέσε το σαγόνι....δεν κάθισα πολύ *** γιατί μου έδωσε mission ο Πέρι (κλης) να πάω τον Φειδία σε ένα νησί και θα κατσω να καθαρίσω 1-2 νησάκια πριν επιστρέψω. Στο πολύ χαλαρό θα φτάσω θεωρώ τις 100 ώρες! Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από chill 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 @chill Αν είσαι marketeer θα πας μπροστά... με έκανες να πετάξω 70 €
trelofanis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 assasin odessey Απορίες Παιδια καλησπερα καταρχην και συγνωμη για το θεμα αλλα χρειαζομαι βοηθεια...ειμαι φανατικος οπαδος των racing game και battlefield style games..οποτε ειναι η πρωτη μου επαφη με παιχνιδι στυλ assasin...αρχικα παιζοντας το ,αρχισα να μετανοιωνω τα λεφτα που εδωσα με την εννοια οτι με δυσκολευει παρα πολυ στο να το παιξω αλλα οκ οσο περναει η ωρα τοσο περισσοτερο μαρεσει και συνηθιζω...αλλα εχω καποιες αποριες που οποιος εχει την καλοσυνη να με βοηθησει θα τοι εκτιμησω πολυ! -Ποτε τελειωνει μια πιστα??ειμαι σε κεφαλονια και ιθακη ωρες τωρα,εχω σχεδον καθαρισει τα παντα και δεν καταλαβαινω ποτε παω στο επομενο επιπεδο.... -Οταν χρησιμοποιεις τον αετο για να δεις απο ψηλα τα σημεια στο χαρτη σχεδον αναγνωριζεται καθε τι που εχει να διαδραματιστει καποια ιστορια...πως καταλαβαινεις οτι εχεις εκπληρωσει την ιστορια ή οτι πρεπει να πας εκει? -Με δυσκολευει πολυ η οριζοντια μπαρα που εχει πανω πανω στην οθονη και μετραει τα μετρα...πχ οταν παω καπου που πρεπει και αρχιζουν τα μετρα να μειωνονται και να χουν φτασει πχ στα 50μ ξαφνικα συνεχιζοντας αλλαζει το σποτ μου δειχνει παλι πισω πχ 500μ...δεν καταλαβαινω τι γινεται? -Στην ιθακη πχ εχω κανει ολα οσα μου ζητηθηκαν εκτος απ το να βρω ενα ancient tablet....εχω φαει τον τοπο να το βρω αλλα δεν το βρισκω..αυτο σημαινει οτι η ιθακη ειναι ανολοκληρωτη?το καστρο μου το βγαζει κοκκινο οταν το βλεπω με τον αετο απο ψηλα.... -Επισης στο αρχικο equip your gear τι πρεπει να κανεις?δε μου βγαζει καν οδηγιες στο χαρτη και δεν ξερω που να παω... Παιδια και παλι συγνωμη αλλα ειμαι πρωταρης....ευχαριστω πολυ!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δες videακια στο YouTube με gameplay και walkthrough. Στην ουσία είναι ένα RPG παιχνίδι και δεν χρειάζεται να σκοτώσεις ότι κινείται.
trelofanis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Εχω κολλησει στην κεφαλονια-ιθακη που εχω σαν αποστολη το equip your gear...ενω σολα τα αλλα με οδηγει σωστα στο χαρτη για τις αποστολες...σαυτο δεν ξερω τι να κανω..τι πρεπει να κανεις στο equip your gear?κ πως πας σε αλλες περιοχες στο χαρτη π.χ αθηνα,σπαρτη κτλ?αν μου απαντησετε αυτα τα δυο ειμαι οκ...:)
ultralisk Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 το gear σου με το που ξεκινάς είναι πάνω στο σπίτι σου σε ένα μπαούλο...στις άλλες περιοχές πας μόλις προχωρήσεις το story και ξεκλειδώσεις το πλοίο της γραμμής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα