drapanakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Ποιο προγραμμα προτεινετε ; Μου προτειναν το clonezilla. Εμπειρια, εντυπωσεις ; Κανενα αλλο ; Καποιο κατατοπιστικο βιντεο που να δειχνει τη διαδικασια βημα βημα ;
XPHSTOS_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Αν ο SSD σου είναι Samsung τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα της Samsung που κάνει clone. Αν δεν έχεις Samsung βεβαιώσου ότι η εταιρεία του δίσκου ΔΕΝ έχει κάτι αντίστοιχο. Τέλος αν δεν έχει, παλαιότερα έχω κάνει αυτή την δουλειά με το Norton Ghost και το Acronis True Image. 1
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 aomei backupper (έχει να κάνεις κλώνο) στην "προ" εκδοση. 1
drapanakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, XPHSTOS_ είπε Αν ο SSD σου είναι Samsung τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα της Samsung που κάνει clone. Αν δεν έχεις Samsung βεβαιώσου ότι η εταιρεία του δίσκου ΔΕΝ έχει κάτι αντίστοιχο. Τέλος αν δεν έχει, παλαιότερα έχω κάνει αυτή την δουλειά με το Norton Ghost και το Acronis True Image. SAMSUNG EVO θα βαλω. Το προγραμμα κλωνοποιησης, που το βρισκω ;
Xristaras12 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 ψαξε στη σελιδα της sammy για το data migration δωρεάν το δίνει και κάνει σουπερ δουλειά. 1
M@dB0x Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Αυτο φανταζομαι μπορεις να το χρησιμοποιησεις παντου εεεε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα