Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, stavros750 είπε

Εγώ προσωπικά το ότι είσαι assassin δεν το ένιωσα σε κανένα μετά το 1. Θεωρώ τον όλο ντόρο υπερβολικό μιας και όλοι αναφέρονται πως τα 2 τελευταία της σειράς εκτροχιάσαν το όλο theme, δεν είναι έτσι όσο σε αφήνουν να έχεις stealth προσέγγιση στο οτιδήποτε και είναι σίγουρο πως μετά από αυτό θα ξαναγυρίσουν στα παλιά μιας και δεν έχουν τίποτα άλλο να δείξουν πλέον από αρχαιότητα. Τέλος παρατηρούσα το Origins το τερμάτισα σε 90+ ώρες 100% ενώ το Odyssey το έχω στις 105 και θέλω καμια δεκαριά ακόμη, το syndicate χρειάστηκε μόνο 35 ώρες, θεωρώ μία μετάβαση πάλι σε πόλεις θα δημιουργήσει παράπονα.

Το origins στις 63 ώρες είχα 100%. Τώρα τελειώνω το curse of pharaohs και κοντά στις 85 θα πάω. Για 100% κάνω και τους πάπυρους. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

53 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το origins στις 63 ώρες είχα 100%. Τώρα τελειώνω το curse of pharaohs και κοντά στις 85 θα πάω. Για 100% κάνω και τους πάπυρους. 

Ίσως έκανα παραπάνω Grinding ή έφαγε πολλές ώρες στο Pause και τις μέτρησε ,τι να σου πω 🤣 με DLC εξωτερικά η πλατφόρμα γράφει 108 ώρες , ίσως το ξανακατεβάσω να δω το πραγματικό save πόσο λέει

25 λεπτά πριν, stavros750 είπε

Ίσως έκανα παραπάνω Grinding ή έφαγε πολλές ώρες στο Pause και τις μέτρησε ,τι να σου πω 🤣 με DLC εξωτερικά η πλατφόρμα γράφει 108 ώρες , ίσως το ξανακατεβάσω να δω το πραγματικό save πόσο λέει

Ναι αρκετές έχεις. Το pause δεν το μετράει. Και σκέψου ότι πρωτα έκανα τα side μετά τις main αποστολές και αρκετές φορές πήγα σε ίδια σημεια. 

13 λεπτά πριν, JcD είπε

Υπάρχει κάνας τρόπος να επισημαίνονται οι θησαυροί στα κάστρα? Έχω βαρεθεί να ψάχνω!

Με το πουλί γινόταν στο origins. Έβαζες eagle και με ζουμ σε μαρκαρε τα πάντα. Και στο odyssey έτσι πρέπει να γίνεται λογικά. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Με το πουλί γινόταν στο origins. Έβαζες eagle και με ζουμ σε μαρκαρε τα πάντα. Και στο odyssey έτσι πρέπει να γίνεται λογικά. 

Ε όχι ρε φούστη, δεν ρώταγα τόσο καιρό, έχω γράψει 50 ώρες και δεν έχω κάνει τίποτα επειδή ψάχνω για θησαυρούς και κουραφέξαλα!!! Thanx!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, JcD είπε

Υπάρχει κάνας τρόπος να επισημαίνονται οι θησαυροί στα κάστρα? Έχω βαρεθεί να ψάχνω!

Με τον αετό γίνεται. Απλά ψάχνεις με το δεξί κλικ όσο είναι στον αέρα, και επισημαίνονται. Όσο ανεβαίνεις και συγχρονίζεις viewpoints, αυξάνεται και η ικανότητα του αετού στην επισήμανση αυτή.

Επεξ/σία από tommybertsen

2 λεπτά πριν, JcD είπε

Ε όχι ρε φούστη, δεν ρώταγα τόσο καιρό, έχω γράψει 50 ώρες και δεν έχω κάνει τίποτα επειδή ψάχνω για θησαυρούς και κουραφέξαλα!!! Thanx!

Ωρε φίλε. Δεν ξέρεις πόσο εύκολο είναι με τον αετό. Δεν φαντάζεσαι. Βρίσκεις τα πάντα σε 10 δευτερόλεπτα. Από θυσαυρους μέχρι εχθρούς κτλ. 

• Like 1

Μόλις τώρα, Arkin είπε

Ωρε φίλε. Δεν ξέρεις πόσο εύκολο είναι με τον αετό. Δεν φαντάζεσαι. Βρίσκεις τα πάντα σε 10 δευτερόλεπτα. Από θυσαυρους μέχρι εχθρούς κτλ. 

Εκτός και αν είσαι σε Fort, όπου θέλεις πολύ παραπάνω από 10 δευτερόλεπτα 😛 

4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μιλάμε έφαγα πακέτο τόσο καιρό 😥😄

12 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Εκτός και αν είσαι σε Fort, όπου θέλεις πολύ παραπάνω από 10 δευτερόλεπτα 😛 

Αδερφέ σε 1 λεπτό κατεβάζω fort με 2 commander και 1 captain. Στο origins έτσι odyssey ακόμα δεν έχω πιάσει. 

10 λεπτά πριν, JcD είπε

Μιλάμε έφαγα πακέτο τόσο καιρό 😥😄

Προσπαθώ να σε νιώσω έχεις 50 ώρες με το γεράκι θα είχες 30 35 ώρες στο ίδιο ποσοστό. Το δουλευω συνέχεια. 

• Like 1

Τέλος στις 55 ώρες. Τεράστιο το παιχνίδι, έχω ακόμα ένα σωρό side quests να κάνω. Βέβαια τα περισσότερα είναι ψιλο-ανούσια απλά για να μετράς ώρες παιχνιδιού, αλλά οκ.

Spoiler

Καλό ending, έχω όλη την οικογένεια στο πλοίο. Το ending του Ghost of Kosmos απ' την άλλη ήταν μάπα και ό,τι να 'ναι..

• Like 1

97% nightmare mode, μόλις τελείωσα και εγώ το Main Story. Έχουν μείνει 2-3 Side quests και Μεσσηνία και Μακεδονία να εξερευνήσω. Πιο μεγάλο από το Origins ξεκάθαρα αλλά πιο εύκολο κατά την γνώμη μου,δεν συγκρίνεται το nightmare του Origins με το Odyssey. Ευχάριστο παιχνίδι, με πολύ υλικό που αξίζει την τιμή του θεωρώ. Περιμένω να παίξει σε καλή τιμή τώρα το Season pass μιας και το concept Ατλαντίδας φαντάζει πολύ ενδιαφέρον.

Spoiler

Αν εξαιρεθεί το κανονικό ending της ιστορίας και την επανασύνδεση, τα άλλα 2 με Cult και Πυθαγόρα ήταν ξεκάθαρα μάπα. Μόλις πάντως στα Clues αποκαλύφθηκε πως ήταν γυναίκα, κατάλαβα αμέσως ποια ήταν. Την άφησα να ζήσει αλλά το μετάνιωσα(μόνο και μόνο επειδή διέταξε να σκοτώσουν τον Περικλή και την Φοίβη, έπρεπε να πεθάνει 😁). 

1 λεπτό πριν, stavros750 είπε
Spoiler

Μόλις πάντως στα Clues αποκαλύφθηκε πως ήταν γυναίκα, κατάλαβα αμέσως ποια ήταν

Ε ναι ρε φίλε! Ακριβώς το ίδιο και εδώ! :D  

• Like 1

Επίσης τι έκτρωμα είναι αυτό πλέον στο παρόν (Present Days). Μετά τον Desmond το χάος, αν και μάρεσε και το Black flag-Rogue με τον προσομοιωτή, ασχέτως που δεν προσέφερε κάτι ιδιαίτερο. Αλλά ειδικά μετά από αυτό, το χάος, ας μην το βάζουν καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...