Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Δεν εχει συνηθισει το ματι σου σε φυσικα χρωματα το καταλαβαινω..

Αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα και τα παιχνιδια πρεπει να τα παιζουμε ολοι οπως μας ευχαριστουν..

Τα φυσικά χρώματα με το αρκετά άχρωμο τοπίο του origins δεν πάνε μαζί όμως. Το ίδιο θέμα είχα με το Black blag που και εκεί μπήκε reshade και έγινε άλλο παιχνίδι. Βέβαια όπως είπες γούστα είναι αυτά ότι βολεύει τον καθένα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Odyssey δεν το έχω παίξει ακόμα, σκοπεύω άλλωστε να παίξω πρώτα το Origins αλλά θέλω να κάνω ένα σχόλιο σχετικά με τα γραφικά. Το downgrade στα περισσότερα παιχνίδια το κατάλαβα από το πότε είχα ανάγκη για κάρτα γραφικών. Υπήρχαν εποχές που για να παίξεις τους κορυφαίους τίτλους (την προηγούμενη δεκαετία) ήθελες αλλαγή κάρτας γραφικών κάθε δύο χρόνια περίπου ακόμα κι αν έπαιρνες τις ναυαρχίδες (ας είναι καλά ο πατέρας μου και δεν ντρέπομαι να το πω). Θεωρητικά το ίδιο ισχύει και τώρα αν θες να παίζεις στα ultra αλλά πλέον μια κάρτα μπορεί να σε βγάλει περισσότερα χρόνια με κάποιες παραχωρήσεις. Το διαπίστωσα με την 7950 που είχα. Σχεδόν 6 χρόνια μετά πήρα την 580 και ενώ έπαιζα τίτλους στo Ηigh με τουλάχιστον υποφερτή απόδοση.  Ο λόγος φυσικά είναι ότι κάνουν downgrade για τις κονσόλες, ακόμα και το Witcher 3 τότε δεν βγήκε όπως θα ήταν. 

Επεξ/σία από Sethiros

Ρε δεν ξανά μπαίνω εδώ μέσα! Μέχρι χθες έβλεπα κάποια από τα καλύτερα γραφικά της ζωής μου και σήμερα ψάχνω να δω αν φαίνονται καλά τα βουνά απέναντι 😂 Πλάκα στην πλάκα εγώ παίζω σε 1080p και το έχω κατά ευχαριστηθεί το παιχνίδι! Έχοντας και ψώνιο με την αρχαία Ελλάδα δεν το χορταίνω!

• Like 1

4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αρχίσαμε τα ''υπερφυσικά'' πάλι. Τις ίδιες παπαριές που έκαναν και στο Origins στα τελευταία.

Καλά και το Main Game υπερφυσικό μπορεί να θεωρηθεί 😋 Καθόλου Fall Damage(ενώ οι αντίπαλοι έχουν κανονικά) με δυνατότητα να προσγειωθείς με το Spear και να κάνεις AOE Damage, μυθικά τέρατα λόγω των Piece of Eden, αθάνατος χαρακτήρας χρησιμοποιώντας ένα Spell(και γενικώς πολλά spells μη φυσικά), Πυθαγόρας ζωντανός εδώ και 150 χρόνια λόγω του Spear που κρατάει.

• Like 1

2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Αρχίσαμε τα ''υπερφυσικά'' πάλι. Τις ίδιες παπαριές που έκαναν και στο Origins στα τελευταία.

Το curse of pharaohs είναι καλύτερο από το main game άνετα οι κόσμοι που έφτιαξαν είναι μοναδικοι. Το υπερφυσικό δεν ενοχλεί σε καμία περίπτωση. 

• Like 1

2 ώρες πριν, Arkin είπε

Το curse of pharaohs είναι καλύτερο από το main game άνετα οι κόσμοι που έφτιαξαν είναι μοναδικοι. Το υπερφυσικό δεν ενοχλεί σε καμία περίπτωση. 

Πραγματικά οι κόσμοι ήταν εκπληκτικοί και είχε μία ποικιλομορφία το dlc που στο main game δεν την είδαμε πουθενά.

Αυτό που δεν τρέχει το άλογο στις πόλεις μέσα με εκνευρίζει απίστευτα, ευτυχώς βγήκε mod που το καταργεί. Πάντως, πλέον είσαι warrior παρά assassin και κάπου κάπου έχουν δίκιο όσοι κράζουν την Ubisoft για την πορεία του AC. Προσωπικά κι έτσι δεν με χαλάει. Πάντως το Odyssey είναι τεράστιο, σίγουρα το έφτιαχναν παράλληλα ή και νωρίτερα από το Origins, είναι πολύ μεγαλύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ προσωπικά το ότι είσαι assassin δεν το ένιωσα σε κανένα μετά το 1. Θεωρώ τον όλο ντόρο υπερβολικό μιας και όλοι αναφέρονται πως τα 2 τελευταία της σειράς εκτροχιάσαν το όλο theme, δεν είναι έτσι όσο σε αφήνουν να έχεις stealth προσέγγιση στο οτιδήποτε και είναι σίγουρο πως μετά από αυτό θα ξαναγυρίσουν στα παλιά μιας και δεν έχουν τίποτα άλλο να δείξουν πλέον από αρχαιότητα. Τέλος παρατηρούσα το Origins το τερμάτισα σε 90+ ώρες 100% ενώ το Odyssey το έχω στις 105 και θέλω καμια δεκαριά ακόμη, το syndicate χρειάστηκε μόνο 35 ώρες, θεωρώ μία μετάβαση πάλι σε πόλεις θα δημιουργήσει παράπονα.

Επεξ/σία από stavros750

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...