Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά ο hdd μου είναι έτοιμος να παραδώσει. Για να περάσω το παιχνίδι σε νέο δίσκο πως θα συνεχίσω από το σημείο που είμαι τώρα? Γιατί από την αρχή δεν παίζει να το ξανά παίξω! 😁

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, JcD είπε

Τι είναι τούτο? Μπαρδόν αλλά είμαι από την ορεινή Κρήτη και δεν τα έχουμε στο χωριό μας αυτά!

αν το παίζεις είτε μέσω steam είτε uplay, σώζει online οπότε είναι αδιάφορο ακόμα και αν καεί το pc σου 

απλά ξανακατεβάζεις το παιχνίδι και συνεχίζεις 

και στις κονσόλες ακόμα υπάρχει αυτό, απλά εκεί θα πρέπει να πληρώνεις συνδρομή για online ώστε να έχεις πρόσβαση σε αυτή τη δυνατότητα

στο pc όμως είναι δωρεάν 

απλά τσέκαρε αν όντως είναι ενεργοποιημένο ανάλογα την πλατφόρμα που παίζεις, συνήθως είναι από μόνο του 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1

Στις 11/11/2018 στις 6:58 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Η ασπρίλα υπάρχει σε όλα τα Ubisoft παιχνίδια, αλλά εδώ το παράκαναν. Χωρίς SweetFX απλά ξερνάς απ' την θολούρα. Το παιχνίδι είναι βελτιωμένο σε σχέση με το Origins σχεδόν στα πάντα, πιο ακαριαίο gameplay(Ακούει καλύτερα στα controls από το Origins).

Αυτό το preset χρησιμοποιώ, έχει βάλει και MXAO αυτός, σε κάποια σημεία είναι καλό αλλά σε άλλα προκαλεί θεματάκια.

https://sfx.thelazy.net/games/preset/9809/

Ρε συ που κανουμε το .txt sweetfx c/p στο παιχνιδι?

Σε ποιον φακελο στο παιχνίδι το ριχνουμε

15 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ρε συ που κανουμε το .txt sweetfx c/p στο παιχνιδι?

Σε ποιον φακελο στο παιχνίδι το ριχνουμε

Δεν έχει σημασία που το βάζεις. Το κάνεις .ini και μέσα στο παιχνίδι ανοίγεις reshade και πηγαίνεις στο path του sweetfx. Έπειτα μπαίνει μόνο του. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν έχει σημασία που το βάζεις. Το κάνεις .ini και μέσα στο παιχνίδι ανοίγεις reshade και πηγαίνεις στο path του sweetfx. Έπειτα μπαίνει μόνο του. 

Μερσι κυριε μου.

Αμπαλος here.

Reshade πως ανοιγω?ωστε να παω path

Επεξ/σία από azazil1190

16 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μεσα στο παιχνιδι?στο μενου του?

Μολις μπεις στο παιχνιδι πατας shift-f2 οπως ειπε ο φιλος πιο πανω. Επειτα θα σε βγαλει το tutorial. Πατα επομενο κτλ και πανω πανω θα εχει ενα κουτι για να βαλεις το path του ini αρχειου. Εγω το αλλαζω το shift f2 βαζω το αστερακι το + για On off να βλεπω αλλαγες απο stock και εχω το 0 για screenshots.

4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μολις μπεις στο παιχνιδι πατας shift-f2 οπως ειπε ο φιλος πιο πανω. Επειτα θα σε βγαλει το tutorial. Πατα επομενο κτλ και πανω πανω θα εχει ενα κουτι για να βαλεις το path του ini αρχειου. Εγω το αλλαζω το shift f2 βαζω το αστερακι το + για On off να βλεπω αλλαγες απο stock και εχω το 0 για screenshots.

Πρεπει να μπήκε γιατι βλεπω ωρες ωρες να χανω μεχρι 5fps σε σημεια που δεν εχανα.

Τωρα το εχει πιασει ο μικρος και παιζει και δεν με αφηνει να κανω πειραματα.😆

Μόλις τώρα, azazil1190 είπε

Πρεπει να μπήκε γιατι βλεπω ωρες ωρες να χανω μεχρι 5fps σε σημεια που δεν εχανα.

Τωρα το εχει πιασει ο μικρος και παιζει και δεν με αφηνει να κανω πειραματα.😆

Θα πας να βαλεις στο toggle button οποιο κουμπι θελεις και θα το πατας ingame να βλεπεις διαφορες stock και reshade. Σιγουρα θα χασεις ενα 5-10% αναλογα τι εχεις βαλει. Το mxao τρωει πολυ και το clarity. Προτεινω παντα lumasharpen tonemap technicolour colorfuness δεν χρειαζεται παντα να κατεβαζεις ετοιμα οταν το μαθεις μπορεις να φτιαχνεις εσυ το δικο σου για καθε παιχνιδι που παιζεις αναλογα τα γουστα σου. Αλλος το θελει πιο χρωματιστο πχ αλλος με πιο sharpness αλλος πιο φωτεινο/σκοτεινο κτλ μπορεις να κανεις τα παντα.

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Θα πας να βαλεις στο toggle button οποιο κουμπι θελεις και θα το πατας ingame να βλεπεις διαφορες stock και reshade. Σιγουρα θα χασεις ενα 5-10% αναλογα τι εχεις βαλει. Το mxao τρωει πολυ και το clarity. Προτεινω παντα lumasharpen tonemap technicolour colorfuness δεν χρειαζεται παντα να κατεβαζεις ετοιμα οταν το μαθεις μπορεις να φτιαχνεις εσυ το δικο σου για καθε παιχνιδι που παιζεις αναλογα τα γουστα σου. Αλλος το θελει πιο χρωματιστο πχ αλλος με πιο sharpness αλλος πιο φωτεινο/σκοτεινο κτλ μπορεις να κανεις τα παντα.

Νεος σε αυτα τα κολπα.

Θα τα μαθω σιγουρα

Ευχαριστώ για την βοηθεια👍

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Νεος σε αυτα τα κολπα.

Θα τα μαθω σιγουρα

Ευχαριστώ για την βοηθεια👍

Τιποτα. Μολις τα μαθεις θα παιζεις αλλα παιχνιδια αρκετα ειναι πιο σκοτεινα θολα κτλ με το reshade τα φερνεις στα μετρα σου. Επισης για να αντισταθμισεις τα λιγοτερα fps ριχνε κανα shadows στο medium/high η fog κτλ διαφορες στα ultra σπανια βλεπεις.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Τιποτα. Μολις τα μαθεις θα παιζεις αλλα παιχνιδια αρκετα ειναι πιο σκοτεινα θολα κτλ με το reshade τα φερνεις στα μετρα σου. Επισης για να αντισταθμισεις τα λιγοτερα fps ριχνε κανα shadows στο medium/high η fog κτλ διαφορες στα ultra σπανια βλεπεις.

Τελικα ενα @ με Swift & f2 μου ανοιγει το μενου του uplay αριστερά .

Επεξ/σία από azazil1190

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...