Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα αυτό.

Προφανως οτι βολευει τον καθενα. Για χαλαρες καταστασεις το controller ειναι προτιμοτερο. Πως παιζουν online competive με controller δεν ξερω παντως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 λεπτά πριν, firepc είπε

Mouse/Keyboard - Monitor 16:9

Strategy, FPS, Adventure, Hack&Slash

- - -- - - -- - - - -- 

Controller - Monitor 21:9

Platform, Racing, Sports, RPG, Fighting, 

Τα παντα 21:9 ρε συ δυσκολα γυρνας σε 16:9. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Arkin είπε

Και με ποντικι ειναι πολυ ωραια ρε συ. Εχω στα πλαινα κουμπια map/eagle/τρεξιμο αναλογα τι χρησιμοποιω πιο πολυ και το ποντικι παει σφαιρα στην καμερα οπως και ο στοχος ουτε assist τιποτα παντα headshot. Το controller ειναι για αραγμα στον καναπε σε μεγαλη οθονη. Monitor με controller απλα δεν.

Με το ποντίκι έχεις stutering, με gamepad είναι πολύ πιο smooth 

Επεξ/σία από Acmilangr2

Αν και αυτό το παιχνίδι λόγω τόξου ίσως το προτιμούσα με keyboard /mouse, το platforming δεν μου φαίνεται τόσο natural. Προτιμώ το gamepad. Στο origins πχ, απλά δεν χρησιμοποιούσα τόσο το τόξο στις μάχες :P

7 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Με dpi 3500 δεν έχω τίποτα όλα κυλάνε βούτυρο. Το controller είναι από τη φύση του πιο αργό έχω 3 χρόνια Xbox one controller.. Με mouse keyboard είμαι πολύ καλύτερος gamer πάντως. 

1 ώρα πριν, naruto14 είπε

Αν και αυτό το παιχνίδι λόγω τόξου ίσως το προτιμούσα με keyboard /mouse, το platforming δεν μου φαίνεται τόσο natural. Προτιμώ το gamepad. Στο origins πχ, απλά δεν χρησιμοποιούσα τόσο το τόξο στις μάχες :P

Στο origins πιο πολύ χρησιμοποιώ τόξο από σπαθί. Μπορώ να καθαρίσω ένα fortress τσακ μπαμ χωρις να το καταλάβω. Το controller είναι τραγικό σε τέτοια παιχνίδια. Μόνο για sim η μπάλα κάνει. 

• Like 1

• Super Moderators
10 hours ago, Acmilangr2 said:

Υποθέτω ότι με το gamepad έχουμε πλήρως disabled την "υποβοήθεια" του παιχνιδιού για στόχευση κτλπ ή όχι? 😛

• Like 1

Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα το gamepad δε με βόλεψε κυρίως λόγω του τόξου. Κατά τα άλλα νομίζω είναι πιο βολικό από  ΚΒ/Μ, αλλά η στόχευση με το μοχλό του gamepad είναι πολύ χάλια σε σχέση με το ποντίκι.

2 ώρες πριν, stavros750 είπε

Εννοείται!

Ας δοκιμασουν να βρουν κεφαλι με controller με bow και βλεπουμε. Τα controller εχουν τα καλα τους εκει που πρεπει ομως.

• Moderators

Όσοι παίζουν τέτοια παιχνίδια με gamepad ή σε κονσόλες γενικά συνέχεια, νομίζω έχουν συνηθίσει.

Εγώ πάλι, προτιμώ το mouse για στόχευση, αλλά ισχύει ότι για τα υπόλοιπα θα με βόλευε το gamepad περισσότερο, αλλά παρά ν' αλλάζω, m/kb.

4 ώρες πριν, dancer_69 είπε

Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα το gamepad δε με βόλεψε κυρίως λόγω του τόξου. Κατά τα άλλα νομίζω είναι πιο βολικό από  ΚΒ/Μ, αλλά η στόχευση με το μοχλό του gamepad είναι πολύ χάλια σε σχέση με το ποντίκι.

μεχρι να σημαδεψεις με controller...σε χουν φαει λαχανο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...