dancer_69 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε πολύ παλιό gamepad (ηρωικό και καλό) ! Xinput θα χρειαστείς emulator https://www.x360ce.com/ Και με τον emulator δεν αλλάζει κάτι, το ίδιο γίνεται. Το έχω δοκιμάσει με ένα παλιό χειριστήριο της thrustmaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εμενα παντως στο origins που το δοκιμασα δουλεψε! θα το δοκιμασω και στο odyssey αν και νομιζω θα παιξει και εκει. πολυ χαρηκα τωρα γιατι ειχα ξενερωσει... edit: Μολις το δοκιμασα και στο odyssey . παιζει και εκει κανονικα Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από johni41 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dancer_69 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικά όντως λειτουργεί! Αλλά χρειάστηκαν κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις στο x360ce. Είχα αρκετά χρόνια να χρησιμοποιήσω το x360ce και η χρήση του έχει γίνει πολύπλοκη μιας και έχει πλέον πολλές περισσότερες επιλογές απ' ότι στο παρελθόν. Δε λειτουργούσε λοιπόν επειδή το xinput που αυτόματα δημιουργούσε η εφαρμογή, δεν ήταν το κατάλληλο για το παιχνίδι. Υπάρχει όμως η δυνατότητα από την καρτέλα "Game Settings" να προστεθούν και άλλες εκδόσεις του xinput. Αφού λοιπόν τις επέλεξα όλες λειτούργησε κανονικά. Δεν το έψαξα παραπάνω βέβαια ώστε να δω ποια ακριβώς έκδοση είναι η κατάλληλη, μιας και προτιμώ τη χρήση του πληκτρολογίου/ποντικιού. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από dancer_69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 εγω απο την αλλη δεν εχω παιξει ποτε assassin's με πληκτρολογιο και ποντικι. δεν με βολευει καθολου. αφου σκεφτηκα αν δεν τα καταφερω να το παιξω με το gamepad, να το αφησω για αργοτερα να το παρω στο ps4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, johni41 είπε εγω απο την αλλη δεν εχω παιξει ποτε assassin's με πληκτρολογιο και ποντικι. δεν με βολευει καθολου. Λογικό μιας και αυτά τα games φτιάχνονται για gamepad. Έπαιξα μερικές ώρες και ήδη έχω βαρεθεί και οι κάκιστες προφορές μου προκαλούν πονοκέφαλο, νομίζω έφτασα το όριο μου μετά από τόσα AC. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, johni41 είπε εγω απο την αλλη δεν εχω παιξει ποτε assassin's με πληκτρολογιο και ποντικι. δεν με βολευει καθολου. 17 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Λογικό μιας και αυτά τα games φτιάχνονται για gamepad. Get yourselves togethah matesssssssssssssss 18 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Έπαιξα μερικές ώρες και ήδη έχω βαρεθεί και οι κάκιστες προφορές μου προκαλούν πονοκέφαλο, νομίζω έφτασα το όριο μου μετά από τόσα AC. Οι προφορές είναι intended για να θυμίζουν Ελλάδα... Isn't that obvious? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Get yourselves togethah matesssssssssssssss Οι προφορές είναι intended για να θυμίζουν Ελλάδα... Isn't that obvious? Say what?! Μιλούσαν αγγλικά Ελλάδα τότε η είναι Έλληνες οι voice actors?!? Το από πάνω δεν το έπιασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Οι voice actors είναι αρκετοί Έλληνες Οι 2 βασικοί είναι η Κασσάνδρα Ελληνοκάτι ( Καναδή νομίζω ) και ο Αλέξιος και αυτός κάτι τέτοιο. Έχουν δώσει και συνέντευξη και είπαν ότι ήταν πολλοί Έλληνες ανάμεσά τους. Οπότε οι προφορές είναι έτσι πιστεύω για αυτό το λόγο ( λίγο επίτηδες δηλαδή για να τους ακούμε...ελληνικά εμείς 😛 ). Φαντάζεσαι να μιλούσαν Αγγλικά τότε; Επειδή απευθύνεται σε κοινό σε όλο τον κόσμο, το κάνουν στα αγγλικά αλλά, για μένα, είναι λάθος να βγάζεις ένα παιχνίδι σε μία χώρα και να μην το φτιάχνεις ΚΑΙ με τη γλώσσα αυτή. Π.χ. στην Ιαπωνία που λέγεται ότι θα γίνει, πρέπει να έχεις επιλογή και για Ιαπωνικά. Στην Γαλλία για γαλλικά κ.ο.κ. Στην Αίγυπτο πέρυσι τα αντίστοιχα. Το από πάνω είναι προσωπική γνώμη για τα χειριστήρια 😛 Μόνο κάνα beat em up + sim με χειριστήριο (έχω ένα του xbox one το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το logitech chillstream που είχα). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Γνωρίζω ποιοι είναι οι voice actors αλλα ακόμα και ο Τουφεξής Ελληνικά δεν ξέρει να μιλάει από όσο θυμάμαι, οποτε natural δεν είναι και προσποιούνται τις προφορές όπως και πολλοί άλλοι. Και εγώ θα προτιμούσα να είναι η original γλώσσα του setting με subs αλλα tbh πάλι σε αγγλικό voiceover θα το γυρνούσα. Έτσι όπως είναι με κουράζει απίστευτα, μου θυμίζει τις Αμαζόνες στο Wonder Woman, ξερνώ με τις προφορές. Καλά άμα δεν ήταν ο κορεσμός στην μέση ίσως να "παλευοταν". Εννοείτε dude ότι είναι θέμα προτιμήσης, φυσικά. Παρόλα αυτά είναι γεγονός ότι φτιάχνονται για gamepad και μετά για m/k. Προσωπικά άμα δεν είναι shooter προτιμώ το gamepad. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tommybertsen είπε Οι voice actors είναι αρκετοί Έλληνες Οι 2 βασικοί είναι η Κασσάνδρα Ελληνοκάτι ( Καναδή νομίζω ) και ο Αλέξιος και αυτός κάτι τέτοιο. Έχουν δώσει και συνέντευξη και είπαν ότι ήταν πολλοί Έλληνες ανάμεσά τους. Οπότε οι προφορές είναι έτσι πιστεύω για αυτό το λόγο ( λίγο επίτηδες δηλαδή για να τους ακούμε...ελληνικά εμείς 😛 ). Φαντάζεσαι να μιλούσαν Αγγλικά τότε; Επειδή απευθύνεται σε κοινό σε όλο τον κόσμο, το κάνουν στα αγγλικά αλλά, για μένα, είναι λάθος να βγάζεις ένα παιχνίδι σε μία χώρα και να μην το φτιάχνεις ΚΑΙ με τη γλώσσα αυτή. Π.χ. στην Ιαπωνία που λέγεται ότι θα γίνει, πρέπει να έχεις επιλογή και για Ιαπωνικά. Στην Γαλλία για γαλλικά κ.ο.κ. Στην Αίγυπτο πέρυσι τα αντίστοιχα. Το από πάνω είναι προσωπική γνώμη για τα χειριστήρια 😛 Μόνο κάνα beat em up + sim με χειριστήριο (έχω ένα του xbox one το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το logitech chillstream που είχα). Μονο Sim με χειριστήριο εδώ τελειώσαμε το crash bandiccoot με πληκτρολόγιο τα ac creed είναι απολαυστικά με ποντίκι μέχρι να κουνηθεί ο αναλογικός πάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Τo crash όταν το έπαιξα δεν είχα το gamepad ακόμη, με mk το έπαιξα 😛 Τώρα που το σκέφτομαι θα το δοκιμάσω. Ο μόνος λόγος που το πήρα είναι το Fifa στο οποίο είχα κάποια θέματα με το kb (αν και παίζω μία ζωή με αυτό). Πλέον δεν μπορείς να εκτελέσεις σωστό πέναλτι με το kb Θέλει να έχεις 3 χέρια και από 6 δάχτυλα Σε ότι αφορά τα AC , δεν μπορώ να φανταστώ να παίζω με gamepad... Στα μάτια μου , είναι κατ'εξοχήν τίτλοι για mk... Από περιέργεια θα το δοκίμαζα, αλλά ξέρω ότι δεν θα μπορέσω... Οτιδήποτε έχει shooting (όχι μόνο τα FPS), δεν είναι για gamepad, για αυτό και δεν θα μπορούσα με τίποτα σε κονσόλες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Καλά μπορεί να βγαίνει overacting η προφορά στα αρχαία ; amerikan αλλά η Κασσάνδρα ( πάρα το δυσοίωνο όνομα ) βγάζει πολύ γέλιο στις ατάκες . To GoW λίγο το βαλα στα ελληνικά από περιέργειά και αμέσως πίσω στο original voice acting . Καλά που μου το θυμίσατε το χα παρατήσει να δοκιμάσω τα mod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Gamepad ftw για τα AC..Το keyboard/mouse είναι για FPS/RTS. Τα τρίτου προσώπου είναι πιο απολαυστικά με gamepad, γι' αυτά και τα έσκασα για το elite. Προσωπική άποψη βέβαια. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Gamepad ftw για τα AC..Το keyboard/mouse είναι για FPS/RTS. Τα τρίτου προσώπου είναι πιο απολαυστικά με gamepad, γι' αυτά και τα έσκασα για το elite. Προσωπική άποψη βέβαια. Και με ποντικι ειναι πολυ ωραια ρε συ. Εχω στα πλαινα κουμπια map/eagle/τρεξιμο αναλογα τι χρησιμοποιω πιο πολυ και το ποντικι παει σφαιρα στην καμερα οπως και ο στοχος ουτε assist τιποτα παντα headshot. Το controller ειναι για αραγμα στον καναπε σε μεγαλη οθονη. Monitor με controller απλα δεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα