noFEARgr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Συγκρινεις τωρα crysis με το wildlands ; ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Συγκρινεις τωρα crysis με το wildlands ; ... Οχι ρε συ εννοω οτι οσο βαρυ ηταν τοτε το crysis στα ιδια πανω κατω βρισκεται και το wildlands αν τα βαλουμε ολα ultra για τις τοτε καρτες που βγηκαν και τα 2. Γραφικαρες ομως και τα 2 για την εποχη τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Στις 20/11/2018 στις 10:55 ΜΜ, Arkin είπε Οπως αγαπας φιλε το odyssey εχει ανωτερα γραφικα κανενα προβλημα απο μενα. Θα αφησω αυτες τις φωτογραφιες απο SOTTR παντως για να συγκρινεις και μονος σου Spoiler Πολύ θολούρα. Βάλε κανα reshade με dx11 να δεις το φως το αληθινό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, mcrae13 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Πολύ θολούρα. Βάλε κανα reshade με dx11 να δεις το φως το αληθινό Εχει ομιχλη ρε συ. Ενα μικρο στρωμα ασπριλας υπαρχει παντως αλλα σε DX11 δεν πεφτω δοκιμασα για λιγο αλλα στην hidden city παει στα 55fps χωρις λογο ενω τωρα ειμαι 80+ μονιμα με dx12. Με τα φιλτρα της nvidia φευγει παντως αυτη η μικρη ασπριλα. Γενικα ειμαι φαν του reshade αλλα εδω τα εκαναν θαλασσα με το dx11. Στο 45% που ειμαι παντως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και απο το παιχνιδι και απο την εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2018 Πάλι φύγαμε off-topic νομίζω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Assassin’s Creed Odyssey mod removes horse speed limit, allows custom XP boosters and more Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 CE table - fling trainer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mario89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Καλησπέρα στην Ομάδα !!! θα ήθελα τα φώτα εαν ξέρετε γιατί μου γίνεται έτσι το παιχνίδι με το που φτάνω στην θάλασσα !!! GeForce GTX 970M επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i7-6700hq CPU @ 2.60Ghz 2.59 Ghz RAM : 16GB 64bito Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2018 Έχεις βάλει τους τελευταίους drivers ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mario89 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Ναι τους έχω βάλει !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Νεο patch.. https://assassinscreed.ubisoft.com/game/en-us/news-updates/340996/assassins-creed-odyssey–1-1-0-and-1-1-1-patch-notes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έφτασα αισίως στα μισά του παιχνιδιού και ενώ στο Origins κάπου εδώ είχα αρχίσει να βαριέμαι(80%), εδώ δεν έχω βαρεθεί καθόλου (58%) με ίδιες ώρες παιχνιδιού. Για ποιους λόγους δεν έχει συμβεί και σε αυτόν τον τίτλο; 1) Έρημος. Όσο περισσότερο παίζεις σε κουράζει στο μάτι και την βαριέσαι, καμία σχέση με αρχαία Ελλάδα πεδιάδες, βουνά ελιές κτλ γενικώς μία ποικιλία χρωμάτων. Το παρατηρώ τώρα που είμαι Κρήτη, αυτή η αχνή χλωρίδα που μοιάζει με Origins, πόσο με χαλάει συγκριτικά με τα υπόλοιπα μέρη στο παιχνίδι(επίσης και τα Volcanic νησιά είναι άσχημα). Το Origins αν και πυραμίδες-έρημος-οασεις στην αρχή είχαν έναν ενθουσιασμό, μετά εξασθένησε το ενδιαφέρον. 2) Multitasking. Πόσα πράγματα έχεις να κάνει σε αυτό το παιχνίδι ρε παιδιά; Artifacts , Θρυλικά ζώα, Cultists , Main Story (αν και σχετίζεται με τους Cultists) , Conquest Battles, Mercenaries. Το παιχνίδι έχει μία ποικιλία που κάθε σου Session μπορείς να ορίσεις σε διαφορετική προσέγγιση. Επίσης κάθε Side Mission μπορεί να κρύβει Main Mission οπότε υπάρχει η φάση της έκπληξης. Καμία σχέση με Origins που πέρα ότι ήξερες ποια ήταν Side και ποια Main, τα Main δεν είχαν αλληλεπίδραση με τα Side. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2018 από stavros750 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2018 εχει αντιμετωπισει αλλος προβλημα με ασυρματο gamepad? εχω το logitech cordless rumblepad 2 και οταν ανοιγει το παιχνιδι ειναι σαν να δεχεται ταυτοχρονα εντολες απο το χειριστηριο αλλα και απο πληκτρολογιο/ποντικι και στην ουσια δεν μπορω να παιξω. δεν απομονωνει τα πληκτρολογιο/ποντικι για να παιξω με το χειριστηριο. αναβοσβηνουν ταυτοχρονα οι ενδειξεις για πληκτρα που μπορω να πατησω και για τις 3 συσκευες με το syndicate δεν ειχα κανενα προβλημα, με το που ξεκινουσε το παιχνιδι αναγνωριζε το χειριστηριο και μου εδειχνε τι κουμπι να πατησω στο χειριστηριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) πολύ παλιό gamepad (ηρωικό και καλό) ! Xinput θα χρειαστείς emulator https://www.x360ce.com/ 10 ώρες πριν, johni41 είπε εχει αντιμετωπισει αλλος προβλημα με ασυρματο gamepad? εχω το logitech cordless rumblepad 2 και οταν ανοιγει το παιχνιδι ειναι σαν να δεχεται ταυτοχρονα εντολες απο το χειριστηριο αλλα και απο πληκτρολογιο/ποντικι και στην ουσια δεν μπορω να παιξω. δεν απομονωνει τα πληκτρολογιο/ποντικι για να παιξω με το χειριστηριο. αναβοσβηνουν ταυτοχρονα οι ενδειξεις για πληκτρα που μπορω να πατησω και για τις 3 συσκευες με το syndicate δεν ειχα κανενα προβλημα, με το που ξεκινουσε το παιχνιδι αναγνωριζε το χειριστηριο και μου εδειχνε τι κουμπι να πατησω στο χειριστηριο. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2018 από xtrmsnpr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα