Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Συγκρινεις τωρα crysis με το wildlands ; ...

Οχι ρε συ εννοω οτι οσο βαρυ ηταν τοτε το crysis στα ιδια πανω κατω βρισκεται και το wildlands αν τα βαλουμε ολα ultra για τις τοτε καρτες που βγηκαν και τα 2. Γραφικαρες ομως και τα 2 για την εποχη τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 20/11/2018 στις 10:55 ΜΜ, Arkin είπε

Οπως αγαπας φιλε το odyssey εχει ανωτερα γραφικα κανενα προβλημα απο μενα. 

Θα αφησω αυτες τις φωτογραφιες απο SOTTR παντως για να συγκρινεις και μονος σου

26-10-18-11.png&key=86a7b829f1edbcf1afcf

26-10-18-17.png&key=cef9332f17cb65f34163

26-10-18-13.png&key=5db1c7e1bcf3eb1cfbac

Spoiler

Πολύ θολούρα. Βάλε κανα reshade με dx11 να δεις το φως το αληθινό ;) 

Μόλις τώρα, mcrae13 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Πολύ θολούρα. Βάλε κανα reshade με dx11 να δεις το φως το αληθινό ;) 

Εχει ομιχλη ρε συ. Ενα μικρο στρωμα ασπριλας υπαρχει παντως αλλα σε DX11 δεν πεφτω δοκιμασα για λιγο αλλα στην hidden city παει στα 55fps χωρις λογο ενω τωρα ειμαι 80+ μονιμα με dx12. Με τα φιλτρα της nvidia φευγει παντως αυτη η μικρη ασπριλα. Γενικα ειμαι φαν του reshade αλλα εδω τα εκαναν θαλασσα με το dx11. Στο 45% που ειμαι παντως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και απο το παιχνιδι και απο την εικονα.

20-11-18-2.png

Καλησπέρα στην Ομάδα !!! θα ήθελα τα φώτα εαν ξέρετε γιατί μου γίνεται έτσι το παιχνίδι με το που φτάνω στην θάλασσα !!! 

GeForce GTX 970M

επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i7-6700hq CPU @ 2.60Ghz 2.59 Ghz

RAM : 16GB

64bito

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

ggfff.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτασα αισίως στα μισά του παιχνιδιού και ενώ στο Origins κάπου εδώ είχα αρχίσει να βαριέμαι(80%), εδώ δεν έχω βαρεθεί καθόλου (58%) με ίδιες ώρες παιχνιδιού. Για ποιους λόγους δεν έχει συμβεί και σε αυτόν τον τίτλο;

1) Έρημος. Όσο περισσότερο παίζεις σε κουράζει στο μάτι και την βαριέσαι, καμία σχέση με αρχαία Ελλάδα πεδιάδες, βουνά ελιές κτλ γενικώς μία ποικιλία χρωμάτων. Το παρατηρώ τώρα που είμαι Κρήτη, αυτή η αχνή χλωρίδα που μοιάζει με Origins, πόσο με χαλάει συγκριτικά με τα υπόλοιπα μέρη στο παιχνίδι(επίσης και τα Volcanic νησιά είναι άσχημα). Το Origins αν και πυραμίδες-έρημος-οασεις στην αρχή είχαν έναν ενθουσιασμό, μετά εξασθένησε το ενδιαφέρον.

2) Multitasking. Πόσα πράγματα έχεις να κάνει σε αυτό το παιχνίδι ρε παιδιά; Artifacts , Θρυλικά ζώα, Cultists , Main Story (αν και σχετίζεται με τους Cultists) , Conquest Battles, Mercenaries. Το παιχνίδι έχει μία ποικιλία που κάθε σου Session μπορείς να ορίσεις σε διαφορετική προσέγγιση. Επίσης κάθε Side Mission μπορεί να κρύβει Main Mission οπότε υπάρχει η φάση της έκπληξης. Καμία σχέση με Origins που πέρα ότι ήξερες ποια ήταν Side και ποια Main, τα Main δεν είχαν αλληλεπίδραση με τα Side.

Επεξ/σία από stavros750
  • Like 4

εχει αντιμετωπισει αλλος προβλημα με ασυρματο gamepad?

εχω το logitech cordless rumblepad 2 και οταν ανοιγει το παιχνιδι ειναι σαν να δεχεται ταυτοχρονα εντολες απο το χειριστηριο αλλα και απο πληκτρολογιο/ποντικι και στην ουσια δεν μπορω να παιξω. δεν απομονωνει τα πληκτρολογιο/ποντικι για να παιξω με το χειριστηριο.  αναβοσβηνουν ταυτοχρονα οι ενδειξεις για πληκτρα που μπορω να πατησω και για τις 3 συσκευες 

με το syndicate δεν ειχα κανενα προβλημα, με το που ξεκινουσε το παιχνιδι αναγνωριζε το χειριστηριο και μου εδειχνε τι κουμπι να πατησω στο χειριστηριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολύ παλιό gamepad (ηρωικό και καλό) !
Xinput
θα χρειαστείς emulator

https://www.x360ce.com/

10 ώρες πριν, johni41 είπε

εχει αντιμετωπισει αλλος προβλημα με ασυρματο gamepad?

εχω το logitech cordless rumblepad 2 και οταν ανοιγει το παιχνιδι ειναι σαν να δεχεται ταυτοχρονα εντολες απο το χειριστηριο αλλα και απο πληκτρολογιο/ποντικι και στην ουσια δεν μπορω να παιξω. δεν απομονωνει τα πληκτρολογιο/ποντικι για να παιξω με το χειριστηριο.  αναβοσβηνουν ταυτοχρονα οι ενδειξεις για πληκτρα που μπορω να πατησω και για τις 3 συσκευες 

με το syndicate δεν ειχα κανενα προβλημα, με το που ξεκινουσε το παιχνιδι αναγνωριζε το χειριστηριο και μου εδειχνε τι κουμπι να πατησω στο χειριστηριο.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...