Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εγώ πολλά τα πληρώνω full και δεν το μετανιώνω, αλλά αυτό για παράδειγμα όχι ούτε το  πλήρωσα ούτε θα το πλήρωνα 

Κοίτα παιχνίδια όπως Witcher gta ναι αξίζουν 40 50 ευρώ max όχι παραπάνω. Εγώ θεωρώ τα κλειδιά ότι επειδή δεν είναι κάτι χειροπιαστό δεν αξίζουν να δώσεις πολλά χρήματα. Αλλά όπως βολευετε ο καθένας. 

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν υπάρχει δυσκολία αν μάθεις το combat που είναι αρκετά εύκολο θεωρώ..Που να έπαιζες και τα πρώτα AC που αν αντιμετώπιζες πάνω από δύο σε έστελναν για κρέπες..Εδώ και 10 άτομα τα σκοτώνεις αν έχεις υπομονή.

Εντάξει βέβαια στα πρώτα AC ενα parry να έκανες ήταν instantkill. Παίζω στο nightmare αν σου σκάσουν πολλοί, δεν την παλεύεις ,αλλά θεωρώ το Combat αρκετά μονότονο και βαρετό με πολύ χαρακτηριστικές κινήσεις που επαναλαμβάνονται συνέχεια. Του Origins θεωρώ είχε περισσότερη ποικιλία,δεν το είχα νιώσει τόσο πολύ από τόσο νωρίς.

Επεξ/σία από stavros750
  • Like 1
Δημοσ.

είναι ακριβώς το ίδιο με βελτιώσεις στο odyssey, πώς γίνεται να βρίσκεις διαφορές;

εκτός αν σε χαλάει που το πας από την αρχή και σου έχει η μνήμη ενός αναβαθισμένου μπάγιεκ..

• Like 2
Δημοσ.

Λάθος μου τότε. Είχαν μείνει άλλες αναμνήσεις γιατί το πρωτοείδαμε τότε ενώ τώρα είναι ένα αναβαθμισμένο μεν αλλά το ίδιο δε.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, stavros750 είπε

Λάθος μου τότε. Είχαν μείνει άλλες αναμνήσεις γιατί το πρωτοείδαμε τότε ενώ τώρα είναι ένα αναβαθμισμένο μεν αλλά το ίδιο δε.

Σιγά σιγά θα ξανασκασουν τα σκιλς μαζί με τα νέα και θα επανέλθει η φάση

Μάλιστα έχει και μερικά νέα πολύ χρήσιμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Το παιχνίδι ξεκινάει σαν 9,5 και όσο προχωράς πέφτει  φτανοντας στο 7 ειδικά μετά το άθλιο τέλος 

δεν το εχεις δει το τελος...

2 ώρες πριν, stavros750 είπε

Έχει σχολιαστεί εδώ καθόλου η πιξελιασμένη φωτιά; Καλα μην μιλήσουμε για τα βράχια (αν και έχει αναφερθεί ήδη)

εδω οι ανθρωποι κανανε την πιο ρεαλιστικη αναπαρασταση της Αρχαιας Ελλαδας που εχει δημιουργηθει ποτε

...και συ βγηκες να πεις για την πιξελιασμενη φωτια???

Κλασσικε Ελληναρα, βγηκες να κραξεις γιατι μονο αυτο ξερεις να κανεις στη ζωη σου

Πεσε για υπνο αγορι μου και μην ασχολεισαι με gaming...δεν ειναι για σενα το αθλημα

19 ώρες πριν, optimus prime είπε

Μεχρι τα Χριστουγεννα εχεις ακομα..

88%

τους cultists τους σκοτωσες?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, logistoulis είπε

ό,τι δεν έχει κλεψύδρα εγώ το προσθέτω να υπάρχει και αν γίνει έγινε δεν το κυνηγάω, τουλάχιστον 2-3 level παίζει να τα έχω πάρει από κάτι τέτοια 

Το ίδιο έπραξα κι εγώ. Ορισμένα (το είχα ξαναπεί), δίνουν πολύ καλά ΧΡ :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, panos_0079 είπε

εδω οι ανθρωποι κανανε την πιο ρεαλιστικη αναπαρασταση της Αρχαιας Ελλαδας που εχει δημιουργηθει ποτε

...και συ βγηκες να πεις για την πιξελιασμενη φωτια???

Κλασσικε Ελληναρα, βγηκες να κραξεις γιατι μονο αυτο ξερεις να κανεις στη ζωη σου

Πεσε για υπνο αγορι μου και μην ασχολεισαι με gaming...δεν ειναι για σενα το αθλημα

Δεν μπορείς να λες για πιο ρεαλιστική αναπαράσταση αρχαίας Ελλάδας όταν κανείς άλλος δεν το έχει επιχειρήσει, άρα μπαίνεις σε μια σύγκριση που ουσιαστικά δεν υπάρχει μέτρος σύγκρισης.

Το ότι έγινε Ελλάδα το σέβομαι και έχω γράψει σε άλλο post το ποσό όμορφο παιχνίδι είναι και πως παντού που πηγαίνεις νιώθεις Ελλάδα στα μάτια σου.

ΟΜΩΣ, αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι μόνο θα το αποθεώνουμε χωρίς να αναφέρουμε τον τεχνικό του τομέα ο οποίος είναι προβληματικός σε κάποιους τομείς:

1)Textures σε βράχια, απεικόνιση φωτιάς(ειδικά αν κουβαλάς Torch βλέπεις πιξελς να φεύγουν προς τα πάνω) και χρωμάτων,θολούρα στην ατμόσφαιρα και άλλα, που πρόσεχε δεν κράζω έτσι απλα, κράζω που είναι χειρότερα απο τον προκάτοχό του(ac Origins)

2) Performance Issues που δεν μπορούμε να το απολαύσουμε στο 100% τον τίτλο με CPU 4/8 στα 4Ghz να βαραει 100αρια στα high graphics

3) Μονότονο Combat Battle το οποίο ειδικά αν έχεις παίξει Origins γίνεται βαρετό πολυ γρήγορα.

4)Να μην γίνεται να πέσεις με τίποτα απο το άλογο,να τρώει κάτι γερα bugs και να ανεβαίνει απροβληματιστα λόφους ενώ πχ στο rdr2 ενα κλαδί να σε πετύχει ενώ εισαι στο άλογο σε ρίχνει κάτω, καλά λόφους δεν το συζητάμε καν. Επίσης να μην έχει fall damage χτυπάει πολύ.

Δεν εκραξα καν ιστορική ακρίβεια γεγονότων για να είμαι αχάριστος με το παιχνίδι για την Ελλάδα, εκραξα τεχνικό τομέα. Δηλαδή οι Αιγύπτιοι πέρσι δεν είχαν λόγο να κράξουν για τίποτα το AC Origins, οι Γάλλοι αντίστοιχα το Unity κ.α

Και για να μην είμαι μονόπλευρος έχω να πω πως τα τοπια είναι φοβερά ,η εξερεύνηση δεν την βαριέσαι ποτέ, ενώ το στορι με έχει κερδίσει μέχρι στιγμής,μαρεσει που έχει multitasking και να ασχοληθείς με ενα κάρο πράγματα όπως τους Cultists,στορι κανονικό,ναυμαχιες ή Conquest battles έτσι επειδή γουσταρεις να αβανταρεις όποια πλευρά θες. Δεν περίμενα κάτι άλλο απο εξερεύνηση πάντως έχοντας παίξει 100+ ώρες το Origins.

Τώρα αν σε πειράζει η κριτική, κάνε μας όλους μπλοκ να μιλάς μόνος σου σε αυτό το Thread και να εκθειάζεις τα καλύτερα γραφικά που έχουν βγει σε παιχνίδι (το οποίο δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων).

Επεξ/σία από stavros750
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Arkin είπε

Εγώ θεωρώ τα κλειδιά ότι επειδή δεν είναι κάτι χειροπιαστό δεν αξίζουν να δώσεις πολλά χρήματα. Αλλά όπως βολευετε ο καθένας. 

Συγνώμη αλλά το ψηφιακό κλειδί που κολλάει με την αξία για την οποία πληρώνεις;

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, panos_0079 είπε

τους cultists τους σκοτωσες?

Εχω πολλους ακομα απο αυτους να φαω,εχω και πολλα side quests(τα αξιολογα,οχι απο τα αλλα που πεταγονται συνεχεια) που δεν εχω κανει..

Εχω επισης αθλους να κανω μερικους.

Εχω καμποσα ακομα..

Δημοσ.

Σχετικά με το άλογο, εγώ μια χαρά νομίζω ότι πέφτω με αυτό που επέλεξα, ειδικά στις μάχες πέφτω αμέσως

Στο προηγούμενο δεν ξέρω τι είχα κάνει αλλά έπαιζα πολλή έφιππη μάχη

Τώρα που το λέτε γίνεται να το αλλάξω γιατί μετά από δεκάδες ώρες αποφάσισα ότι με ενοχλεί

Δημοσ.

Οντως πολυ μεγαλο το game , ψιλοατελειωτο, 117 ωρες περιπου, nightmare, επιπεδο 52 εχοντας ολοκληρωσει τα παντα απο βασικο στορυ (cultlists αρενα main story αθλους κλπ) και τωρα απλα κανα side quest που εχει περισσεψει και κυνηγι κανα μισθοφορο. Ωραιο το story, το τελος παντως ουτε καν καταλαβα οτι ηταν αυτο διοτι εμεναν ταυτοχρονα πολλα πραγματα που επρεπε να γινουν αλλα απο τα οσα διαβασα δεν ηταν και το καλυτερο που μπορουσα να πετυχω. Γενικα παντως μου αρεσε πολυ και το ευχαριστηθηκα, οντως καποια quests επαναλαμβανονταν σε μεγαλο βαθμο αλλα και το παιχνιδι ηταν τεραστιο και επρεπε να ανεβεις καπως επιπεδο οποτε λογικο! 

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

6qJGoc6.jpg

Ρε συ φαινονταν ετσι σε προηγουμενες εκδοσεις? Στου αλογου το κεφαλι τα textures ειναι για το αναθεμα. Ετσι ειναι και ingame οταν παιζεις η λογω της συμπιεσης της εικονας? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...