toyo73 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, panos_0079 είπε δε φτανει που σου ανοιγω τα ματια...γκρινιαζεις κιολας? μαθε μπαλιτσα και ακου τους ειδικους Εισαι απιστευτος.Κατι τετοιους χρειαζεται το forum.Eιδικους.Σαν τους προπονητες ποδοσφαιρου στα χωρια της επαρχιας(απο χωριο ειμαι).Ιδιος τροπος εκφρασης και μαγκιας 10 τοννων.
logistoulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, JcD είπε Έχω καρά κολλήσει κι εγώ 4-5 μέρες τώρα που το ξεκίνησα! Είμαι με i5 3570k μαμά clock και Gtx 1080 και στο bench μου δείχνει 60% χρήση κάρτας και 99% cpu, απ'ότι έχω καταλάβει είναι νορμάλ γιαυτό το παιχνίδι ε? σε μια εγκυκλοπαίδεια στο λήμμα του bottleneck θα μπορούσαν να έχουν ένα screenshot από το pc σου όπως ειπώθηκε ήδη η κάρτα σου είναι πάρα πολύ δυνατή για να την ακολουθήσει ο επεξεργαστής σου, το μόνο που μπορείς να κάνεις για να βοθήσει αλλά όχι για να σου λύσει τελείως το πρόβλημα είναι να ανεβάσεις τον επεξεργαστή όσο μπορείς για συνεχή πάντα χρήση (4.2 με 4.5 υποθέτω ανάλογα το πόσο καλό κομμάτι σου έχει κάτσει... και εφόσον βέβαια έχεις ανάλογη μητρική και ψύξη, τουλάχιστον έχεις Κ που είναι υποτίθεται για overclock αλλιώς δεν θα το συζητούσαμε καν) διαφορετικά για να λύσεις πραγματικά το πρόβλημα θα έπρεπε να είσαι σε πιο σύγχρονη πλατφόρμα εγώ ας πούμε που είμαι πιο ισσοροπημένος στο setup μου (με λίγο πιο καινούριο επεξεργαστή από σένα και ανεβασμένο αλλά πολύ πιο αδύναμη κάρτα) πάλι έχω υψηλό cpu usage (τουλάχιστον 70% και πάει μέχρι 90κατι), αλλά η κάρτα είναι μόνιμα στο 100% δεν ανεβοκατεβαίνει καθόλου μου κόβει σίγουρα ο επεξεργαστής σε επιδόσεις, αλλά δεν έχω τη κάρτα να κοπροσκυλιάζει, όλα δουλεύουν στο φουλ (η κάρτα περισσότερο που είναι και το πιο ιδανικό) αλλά άσχετα από αυτό το παιχνίδι αυτός ο επεξεργαστής είναι λίγος για την κάρτα που έχεις , εγώ μέχρι 1060 θα του έβαζα για να είναι πιο ισορροπημένα τα πράγματα (και να κολλάνε και τα κόστη του ενός με του άλλου) ή θα είχα τουλάχιστον έναν 4c/8t ή ακόμα καλύτερα 6core+ Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis
JcD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Τι να πω, πριν την πάρω έκανα ένα ψαχτήρι και δεν βρήκα πουθενά να λέει ότι θα έχει bottleneck, πέραν τούτου σε άλλα παιχνίδια όπως το τελευταίο wolfenstein ο επεξεργαστής δουλεύει στο 50% και η κάρτα μου δίνει κολλημένα 120fps με τα πάντα όλα στο τέρμα!
logistoulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, JcD είπε Τι να πω, πριν την πάρω έκανα ένα ψαχτήρι και δεν βρήκα πουθενά να λέει ότι θα έχει bottleneck, πέραν τούτου σε άλλα παιχνίδια όπως το τελευταίο wolfenstein ο επεξεργαστής δουλεύει στο 50% και η κάρτα μου δίνει κολλημένα 120fps με τα πάντα όλα στο τέρμα! ναι αλλά όπως βλέπεις εδώ υπό συνθήκες μπορεί να υπάρξει , γιατί φαντάζομαι δεν παίζεις και το odyssey με 120 fps να πεις ότι και που υπολειτουργεί η κάρτα σου δεν τρέχει κάστανο.. σίγουρα θες ο,τι μπορεί να σου δώσει ίσως σε βοηθούσε και πιο υψηλή ανάλυση όπου ο επεξεργαστής παίζει λιγότερο ρόλο, όλα αυτά θέλουν έρευνα και δοκιμές Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis
JcD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, logistoulis είπε ναι αλλά όπως βλέπεις εδώ υπό συνθήκες μπορεί να υπάρξει , γιατί φαντάζομαι δεν παίζεις και το odyssey με 120 fps να πεις ότι και που υπολειτουργεί η κάρτα σου δεν τρέχει κάστανο.. σίγουρα θες ο,τι μπορεί να σου δώσει ίσως σε βοηθούσε και πιο υψηλή ανάλυση όπου ο επεξεργαστής παίζει λιγότερο ρόλο, όλα αυτά θέλουν έρευνα και δοκιμές Χμ ναι, με dsr υψηλότερη ανάλυση και χαμηλότερο antialiasing μπαίνει η κάρτα στο 90% αλλά τι διαφορά έχει αυτό από το 1080p με φουλ antialiasing, 60% Gpu και ελαφρώς καλύτερο framerate? Προτιμό την δέυτερη επιλογή αφού η cpu και στις 2 περιπτώσεις παίζει στο 90%+
logistoulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 αλήθεια στο 60% gpu τι framerate έχεις;
JcD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε αλήθεια στο 60% gpu τι framerate έχεις; Στο benchmark δίνει 41 average, εντός του παιχνιδιού είμαι μεταξύ 45-55 με όλα τα γραφικά τελικιασμένα και το aa στο high.
logistoulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, JcD είπε Στο benchmark δίνει 41 average, εντός του παιχνιδιού είμαι μεταξύ 45-55 με όλα τα γραφικά τελικιασμένα και το aa στο high. 41 σε 1080p? είναι πολύ λίγο το benchmark πάντως είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα όταν βρίσκεσαι μέσα σε πόλη (όχι μόνο Αθήνα) πρέπει να ανεβάσεις σίγουρα τον επεξεργαστή σου για αρχή (αν έχεις καλή ψύκτρα), δεν είναι το 41 νούμερο για την 1080 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis
JcD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, logistoulis είπε 41 σε 1080p? είναι πολύ λίγο το benchmark πάντως είναι αρκετά κοντά στην πραγματικότητα όταν βρίσκεσαι μέσα σε πόλη (όχι μόνο Αθήνα) Ναι ε? Ε μάλλον ο επεξεργαστής μου την κάνει δλδ. Τεσπα, θα πρέπει να βολευτούμε με ότι έχουμε προς το πάρον 😊
vasilisgr91 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Παιδιά να ρωτήσω το παιχνίδι το βρήκα από φίλο το πέρασα να το δω δοκιμαστικά πως τρέχει και αφού γαμαει σκέφτομαι να τσιμπήσω τη gold από steam τώρα π ναι στα 80 γιούρια θα πρέπει να το ξανακάτεβασω όλο ή μπορώ κάπως να χρησιμοποιήσω αυτή την έκδοση π έχω κάπως? Κάνοντας κάποιο check files εννοώ ενώ βάλω τα αρχεία σε φάκελο π θα δημιουργήσει το στεαμ κάτι τέτοιο ή ούτε καν?
logistoulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, JcD είπε Ναι ε? Ε μάλλον ο επεξεργαστής μου την κάνει δλδ. Τεσπα, θα πρέπει να βολευτούμε με ότι έχουμε προς το πάρον 😊 o επεξεργαστής σε χαντακώνει , εγώ με την πολύ πιο αδύναμη rx 480 (αλλά i5 στα 4.4 GHz) έχω average 46 στο benchmark έχοντας ρίξει στη κατά μία ρύθμιση τα ΑΑ/fog/water/character details/AO και 2 ρυθμίσεις τα σύννεφα εσύ θα έπρεπε να ήσουν πάνω από 60 με πιο καλό cpu, αλλά και πάλι κάτι μπορεί να γίνει με overclock της cpu που ήδη έχεις Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis
JcD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε o επεξεργαστής σε χαντακώνει , εγώ με την πολύ πιο αδύναμη rx 480 (αλλά i5 στα 4.4 GHz) έχω average 46 στο benchmark έχοντας ρίξει στη κατά μία ρύθμιση τα ΑΑ/fog/water/character details/AO και στη 2 ρυθμίσεις τα σύννεφα εσύ θα έπρεπε να ήσουν πολύ πάνω από 60 με πιο καλό cpu, αλλά και πάλι κάτι μπορεί να γίνει με overclock της cpu που ήδη έχεις Δυστυχώς έχω mini μητρική και δεν πάιρνει καλύτερη ψύκτρα, ίσως του δώσω μία 200αριά Mhz με την μαμά ψύκτρα μπάς και κερδίσω κάνα frame, αν δεν κρασάρει βέβαια!
logistoulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 δεν ξέρω για την ψύξη η μητρική αν και Mini μια χαρά φαίνεται να μπορεί (z chipset, βλέπω 2 τετράπυνα για ρεύμα στη cpu, πολλές φάσεις.. )
JcD Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, logistoulis είπε δεν ξέρω για την ψύξη η μητρική αν και Mini μια χαρά φαίνεται να μπορεί (z chipset, βλέπω 2 τετράπυνα για ρεύμα στη cpu, πολλές φάσεις.. ) Ναι δεν χωράει καμιά καλή ψύκτρα! Τέσπα τον ανέβασα στα 4ghz, είδα gpu στο 72%, θερμοκρασία στο 80 και κέρδος 2 fps, οπότε δεν αξίζει την ταλαιπωρία του harware 😊 Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2018 από JcD
logistoulis Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2018 καλά αν δε ζεσταίνεται δεν είναι ταλαιπωρία, αλλά μάλλον καλύτερα να αρχίσεις να δρομολογείς αναβάθμιση πλατφόρμας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα