Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Razor333 είπε

Μια χαρα hit εχει και το smaa4x στο sottr, σχεδον μια καρτα πρακτικα μονο του θελει (50-60% of σε 90-100% on). Για εμενα καλυτερα να ειχε επιλογη για rendering σε μεγαλυτερη αναλυση.

Ντιγκα στα jaggies και στο moire vs καποια θολουρα, διαλεγω το δευτερο, αλλα ναι ιδανικα θα διαλεγα καποιο αλλο ειδος ΑΑ η απλα oversampling.

Για αυτο ειπα μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Παιζω τωρα με το game filter να δω τι αποτελεσμα θα βγαλω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

26 λεπτά πριν, Razor333 είπε

To sottr ειναι εξαιρετικο, ακομα και σε σημεια με πληθος και μεσα στην αρχαια πολη δεν βλεπω το αισχος του origins (δεν μπηκα καν στο κοπο για το odyssey)

Για να μην τα ξαναλεμε, το odyssey επρεπε να ειναι σε dx12 και επρεπε να υποστηριζει sli, κατι που κανει το sottr και αλλα παιχνιδια.

Στα 2Κ με SMAA4x δεν βλεπω καμια θολουρα, τα γραφικα ειναι εξαιρετικα, μακαρι να επαιζε και το odyssey ετσι.

Shadow-of-the-Tomb-Raider-Screenshot-201

Shadow-of-the-Tomb-Raider-Screenshot-201

ρε φιλε? παλι τα ιδια θα λεμε

το tomb raider ειναι αποκλειστικα gpu bound...Παιζει και με επεξεργαστη 5ετιας.

το ακριβως αντιθετο συμβαινει με το Odyssey.

επισης το tomb επωφελειται απο το dx12...γι αυτο τρεχει καλυτερα.

Αλλα ολα αυτα ειναι ασχετα με το νημα

32 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Και βεβαια θελει αφου σου λεω και εγω παντου βαζω,αλλα δεν εχεις την θολουρα να χρειαζεσαι sharpness και αυτα τα sweetfx που βαζετε.

Τρως ολα αυτα τα πιξελ στα ματια και ολα φαινονται πολυ πιο σωστα.

σωστοτατος...

Λοιπον επαιξα λιγο με τα φιλτρα της nvidia. Κανουν καποια δουλεια αλλα παλι χωρις ΑΑ ειναι πολυ πιο καθαρα τα παντα. Και αυτο που προσεξα ειναι οτι οταν παιζω πανω στη δραση που τρεχω εξερευνηση κτλ δεν παρατηρω καθολου τα jaggies ουτε τα μαλλια της Λαρα αντιθετως τα θολα textures κανουν μπαμ συνεχεια. Παρατηρηστε το. Τουλαχιστον εμενα η πεντακαθαρη εικονα δειχνει πιο ομορφα στο ματι. Αν και ειμαστε ωρα offtopic το παιχνιδι δεν παιζετε ειναι πολυ ομορφο με πολυ ενδιαφερον και τρεχει εξαιρετικα καλα. 

Screenshot-11.png
Screenshot-12.png
Screenshot-3.png

• Like 1

Έχω καρά κολλήσει κι εγώ 4-5 μέρες τώρα που το ξεκίνησα! Είμαι με i5 3570k μαμά clock και Gtx 1080 και στο bench μου δείχνει 60% χρήση κάρτας και 99% cpu, απ'ότι έχω καταλάβει είναι νορμάλ γιαυτό το παιχνίδι ε?

14 λεπτά πριν, JcD είπε

Έχω καρά κολλήσει κι εγώ 4-5 μέρες τώρα που το ξεκίνησα! Είμαι με i5 3570k μαμά clock και Gtx 1080 και στο bench μου δείχνει 60% χρήση κάρτας και 99% cpu, απ'ότι έχω καταλάβει είναι νορμάλ γιαυτό το παιχνίδι ε?

o επεξεργαστης σου ειναι αρχαιος και κραταει πισω μια πολυ δυνατη καρτα

• Like 1

19 λεπτά πριν, JcD είπε

Βρήκες και εσύ game να δοκιμάσεις, 4πύρηνο ι5. 😁 Δυστυχώς χρειάζεσαι τουλάχιστον 4 cores 8 threads ή 6πύρηνο, σε συνδυασμό με καλό STP (πχ κοντά στα 4 GHz για παλιότερης γενιάς cpu) ή στα 3.5+ από skylake και νεότερους.

1 ώρα πριν, JcD είπε

Βαλε ενα Ι7 3770Κ, 4.6-4.7GHZ και εισαι Ok.

25 λεπτά πριν, panos_0079 είπε

μη γραφετε οτι ναναι ρε...χωρις κοφι λεικ δε τρεχει το παιχνιδι απλα

πωπω ειλικρινά, αφού δε μπορείς, κλείσε το φόρουμ και παίξε το υπεραγαπημένο σου παιχνίδι χωρίς να γράφεις ΕΣΥ ότι να ναι..
Σεντόνια AC:Odyssey αγόρασες ή ακόμα;

2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

πωπω ειλικρινά, αφού δε μπορείς, κλείσε το φόρουμ και παίξε το υπεραγαπημένο σου παιχνίδι χωρίς να γράφεις ΕΣΥ ότι να ναι..
Σεντόνια AC:Odyssey αγόρασες ή ακόμα;

δε φτανει που σου ανοιγω τα ματια...γκρινιαζεις κιολας?

μαθε μπαλιτσα και ακου τους ειδικους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...