Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Draw distance και textures θα μπορούσαν να ήταν πολύ πάνω στην PC έκδοση. Το παιχνίδι εντυπωσιάζει σε κάποια σημεία, σε άλλα λες απλά καλό και σε άλλα(Π.χ. βράχια) ρίχνεις κατάρες στις κονσόλες.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Draw distance και textures θα μπορούσαν να ήταν πολύ πάνω στην PC έκδοση. Το παιχνίδι εντυπωσιάζει σε κάποια σημεία, σε άλλα λες απλά καλό και σε άλλα(Π.χ. βράχια) ρίχνεις κατάρες στις κονσόλες.

Το draw οπως και στο origins ειναι εξαιρετικο. Απο αυτο που βλεπω. Τα textures οχι υπηρχαν και στο origins σημεια με πολυ θολα textures. Με 3gb vram δεν θα γινοταν και αλλιως. Το rise ετρωγε 6.5gb vram και τα textures ηταν εξαιρετικα. Θα επρεπε η ubisoft να κανει καλυτερη δουλεια αλλα πως θα γινει πρεπει και οι κονσολες να μην δειχνουν τοσο τα χρονια τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο origins draw και loD ειναι αισθητα πιο πανω, καμια σχεση και πολυ πιο καθαρα τοπια σε μεγαλη αποσταση αλλα και φωτισμοι, ετσι μου φαινεται εμενα, γενικοτερα υπηρχε κατι πιο καθαρο στην ατμοσφαιρα, στο odyssey πρεπει να παιζεις σε 4k για να δεις λιγο πιο καθαρα τα περιβαλλοντα.

Δειτε διαφορα, πιο σας χτυπαει καλυτερα στο ματι? (το screenshot του odyssey εχει τραβηχτει πριν φαει το downgrade) 

Παντως και μερα στο origins τετοια ασπριλα και θολουρα δεν ειδαν τα ματια μου οσο ειδα στο odyssey.

Spoiler

9uvfKWN.jpg

Spoiler

bz6lDGs.jpg

Επεξ/σία από giorgosmcmc

4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το draw ναι, το LoD όχι όμως καθώς μακριά είναι θολό το terrain.

Κανα μισαωρο που το παιξαμε με rx560 σε 40αρα samsung με ικανοποιησε με medium level of detail. Λογικα στο ultra θα δειχνει ακομα καλυτερα. Δεν το εχω βαλει στο pc μου ακομα οποτε δεν εχω σφαιρικη αποψη. Για αυτο που εγραψες πιο μακρια εχεις δικιο φαινεται αρκετα θολο στα κοντινα πλανα που εστιαζουμε οταν παιζουμε φαινεται μια χαρα. Γενικα θα επρεπε σε τετοια παιχνιδια να βλεπαμε 6-7gb vram usage αλλα δεν το προσπαθουν καθολου.

5 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Ναι απ την εκδοση 1.06 εφαγαν downgrade τα γραφικα και δυστηχως φαινεται.

κανενα downgrade δεν εφαγαν τα γραφικα...συνεχιζουν και ειναι απιστευτα.

Δυσκολα θα ξεπεραστει αυτο το τεχνολογικο επιτευγμα της Ubisoft!

4 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Το στορυ ειναι αθλιο τα γραφικα παλευονται ( θα μπορουσαν να ειναι αρκετα πανω βεβαια ) 

...μαλλον κατι αλλο εχεις παιξει...να το κοιταξεις

8 λεπτά πριν, panos_0079 είπε

κανενα downgrade δεν εφαγαν τα γραφικα...συνεχιζουν και ειναι απιστευτα.

Δυσκολα θα ξεπεραστει αυτο το τεχνολογικο επιτευγμα της Ubisoft!

...μαλλον κατι αλλο εχεις παιξει...να το κοιταξεις

Μαλλον δεν εχεις ξαναπαιξει αλλο παιχνιδι στην ζωη σου ...να το κοιταξεις. 

1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε

Μαλλον δεν εχεις ξαναπαιξει αλλο παιχνιδι στην ζωη σου ...να το κοιταξεις. 

σκεψου κατι δικο σου...αντι να αντιγραφεις τους αλλους.

Μην ασχολεισαι με gaming

20 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Tι φρουτο ειναι αυτο , μονο αν ειναι κανας πιτσιρικας εξηγειται 

Καλά θα ήταν άμα ήταν μονο αυτός, just dont feed it bud.

• Like 1

To πήρα εδώ και μια εβδομάδα, τα γραφικά είναι απίστευτα και η ατμόσφαιρά επίσης, δυστηχώς λόγω του οτι δεν είναι του είδους των παιχνιδιών που ασχολούμαι (99% racing games, εξομειωτές) το απέκτησα καθαρά λόγω ελληνικού theme, αλλά είναι τρομερά δύσκολο για εμένα ή είμαι εντελώς άμπαλος ή πρέπει να έχεις υπομονή να παίξεις όσο το δυνατόν περισσότερο σε stealth mode πράγμα που χρειάζεται (υπομονή που απλά δεν είχα ποτέ στην ζωή μου) προσπαθώ να παίξω σαν κλασσικό shoot em up αλλά δεν είναι το είδος του παιχνιδιού και με εκνευρίζει το stealth, πάντως στο τεχνικό κομμάτι και η ατμόσφαιρα του είναι εκπληκτική

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...