Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To Origins είναι η αρχή της ιστορίας. Τώρα από 'κει και πέρα δεν παίζει ρόλο ποιο θα παίξεις πρώτα. Διαφορετικό χαρακτήρα σε διαφορετική περιοχή έχεις σε κάθε AC.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, mike^^ είπε

Παντως με την 270x και τον 4670κ ολα low  και αναλυση 1366x768 παιζει χαλια. ειδικα στην αθηνα 15-16fps. Αυτο ειναι normal? 

Με το συγκεκριμενο gpu & cpu ναι ειναι νορμαλ. Ειναι βαρυ παιχνίδι.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

οταν παω σπιτι θα κανω ενα benchmark θα σας πω το usage. Μου φαινεται λιγο υπερβολικο. ειπαμε ειναι παλιο συστημα αλλα οχι και τοσο! δλδ το ps4 πως το τρεχει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, mike^^ είπε

οταν παω σπιτι θα κανω ενα benchmark θα σας πω το usage. Μου φαινεται λιγο υπερβολικο. ειπαμε ειναι παλιο συστημα αλλα οχι και τοσο! δλδ το ps4 πως το τρεχει?

o επεξεργαστής δεν είναι τόσο το θέμα όσο η gpu έχω την εντύπωση 

θα σου έλεγα να το παίξεις σε μεταγενέστερη φάση αφού αναβαθμίσεις, μη βασανίζεσαι, ούτε έχει νόημα να το παίξεις με χειρότερα γραφικά από ότι έπαιξες παλιότερα ac

γενικά πάντως αν και δεν είμαι ο τύπος που θα σου πει μα καλά με τόσο παλιά gpu τι περιμένεις, αλλά στην περίπτωσή σου μιλάμε για τεχνολογία του '11 (? κάπου εκεί νομίζω) , οπότε μην περιμένεις πολλά πράγματα εδώ με πιο καινούριες κάρτες αγκομαχάει η προβληματικούρα

Επεξ/σία από logistoulis

Του 13 ειναι η καρτα αλλα δεν παιζει ρολο. Μαλλον εχεις δικαιο. Η καρτα δουλευει max ενω ο επεξεργαστης τουλαχιστον στα low ηταν μια χαρα

Spoiler

ACOdyssey_2018_11_19_15_40_07_987.thumb.jpg.318703db0059ae684df240129d0b1a17.jpg

ACOdyssey_2018_11_19_15_41_13_754.thumb.jpg.6dec27c8a15cbbc0635d8fc176a32778.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο και να πειράξω τα settings stable 60άρη δεν βγάζω, οπότε τα άφησα στα προεπιλεγμένα για 1060 6GB αλλάζοντας μόνο το anti-aliasing στο low, έχω μ.ο 50+ Fps στα very high και θα το αφήσω εκεί.

Τελείωσα Κεφαλονιά και μόλις πάτησα Μέγαρα, έχω να πω πως η ελληνική φύση έχει αποτυπωθεί πλήρως στον τίτλο και το καταλαβαίνεις πως διαδραματίζεται Ελλάδα. Αλέξιο επέλεξα (όσο και να μην μαρεσει εμφανισιακά αλλά και το voice acting) γιατί δεν είναι δυνατόν να κράζουμε που έβαλαν γυναίκα αλλά να την επιλέγουμε :P . Τέλος ο χάρτης είναι τρομακτικά μεγάλος και βλέπω να μου τρώει πολύ χρόνο αλλά είμαι συνηθισμένος από τον προκάτοχό του(μόνο να μην βαρεθώ το grinding όπως στο Origins περίπου στις 60 ώρες). 

Τέλος θέλω να προσθέσω πως ο τεχνικός τομέας του τίτλου έχει αρκετά θεματάκια, ειδικά το fall damage δεν ξέρω τι έχουν παίξει και πέφτοντας απο τα 20 μέτρα δεν πεθαίνει. Καλά το stealth ανέκαθεν ήταν προβληματικό αλλά να είναι ο άλλος στα 2 μέτρα και να μην καταλαβαίνει ότι έκανα assassinate έναν στρατιώτη, χτυπάει αρκετά (και ο άλλος στρατιώτης ήταν και δεν υπήρχαν εμπόδια,με είχε σχεδόν φάτσα φορα, ήταν πλάγια ούτε καν πλάτη). Το βιντεάκι που κυκλοφορεί στο YouTube και συγκρίνει τον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού με του RDR2 είναι ένα αποδεικτικό στο που θα μπορούσε να φτάσει και ο συγκεκριμένος τίτλος και τι περιθώρια έχει ακόμη σαν σειρά.

Υ.Γ: και ναι είναι reskin αλλά εφόσον είναι Ελλαδάρα δεν με ενδιαφέρει :P

Επεξ/σία από stavros750

Χωρίς το MXAO όμως το οποίο δημιουργεί κάποια θέματα(Στην σκιά του χαρακτήρα και κάτω απ' το νερό). Επίσης τα ''levels'' θέλουν λίγο κατέβασμα γιατί παραείναι σκοτεινό, από ''8'' το έχω πάει στο ''3'' και είναι άψογο.

• Like 1

35 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Χωρίς το MXAO όμως το οποίο δημιουργεί κάποια θέματα(Στην σκιά του χαρακτήρα και κάτω απ' το νερό). Επίσης τα ''levels'' θέλουν λίγο κατέβασμα γιατί παραείναι σκοτεινό, από ''8'' το έχω πάει στο ''3'' και είναι άψογο.

Ναι τα levels παντα το κατεβαζω ελαχιστα λογω σκοτεινιασματος σε σημεια. Το MXAO δεν ξερω καν τι κανει αλλα θα γινει απενεργοποιηση μεσω του reshade. Φευγει ολη η ασπριλα που εχει το παιχνιδι οπως και ολα τα AC εχουν αυτη την ασπριλα.

5 ώρες πριν, mike^^ είπε

Του 13 ειναι η καρτα αλλα δεν παιζει ρολο. Μαλλον εχεις δικαιο. Η καρτα δουλευει max ενω ο επεξεργαστης τουλαχιστον στα low ηταν μια χαρα

Απόκρυψη περιεχομένων

ACOdyssey_2018_11_19_15_40_07_987.thumb.jpg.318703db0059ae684df240129d0b1a17.jpg

ACOdyssey_2018_11_19_15_41_13_754.thumb.jpg.6dec27c8a15cbbc0635d8fc176a32778.jpg

με αυτη τη cpu δεν εχεις καμια τυχη...το κατωτερο που χρειαζεσαι για να το παιξεις ειναι κοφι λεικ η κατι αντιστοιχο σε amd

5 ώρες πριν, stavros750 είπε

Όσο και να πειράξω τα settings stable 60άρη δεν βγάζω, οπότε τα άφησα στα προεπιλεγμένα για 1060 6GB αλλάζοντας μόνο το anti-aliasing στο low, έχω μ.ο 50+ Fps στα very high και θα το αφήσω εκεί.

Τελείωσα Κεφαλονιά και μόλις πάτησα Μέγαρα, έχω να πω πως η ελληνική φύση έχει αποτυπωθεί πλήρως στον τίτλο και το καταλαβαίνεις πως διαδραματίζεται Ελλάδα. Αλέξιο επέλεξα (όσο και να μην μαρεσει εμφανισιακά αλλά και το voice acting) γιατί δεν είναι δυνατόν να κράζουμε που έβαλαν γυναίκα αλλά να την επιλέγουμε :P . Τέλος ο χάρτης είναι τρομακτικά μεγάλος και βλέπω να μου τρώει πολύ χρόνο αλλά είμαι συνηθισμένος από τον προκάτοχό του(μόνο να μην βαρεθώ το grinding όπως στο Origins περίπου στις 60 ώρες). 

Τέλος θέλω να προσθέσω πως ο τεχνικός τομέας του τίτλου έχει αρκετά θεματάκια, ειδικά το fall damage δεν ξέρω τι έχουν παίξει και πέφτοντας απο τα 20 μέτρα δεν πεθαίνει. Καλά το stealth ανέκαθεν ήταν προβληματικό αλλά να είναι ο άλλος στα 2 μέτρα και να μην καταλαβαίνει ότι έκανα assassinate έναν στρατιώτη, χτυπάει αρκετά (και ο άλλος στρατιώτης ήταν και δεν υπήρχαν εμπόδια,με είχε σχεδόν φάτσα φορα, ήταν πλάγια ούτε καν πλάτη). Το βιντεάκι που κυκλοφορεί στο YouTube και συγκρίνει τον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού με του RDR2 είναι ένα αποδεικτικό στο που θα μπορούσε να φτάσει και ο συγκεκριμένος τίτλος και τι περιθώρια έχει ακόμη σαν σειρά.

Υ.Γ: και ναι είναι reskin αλλά εφόσον είναι Ελλαδάρα δεν με ενδιαφέρει :P

κανεις δε βγαζει 60 frames

6 ώρες πριν, mike^^ είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

Η κάρτα γραφικών σου (R9 270X) είναι κάτω από τα minimum specs.

AMD Radeon R9 285, NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB VRAM with Shader Model 5.0)

Και αυτά είναι για lowest 720p/30. //Σε τι κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας😁

O 4670κ θα τραβάει πιστεύω για τα 30 καρέ (ειδικά με oc), αλλά οτιδήποτε παραπάνω από RX580/gtx1060 θα του ρίχνει μπουκάλα σε 1080p.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...