Acmilangr2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, tntdynamite23 είπε Το παιχνιδι εχει πολυ καλύτερο optimization απο το origins. Τι settings να βαλω για καλύτερη ποιότητα, αποδοση; Καλύτερο; όλοι λένε το αντίθετο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Έβγαλα φωτογραφίες με το κινητό μου. Φαίνεται πολύ καθαρά το πρόβλημα που έχω σε αυτό το παιχνίδι με τα χρώματα. Σε άλλα παιχνίδια η αιτία ήταν το RTSS. Σε αυτό όμως το έχω κλειστό και συνεχίζει το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Mπορεις να βγαλεις με το photo mode in game και να τις ανεβασεις,ειμαι περιεργος να δω κατι.. Βγαλε μια ημερα και μια νυχτα.. 41 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Έβγαλα φωτογραφίες με το κινητό μου. Φαίνεται πολύ καθαρά το πρόβλημα που έχω σε αυτό το παιχνίδι με τα χρώματα. Σε άλλα παιχνίδια η αιτία ήταν το RTSS. Σε αυτό όμως το έχω κλειστό και συνεχίζει το πρόβλημα Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Τον ατέλειωτο έχει το παιχνίδι. Τι reskin του Origins λένε κάποιοι, είναι 5 φορές μεγαλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Τον ατέλειωτο έχει το παιχνίδι. Τι reskin του Origins λένε κάποιοι, είναι 5 φορές μεγαλύτερο. το reskin μάλλον δεν ξέρεις τί σημαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Καλά άμα είναι να το σκεφτούμε έτσι, όλα τα παιχνίδια της Ubisoft είναι reskins των πρώτων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 16/11/2018 στις 1:02 ΜΜ, tntdynamite23 είπε Το παιχνιδι εχει πολυ καλύτερο optimization απο το origins. Τι settings να βαλω για καλύτερη ποιότητα, αποδοση; Σε πραγματικους αριθμους στα ιδια gfx sets εχει 25% λιγοτερα fps απο το origins. Ποιο ηταν το optimization προβλημα του origins...? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2018 από ROG-X 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Το παιχνίδι θέλει πάνω κάτω τα ίδια σε cpu με το origins, αλλά πολύ πιο δυνατή gpu για τα αντίστοιχα settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Να δουμε λιγο ανατολη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, ROG-X είπε Σε πραγματικους αριθμους στα ιδια gfx sets εχει 25% λιγοτερα fps απο το origins. Ποιο ηταν το optimization προβλημα του origins...? καπως ετσι...ειναι 20% πιο απαιτητικο απο το origins 1 ώρα πριν, ROG-X είπε Να δουμε λιγο ανατολη... πολυ ασπριλα...βαλε sweetfx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τον ατέλειωτο έχει το παιχνίδι. Τι reskin του Origins λένε κάποιοι, είναι 5 φορές μεγαλύτερο. Ο χαρτης λογο θαλασσας ειναι λιγο μεγαλυτερος απο black flag κατα 1mili οπως εβαλα πιο πισω σε εικονα. Του origins ειναι το 1/3 σε εμβαδον χαρτη και αυτο γιατι ειχε ερημο αλλιως θα ηταν το 1/10. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freak880 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 σαν στραγάλια τα βγάζει τα AC, πραγματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ποιό sweetfx presets να βάλω?? Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από maarinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_rom Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλήμερα, συγνώμη αν βγαίνω λίγο off topic. Έχω παίξει πολύ παλιά μόνο το Assassin’s Creed 1 με το ζόρι το θυμάμαι. Πριν ξεκινήσω το Odyssey ποια άλλα μου προτείνετε να παίξω και ποια να κάνω skip (αν κάποιο από την σειρά δεν αξίζει φυσικά)? Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από giorgos_rom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα