Acmilangr2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, logistoulis είπε πορτοκαλί στο χρυσό της ή στο λοφίο? εμένα τα κόκκινα μπορεί να μου πορτοκαλίσουν κάπως αν κάτι κάνω λάθος , πχ τα πανιά στα σπαρτιάτικα πλοία αλλά το αντιμετώπισα νομίζω πάντως λέει ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ επάνω, θα μας κατηγορήσουν για εθνικιστές εσύ φίλε πάντως έχεις το καλύτερο 4Κ gaming μονίτορ κατά τον linus (και όντως στα specs που έχω δει δεν σου λείπει τίποτα ούτε θα σου λείψει για πολλά χρόνια ακόμα), κανονικά πρέπει να έχεις την καλύτερη εμπειρία ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, εγώ δεν κλάνω μία με το 1/7 του κόστους Μόνο σε αυτό το παιχνίδι έχω πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Πόσο δίκαιο έχεις.... εδώ βλέπω ότι δίνουν 1.500€ για κάρτες γραφικών κτλ για να έχουν διαφορές (σε σχέση με φθηνότερες) που είναι ανεπαίσθητες στο μάτι.... απίστευτο.... και το περίεργο είναι ότι μετά από λίγο χάνουν την αξία τους και άντε πάλι να χώσουμε χήνες για άλλη κάρτα... Ουσιαστικά χάνεις το νόημα του παιχνιδιού που είναι απλά ή διασκέδαση (fun)... Το ολο pc theme εχει μεσα και αυτο. Οι συζητησεις τα settings να βρεις να βαλεις κανα reshade. Προφανως και παιζουμε οσο μπορουμε αλλα και το οτι ανταλλαζουμε αποψεις και δινουμε λυσεις γραφουμε τα προβληματα σε forums ειναι μεσα στο προγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Μόνο σε αυτό το παιχνίδι έχω πρόβλημα εγώ δεν έχω δοκιμάσει κι άλλο αυτό είναι το θέμα (το άλλο πράγμα που έχω δοκιμάσει είναι netflix και yt), οπότε έχω μάλλον περιορισμένη εμπειρία, θα ξεκινήσω και destiny 2 αλλά είναι κάπως μελλοντικό σχέδιο πάντως κάπως το έφερα σε λογικά πλαίσια, τουλάχιστον να μη βλέπω ουράνια τόσα και πορτοκαλί πράγματα νομίζω η αριστερή ρύθμιση είναι όλο το ζουμί και όχι δεν πιστεύω ότι πάει με το πόση φωτεινότητα έχει το μόνιτορ σου, το πας απλά μέχρι να πάψει να φαίνεται ο ήλιος και αυτό δεν σηκώνει κουβέντα και η δεξιά ρύθμιση είναι κάπως υποκειμενική, σε αυτή πιστεύω ότι παίζεις κυρίως με κριτήριο τι συμβαίνει το βράδυ (και το πρωί βεβαίως μην φαίνονται όλα ξεθωριασμένα, αλλά κυρίως το βράδυ) Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μπηκα τωρα μεσα και εχω διαβασει ενα καρο μπαρουφες μεχρι τωρα απο μερικους.. Logistoylis φτιαξτο οπως εσενα σε ευχαριστει,θα παιδευτεις λιγο αλλα μια φορα θα το κανεις και τερμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε το έφτιαξα καλύτερο δεν γίνεται, δοκίμασα όλους τους πιθανούς και απίθανους συνδυασμούς και πρακτικά ακολούθησα τις οδηγίες της ubi που μου έστειλες το link Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Ετσι φαινεται σε εμενα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) αναρωτιέμαι βέβαια αν γίνεται να πιάσεις ένα καλό screenshot με hdr και αν μπορώ να το δω εγώ μετά (καλά τώρα που είμαι σε απλό μόνιτορ ούτε καν) για αυτό το επιχείρησα με κάμερα κινητού, αλλά και πάλι τι να δεις κι από κει.. το μόνο ίσως που μπορούμε να δούμε ως σημείο αναφοράς είναι την εικόνα με τις ρυθμίσεις και να προσπαθήσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα από τον ήλιο και τις αντανακλάσεις.. θα επιχειρήσω πάντως μια βραδινή όταν πάω σπίτι, νομίζω όπως το χω κάνει στα βραδινά έχω αρκετά ευδιάκριτες τις λεπτομέρειες ή ίσως έχει περισσότερο νόημα να προσπαθήσω να πάρω την ίδια σκηνή με hdr και sdr μπας και φανεί τι αλλάζει τουλάχιστον εγώ με τα νυχτερινά πάντως το γουστάρω περισσότερο, μειώνεται και η μουνταμάρα το πρωί, αλλά το βράδυ μιλάμε για μεταμόρφωση Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βγαινουν συμπιεσμενες πολυ οι εικονες,ουτε οι ανατανακλασεις στην πανοπλια δεν μπορουν να φανουν. Επιτηδες τραβηξα ετσι την 2η για να φανουν τα συννεφα. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγώ εδώ που κάθομαι (σε ένα ips μεν αλλά του κώλου) στη δουλειά πρακτικά βλέπω ένα sdr και υποπτεύομαι ότι υπάρχει hdr γιατί ειδικά στη δεύτερη δεν βλέπω διαβάθμιση στα μαύρα, o χαρακτήρας φαίνεται μια μαυρίλα δηλαδή βλέπω sdr "χαλασμένο" , άρα υποθέτω hdr Και φωτό που πήγα να πάρω εγώ φαίνεται μια μπλεδιλα Δεν ξέρω πώς γίνεται να κάνεις capture το hdr και να το δει ο άλλος ή αν γίνεται κιόλας γενικά Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Δεν υπάρχει screenshot σε HDR. Δεν γίνεται να δίνεις HDR φωτογραφία. Μερικά παιχνίδια έχουν απαράδεκτο HDR. Δοκίμασα το Battlefield V και σε μερικές φορές έχει τέτοιες λάμψεις που χρειάζομαι γυαλιά ηλίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) τα ac πάντως λέγεται ότι έχουν από τις καλύτερες υλοποιήσεις γενικά μέχρι στιγμής επίσης έχω δει και κάποιους να εκφέρουν την άποψη ότι ειδικά σε μόνιτορ που το έχεις στη φάτσα σου η υψηλή φωτεινότητα σε τυφλώνει (μιας και λες για γυαλιά ηλίου), από την άλλη και χωρίς την υψηλή φωτεινότητα δεν είναι (λέγεται επίσης) και τόσο καλά τα πράγματα Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Φταίει καθαρά το παιχνίδι. Αν παίξεις shadow of Tomb raider θα δεις ότι φωτίζονται μόνο τα σημεία που πρέπει. Τα 1000+ nits δεν αστιευονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 θα το παίξω κι αυτό, όλα θα τα παίξω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, DJ_Duker είπε Άλλο ένα παιχνίδι μετά το Resident Evil 7, far cry 5, nba 2k19 που δεν παίζει στον 1090T λόγω SSE instructions Ώρα για νέο πισί μάλλον... Σίγουρα; Γιατί είχαν βγάλει αυτά τα limitations λίγο μετά το launch. Toυλάχιστον εγώ με το μπρίκι μου είχα θέμα πριν βγει το αντίστοιχο patch. Edit: Κόλλησε το σύμπαν. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από GhostRiderLSOV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tntdynamite23 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Το παιχνιδι εχει πολυ καλύτερο optimization απο το origins. Τι settings να βαλω για καλύτερη ποιότητα, αποδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα