logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν γίνεται, βασικά το 1000 δεν το συζητάμε χωρίς αυτό δεν πετυχαίνω το πώς είναι είναι στην εικόνα Το paper white είναι το μόνο που πρέπει να σκεφτώ που να μείνει γιατί και στο 120 που ασπρίζει η λάμψη στη κολώνα ασπρίζει και γενικά η εικόνα Edit τα δοκίμασα όλα και το 1000/120 είναι το ιδανικό για την οθόνη μου το γιατί δεν το ξέρω, με το 500αρι σκάνε πορτοκαλί σκιές στα πλακάκια και τώρα ότι καταλάβεις από φωτό κινητού κατάλαβες Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Ήθελα να 'ξερα απ' τις ώρες που αφιερώνετε για gaming, πόσες απ' αυτές είναι για να το ρυθμίσετε τα μην χάνει ούτε frame και πόσες για να παίξετε πραγματικά το παιχνίδι. 😁 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ισχύει, η μαγεία του pc Εντάξει αυτό το παιχνίδι νομίζω ανήκει στις εξαιρέσεις, αν και το συγκεκριμένο προβληματισμό με το hdr μάλλον τον έχουν και στις κονσόλες Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Ήθελα να 'ξερα απ' τις ώρες που αφιερώνετε για gaming, πόσες απ' αυτές είναι για να το ρυθμίσετε τα μην χάνει ούτε frame και πόσες για να παίξετε πραγματικά το παιχνίδι. 😁 Έτσι είναι το PC. Όποιος δεν θέλει να μπλέκει με tweaking, παίρνει κονσόλα και απολαμβάνει sub-30FPS experience χωρίς να μπορεί να ρίξει τα settings για να κερδίσει FPS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 παραπροβληματίζει πάντως το συγκεκριμένο, να λέμε αλήθειες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Εμένα δεν με προβληματίζει καθόλου, όλα τέρμα τα έβαλε μόνο του..Μόνο Reshade έβαλα εγώ και παίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Αυτη η περικεφαλαια είναι πορτοκαλί σε εμένα λόγω προβλήματος HDR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) πορτοκαλί στο χρυσό της ή στο λοφίο? εμένα τα κόκκινα μπορεί να μου πορτοκαλίσουν κάπως αν κάτι κάνω λάθος , πχ τα πανιά στα σπαρτιάτικα πλοία αλλά το αντιμετώπισα νομίζω πάντως λέει ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ επάνω, θα μας κατηγορήσουν για εθνικιστές εσύ φίλε πάντως έχεις το καλύτερο 4Κ gaming μονίτορ κατά τον linus (και όντως στα specs που έχω δει δεν σου λείπει τίποτα ούτε θα σου λείψει για πολλά χρόνια ακόμα), κανονικά πρέπει να έχεις την καλύτερη εμπειρία ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, εγώ δεν κλάνω μία με το 1/7 του κόστους Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Ήθελα να 'ξερα απ' τις ώρες που αφιερώνετε για gaming, πόσες απ' αυτές είναι για να το ρυθμίσετε τα μην χάνει ούτε frame και πόσες για να παίξετε πραγματικά το παιχνίδι. 😁 Spoiler Πόσο δίκαιο έχεις.... εδώ βλέπω ότι δίνουν 1.500€ για κάρτες γραφικών κτλ για να έχουν διαφορές (σε σχέση με φθηνότερες) που είναι ανεπαίσθητες στο μάτι.... απίστευτο.... και το περίεργο είναι ότι μετά από λίγο χάνουν την αξία τους και άντε πάλι να χώσουμε χήνες για άλλη κάρτα... Ουσιαστικά χάνεις το νόημα του παιχνιδιού που είναι απλά ή διασκέδαση (fun)... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Patch Notes 1.0.7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Πόσο δίκαιο έχεις.... εδώ βλέπω ότι δίνουν 1.500€ για κάρτες γραφικών κτλ για να έχουν διαφορές (σε σχέση με φθηνότερες) που είναι ανεπαίσθητες στο μάτι.... απίστευτο.... και το περίεργο είναι ότι μετά από λίγο χάνουν την αξία τους και άντε πάλι να χώσουμε χήνες για άλλη κάρτα... Ουσιαστικά χάνεις το νόημα του παιχνιδιού που είναι απλά ή διασκέδαση (fun)... κοίτα δεν είναι αναιπαίσθητες, αν πχ πας να τρέξεις το παιχνίδι σε 4Κ (το έβαλα λίγο για να γελάσω με τα 10κατι fps) μένεις κάγκελο από την εικόνα απλά ανέκαθεν το high end ήταν και πλέον είναι περισσότερο από ποτέ πολύ δυσανάλογο σε αυτό που παίρνεις σε σχέση με λεφτά που ξοδεύεις και αυτό ισχύει στα πάντα (ρολόγια, αυτοκίνητα, κινητά, καφετιέρες , οτιδήποτε) αλλά άμα τα έχεις με γεια σου με χαρά σου καλά κάνεις τα χουμε πει αν απλά θες να χαρείς το παιχνίδι τσιμπάς ένα ps4 απλό φθηνό τίμιο και λαϊκό, έχει αυτή τη στιγμή black friday (που την ξεκίνησαν μια βδομάδα νωρίτερα εκεί στη sony) το παιχνίδι μόλις 40€ και είσαι αρχοντόπουλο. οτιδήποτε καλύτερο θα το πληρώσεις δυσανάλογα πολύ Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πόσο δίκαιο έχεις.... εδώ βλέπω ότι δίνουν 1.500€ για κάρτες γραφικών κτλ για να έχουν διαφορές (σε σχέση με φθηνότερες) που είναι ανεπαίσθητες στο μάτι.... απίστευτο.... και το περίεργο είναι ότι μετά από λίγο χάνουν την αξία τους και άντε πάλι να χώσουμε χήνες για άλλη κάρτα... Ουσιαστικά χάνεις το νόημα του παιχνιδιού που είναι απλά ή διασκέδαση (fun)... Οι διαφορές οπτικά είναι ανεπαίσθητες ακόμα και με ένα Xbox One X που κοστίζει 450 ευρώ. Όμως το frame-rate δεν συγκρίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Οι διαφορές οπτικά είναι ανεπαίσθητες ακόμα και με ένα Xbox One X που κοστίζει 450 ευρώ. Όμως το frame-rate δεν συγκρίνεται. Spoiler Επειδή λόγω ηλικίας έχω ζήσει την εξέλιξη των παιχνιδιών... πια ασχολούμαστε με τα γραφικά και όχι με την ουσία... Η παλιοί θα καταλάβουν... όταν π.χ. σε advnture games πληκτρολογούσαμε και δεν είχαμε point and click, όταν το κάθε παιχνίδι είχε μέσα του "ψυχή", "μαγεία".... δεν μπορώ να στο εξηγήσω αν δεν το έχεις βιώσει..... Δυστυχώς οι εποχές έχουν αλλάξει, η τεχνολογία και οι εξελίξεις προχωρούν και αυτό επιφέρει θετικές και αρνητικές αλλαγές.... είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο και δεν νομίζω ότι εδώ είναι το topic για συζήτηση... Όπως παλιά... το να μείνεις ένα βράδυ στο σπίτι και όχι να βγεις... θεωρούνταν έγκλημα (εποχές αρχές 90)... ΤΕΣΠΑ.... Καλημέρα σε όλη την παρέα.... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Άλλο ένα παιχνίδι μετά το Resident Evil 7, far cry 5, nba 2k19 που δεν παίζει στον 1090T λόγω SSE instructions Ώρα για νέο πισί μάλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Έτσι είναι το PC. Όποιος δεν θέλει να μπλέκει με tweaking, παίρνει κονσόλα και απολαμβάνει sub-30FPS experience χωρίς να μπορεί να ρίξει τα settings για να κερδίσει FPS. Το ξέρω ότι έτσι είναι το pc και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ' έξω. Σε πολλές περιπτώσεις έχω καταλήξει να αφιερώνω ώρες μέχρι να φέρω ένα game στα μέτρα που θέλω για να το απολαύσω, αλλά νομίζω πως είναι γεγονός πως οι σύγχρονοι gamers έχουμε πέσει σε μια πολύ μεγάλη λούμπα που έχουμε χάσει πλέον το πραγματικό νόημα της διασκέδασης και ψειρίζουμε το παραμικρό. Το λες και οριακά αρρωστημένη κατάσταση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα