panos_0079 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε 4k Ultra : 32min /57avg /120max On topic : Τελευταίους drivers έχετε; δεν έχετε microstuters; ποια καρτα εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, panos_0079 είπε ποια καρτα εχεις? 2080ti 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, logistoulis είπε Θα κερδίζες κάτι ψιλά με overclock αν είχες Κ μοντέλο Για τον επεξεργαστή ναι αλλα για τη καρτα εχω την rx 480 xfx και ειμαι και λιγο χ@@στης να κανω. Αλλα μια χαρα μου ειναι. Πάντως τα settings του κυριου στο βιντεο βοηθησαν αρκετα. Παρατηρησα παντως οτι σε μερικα και να τα αλλαξεις πολυ ομως δεν παιζει κανενα ρολο στα fps. Τραγικοι οι τυπαδες. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από jerry banana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε 2080ti με παλιους drivers παιζει καλυτερα...εγω παιζω με τους 411.. για βαλε το Max prerender frames στο 1...και πες μου αν σταματησε το stuttering 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, panos_0079 είπε με παλιους drivers παιζει καλυτερα...εγω παιζω με τους 411.. για βαλε το Max prerender frames στο 1...και πες μου αν σταματησε το stuttering Διάβασα σε πολλά forums ότι όντως οι 411 εξαλείφουν το προβλημα. Έχω gsync. Δεν νομίζω να χρειάζεται τίποτα άλλο κανονικά. Αλλά thanks. Θα δοκιμάσω αν χρειαστεί. Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, jerry banana είπε Για τον επεξεργαστή ναι αλλα για τη καρτα εχω την rx 480 xfx και ειμαι και λιγο χ@@στης να κανω. Αλλα μια χαρα μου ειναι. Πάντως τα settings του κυριου στο βιντεο βοηθησαν αρκετα. Παρατηρησα παντως οτι σε μερικα και να τα αλλαξεις πολυ ομως δεν παιζει κανενα ρολο στα fps. Τραγικοι οι τυπαδες. η 480 δεν έχει πολλά να δώσει σε o/c , γενικά οι polaris δεν είναι και κάτι φοβερό να κάτσεις να ασχοληθείς να τις ανεβάσεις και ακόμα και λίγο να ανέβουν τρώνε ζόρια καμιά σχέση με την 7950 που είχα πριν που έπαιρνες ένα +25 με 30% ψιλοάνετα ο επεξεργαστής θα έκανε διαφορά γιατί το παιχνίδι θέλει cpu, εγώ μόνο και μόνο για αυτό αποδίδω πιο καλά από σένα και ας έχω παλιότερης γενιάς cpu τελοσπάντων είναι ένα χάλι, αλλά και πάλι παίζεται οπότε θα το παίξουμε έτσι και τέλος Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, logistoulis είπε Εγώ το έχω 1000/120 Κάτω από 1000 άσχετα τι κάνει η οθόνη σου ο ήλιος φαίνεται κωλος Eγω το εχω πιο χαμηλα γιατι η oled εχει peak στα 800 nits. 800/50 ειμαι εγω.. Eαν το βαλω πιο χαμηλα γυρω απο τον ηλιο δημιουργειται μια πορτοκαλι αυρα.. Εαν το βαλεις πιο ψηλα απο το κανονικο θα δεις οτι θα δημιουργειται ολο και πιο μεγαλη ασπριλα γυρω απο τον ηλιο τον οποιο δεν μπορεις να τον ξεχωρισεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, optimus prime είπε Eγω το εχω πιο χαμηλα γιατι η oled εχει peak στα 800 nits. 800/50 ειμαι εγω.. Eαν το βαλω πιο χαμηλα γυρω απο τον ηλιο δημιουργειται μια πορτοκαλι αυρα.. Εαν το βαλεις πιο ψηλα απο το κανονικο θα δεις οτι θα δημιουργειται ολο και πιο μεγαλη ασπριλα γυρω απο τον ηλιο τον οποιο δεν μπορεις να τον ξεχωρισεις.. Μπορείς να μου βάλεις ένα ss? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, logistoulis είπε Μπορείς να μου βάλεις ένα ss? Τι ειναι το ss,δεν σε πιανω? screenshot εννοεις? Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, optimus prime είπε Τι ειναι το ss,δεν σε πιανω? screenshot εννοεις? Ναι να δω πώς είναι ο ήλιος να καταλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ελα ρε συ δεν ειναι τοσο δυσκολο.. Ακολουθησε αυτες τις οδηγιες,σεταρισε το και μετα μπες μες στο παιχνιδι,γυρισε το σε βραδι,κοιτα το φεγγαρι. Μπες μες στο μενου στα καπακια και δωσε 100 nits πανω και 100 nits(στο luminance) κατω και θα καταλαβεις αμεσως πιο ειναι το σωστο.. https://support.ubi.com/en-AU/Faqs/000037478/How-to-enable-and-manage-HDR-ACOD Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2018 από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Οκ απλά θυμάμαι ότι στη δική μου οθόνη ο ήλιος δεν φαίνεται κόκκινος δίσκος στο 1000 όχι πιο κάτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, logistoulis είπε Οκ απλά θυμάμαι ότι στη δική μου οθόνη ο ήλιος δεν φαίνεται κόκκινος δίσκος στο 1000 όχι πιο κάτω Δεν μου ειχες πει οτι το μονιτορ σου εχει peak στα 450 περιπου,η δεν θυμαμαι καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, optimus prime είπε Δεν μου ειχες πει οτι το μονιτορ σου εχει peak στα 450 περιπου,η δεν θυμαμαι καλα? Ναι τόσο έχει, αλλά στα 450 βλέπεις κόκκινο κύκλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2018 Κανε μια δοκιμη και βαλτο στα 500 και ανεβασε το paper white να δεις εαν μπορεις να το φερεις οπως στην εικονα.. Και μπες μες στο παιχνιδι να δεις πως φαινεται,οπως σου εγραψα πανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα