Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κλειστο απο τα windows και ασε το να ενεργοποιειται απο το παιχνιδι.

Κλεισε και το afterburner και γραψε μου ποσα nits εχεις ρυθμισει το luminance και το paper white.

Eπισης κοιτα και τον ηλιο στην εικονα,ειναι λαμπερος προς το ασπρο η εχει πορτοκαλι αυρα γυρω απο αυτον.

Kανε ενα reboot το pc πρωτα..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Κλεισε και το afterburner και γραψε μου ποσα nits εχεις ρυθμισει το luminance και το paper white.

Eπισης κοιτα και τον ηλιο στην εικονα,ειναι λαμπερος προς το ασπρο η εχει πορτοκαλι αυρα γυρω απο αυτον.

1000nits,120nits 

Την γκαντεμιά μου μέσα. Συννεφιά έχει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατσε τωρα γιατι με μπερδεψες.

Τα συννεφα καλυπτουν τον ηλιο και δεν τον βλεπεις η γυρω απο τον ηλιο φαινοντα καθαρα τα συννεφα?

Το paper white νμζ το εχεις λιγο ψηλα..

Ποσο peak brightnes φτανει το μονιτορ σου.

Οχι το μαρκετινιστικο,το καθαρα μετρημενο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Κατσε τωρα γιατι με μπερδεψες.

Τα συννεφα καλυπτουν τον ηλιο και δεν τον βλεπεις η γυρω απο τον ηλιο φαινοντα καθαρα τα συννεφα?

Το paper white νμζ το εχεις λιγο ψηλα..

Ποσο peak brightnes φτανει το μονιτορ σου.

Οχι το μαρκετινιστικο,το καθαρα μετρημενο..

Μετρημένο φτάνει μέχρι και 1200nits...(tftcentral). 

Δεν έχω πρόβλημα με την φωτεινότητα, αλλά με τα χρώματα. Έχουν πολλοί το ίδιο πρόβλημα 

Πόσα 4:2:2 10bit έχεις βάλει; 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνηθως οταν δεν δουλευει σωστα το HDR εχεις προβλημα με ολη την παρουσιαση οχι μονο με τα χρωματα.

Το paper white επηρεαζει ολα,μαζι και τα χρωματα..

Αυτο δεν το εχω συναντησει ακομα..

Eκανες ενα verify τα αρχεια μπας και στρωσει?

Δοκιμασε να περασεις και τον προηγουμενο driver να δεις..

Εγω στο odyssey τo hdr το ρυθμιζω μπαινοντας στο παιχνιδι και ενω ειναι ημερα,η νυχτα κοιταω τον ηλιο η το φεγγαρι και αναλογα το φτιαχνω ετσι ωστε να ειναι οσο πιο κοντα στην πραγματικοτητα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4K + ULTRA 

2700X στα 4.1GHZ / 32GB 3400Mhz / 1080Ti -> 28 min/ 41 avg/ 69 max fps 

Στην καρτα μονο τον πυρηνα εχω ανεβασει κατα +50mhz και παιζει 2025Mhz

ACOdyssey-2018-11-15-20-55-17-510.jpg

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Συνηθως οταν δεν δουλευει σωστα το HDR εχεις προβλημα με ολη την παρουσιαση οχι μονο με τα χρωματα.

Το paper white επηρεαζει ολα,μαζι και τα χρωματα..

Αυτο δεν το εχω συναντησει ακομα..

Eκανες ενα verify τα αρχεια μπας και στρωσει?

Δοκιμασε να περασεις και τον προηγουμενο driver να δεις..

Εγω στο odyssey τo hdr το ρυθμιζω μπαινοντας στο παιχνιδι και ενω ειναι ημερα,η νυχτα κοιταω τον ηλιο η το φεγγαρι και αναλογα το φτιαχνω ετσι ωστε να ειναι οσο πιο κοντα στην πραγματικοτητα..

Στο ξανά λέω. Μήπως και εσύ έχεις το πρόβλημα και δεν το έχεις προσέξει; δοκίμασες να το κλείσεις και να συγκρινεις; υπάρχουν πολλές αναφορές για το πρόβλημα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Στο ξανά λέω. Μήπως και εσύ έχεις το πρόβλημα και δεν το έχεις προσέξει; δοκίμασες να το κλείσεις και να συγκρινεις; υπάρχουν πολλές αναφορές για το πρόβλημα. 

Θα το ειχα καταλαβει αμεσως,οχι σωστο ειναι..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4K + ULTRA (ΧΩΡΙΣ SFX) 

2700X στα 4.1GHZ / 32GB 3400Mhz / 1080Ti -> 28 min/ 43 avg/ 75 max fps 

Στην καρτα εχω ανεβασει μονο τον πυρηνα κατα +50mhz και παιζει 2025Mhz 

ACOdyssey-2018-11-15-21-42-37-135.jpg

Χωρις SweetFX πηρα και αλλα 2 fps....

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Εγώ το έχω 1000/120

Κάτω από 1000 άσχετα τι κάνει η οθόνη σου ο ήλιος φαίνεται κωλος

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilos είπε

Από την στιγμή που το MSAA είναι πανάκριβο, το FXAA έχει τα γνωστά προβλήματα και δε γλιτώνεις και τίποτα σε recources, το DLSS είναι νέο και δεν είναι καν διαθέσιμο για τις κονσόλες, ποιος ο λόγος να μην υιοθετήσεις το TAA (κερδίζοντας και το κάτι τις κάνοντας rendering sub native αναλύσεις). Όχι όμως ότι αυτό δεν έχει αντίκτυπο στο IQ (και θέλει και μαεστρία για να το φέρεις να θολώνει πιο πολύ στα edges)..

Η εφαρμογή του TAA δεν επικράτησε για λόγους "κόστους". Ίσα ίσα είναι αρκετά ακριβότερο από SMAA και FXAA.

Δες το παρακάτω βίντεο της nvidia, όπου φαίνεται τρεμόπαιγμα σε διάφορες επιφάνειες και άκρες όσο κινείσαι και πώς εξαφανίζεται τελείως με TAA. Στο Far Cry 3  ακόμα και με 8Χ MSAA σιχαινόσουν το shimmering(ή pixel crawling) σε διάφορα αντικείμενα. Παρενέργεια βέβαια του ΤΑΑ είναι η θολούρα που αντιμετωπίζεται μόνο με κάποιο sharpen.

https://www.geforce.com/whats-new/articles/the-secret-world-txaa

Σχετικά με το Odyssey, αυτοί πάντρεψαν κάτω από έναν τίτλο("AA") το reconstruction και το TAA(μαζί και το sharpening). Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Το σκέτο reconstruction δεν εισάγει τέτοια θολούρα, ειδικά όταν γίνεται από ανάλυση κοντινή της native. Υπάρχει μόνο μια μικρή απώλεια λεπτομέρειας που βελτιώνεται όσο πλησιάζεις την native ανάλυση. Φαίνεται στις χαμένες λεπτομέρειες του δρόμου από το screenshot του WD 2 που ανέβασα πριν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4k Ultra 32min /57avg /120max

On topic :

Τελευταίους drivers έχετε; δεν έχετε microstuters; 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

4k Ultra 32min /57avg /120max

On topic :

Τελευταίους drivers έχετε; δεν έχετε microstuters; 

Μια χαρα παιζει σε μενα, αλλα μην ξεχνας οτι ειμαι 30% κατω στα avg fps που σημαινει οτι δεν ειναι το ιδιο αισθητο το microstutter. Επισης εχω 2700Χ που ισως να εχει αλλη συμπεριφορα. 

Δημοσ.

Εκανα και εγω τους drivers update αφου πρωτα εβαλα τα 10αρια  και με i5 6500 rx 480 μαμα και τα δυο πιανω 41 average 28 min 61max  με τις ρυθμισεις  ολα δηλαδη μεγιστα     αλλαξα μονο το clouds  σε medium το νερο σε medium οπως και τις  σκιες σε very high. Τελος το ambient occlusion το εβαλα medium. Αρκετα καλο ξεκινημα αντε να δουμε ,......... 😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...