Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panos_0079 είπε

βαλτε  ΑΑ στο off...αμα θελετε να δειτε clarity, sharpness και γενικα απιστευτα γραφικα

Φυσικά. Γιατί δεν έχει TAA όπως το high που αρέσει στον ilos, μαζί με κάμποσο sharpen της ίδιας της ubisoft.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panos_0079 είπε

κανε μας τη χαρη μεγαλε...τετοια γραφικα σε κονσολα θα βγουνε σε καμια 5ετια ναπουμε !!!

Τα έχει ήδη απλά με 30άρια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Φυσικά. Γιατί δεν έχει TAA όπως το high που αρέσει στον ilos, μαζί με κάμποσο sharpen της ίδιας της ubisoft.

Καταρχάς στα περισσότερα games που παίζω σε 1440p δεν είναι απαραίτητο καν το AA. Στα ολίγα που χρειάζεται όντως θα προτιμήσω 1000 φορές SMAA ή ακόμα και TAA αν δεν έχει reconstruction και κάνει per object motion bluring. Αλλιώς μακριά και αγαπημένοι.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Τα έχει ήδη απλά με 30άρια.

τι εχει ηδη βρε ασχετε?

το παραθυρο εχει βγει σαν παστελ στη κονσολα...ουτε Texture φαινονται ουτε τιποτα...αντε γεια

Δημοσ.

Ονειρέψου εσύ διαφορές που δεν υπάρχουν. Μικροδιαφορές έχει με τα απλά PS4/Xbox One σε σκιές και textures, με το One X είναι ακριβώς τα ίδια και απλά αλλάζει το frame-rate.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε

Ονειρέψου εσύ διαφορές που δεν υπάρχουν. Μικροδιαφορές έχει με τα απλά PS4/Xbox One σε σκιές και textures, με το One X είναι ακριβώς τα ίδια και απλά αλλάζει το frame-rate.

το AC Unity σε υπολογιστη εχει καλυτερα γραφικα απο το Red dead σε κονσολα...μαθε μπαλιτσα.

οσο εχει μια καρτα γραφικων εχει ολοκληρη η κονσολα...απλα μαθηματικα ειναι

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ilos είπε

Καταρχάς στα περισότερα games που παίζω σε 1440p δεν είναι απαραίτητο καν το AA. Στα ολίγα που χρειάζεται όντως θα προτιμήσω 1000 φορές SMAA ή ακόμα και TAA αν δεν έχει reconstructionκαι κάνει per object motion bluring. Αλλιώς μακριά και αγαπημένοι.

To pixel crawling(που βγάζει μάτι) δεν το γλιτώνεις ούτε σε 8Κ.

Δεν είναι για το κλασικό aliasing το TAA. Δεν είναι αυτός ο λόγος που όλοι πλέον πήγαν σε αυτό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε

To pixel crawling(που βγάζει μάτι) δεν το γλιτώνεις ούτε σε 8Κ.

Δεν είναι για το κλασικό aliasing το TAA. Δεν είναι αυτός ο λόγος που όλοι πλέον πήγαν σε αυτό.

Από την στιγμή που το MSAA είναι πανάκριβο, το FXAA έχει τα γνωστά προβλήματα και δε γλιτώνεις και τίποτα σε recources, το DLSS είναι νέο και δεν είναι καν διαθέσιμο για τις κονσόλες, ποιος ο λόγος να μην υιοθετήσεις το TAA (κερδίζοντας και το κάτι τις κάνοντας rendering sub native αναλύσεις). Όχι όμως ότι αυτό δεν έχει αντίκτυπο στο IQ (και θέλει και μαεστρία για να το φέρεις να θολώνει πιο πολύ στα edges)..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Επίσης με απλά μαθηματικά στα παίρνουν στο PC για frame-rate και ανάλυση.

ναι καλα ...δωσε εσυ 70 ευρω για 1 παιχνιδι...εγω θα δωσω 40 το πολυ.

για να μη μιλησω για πειρατεια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε

Είπα απλά να το δοκιμάσω και αντιμετωπίζω 2 προβλήματα. 

1)το HDR είναι washed out. Ξεθωριασμενα χρώματα 

Για εξηγησε λιγο..

Σου εχει ενεργοποιηθει υποθετω και εχεις προβλημα στα χρωματα μονο η σε ολη την εικονα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, optimus prime είπε

Για εξηγησε λιγο..

Σου εχει ενεργοποιηθει υποθετω και εχεις προβλημα στα χρωματα μονο η σε ολη την εικονα?

ενεργοποιείτε μια χαρά. Αλλά τα χρώματα είναι ξεθωριασμένα μέσα στο παιχνίδι. Σε εσένα ειναι οκ; μήπως και εσύ δεν το κατάλαβες; κάνε δοκιμή βλέποντας πχ ενα κόκκινο αντικείμενο στο παιχνίδι. Μετά βάλε HDR ,εμένα μου το δείχνει πορτοκαλί.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Σε εμενα μια χαρα ειναι..

Δεν το εχεις ενεργοποιησει απο windows πρωτα ετσι.

Ενεργοποιειται απο το παιχνιδι αυτοματα?

Ενεργοποιειται αυτόματα ναι. Αλλά και αν το ενεργοποιήσω στα Windows πρώτα εγώ πάλι το ίδιο πρόβλημα. 

Μου κάνει ότι μου έκανε το statistics του Afterburner σε άλλα παιχνίδια αλλά δεν το τρέχω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...