Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Το volumetric δινει οντως τεραστιο boost στα medium. Στο ultra φαινονται απιστευτα ομως. Βγηκε patch σημερα να δουμε μπας και διορθωσουν τιποτα.

Μολις το κατεβασα ναι,εχει βγει στο uplay..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, optimus prime είπε

Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα οχι πολλα.

Το εκανα πιο πολυ για τα cutscenes επειδη δεν μου αρεσει εκει αυτη η εστιαση που κανει στους χαρακτηρες....

α εννοείς που εστιάζει στου χαρακτήρες και θολώνει τα πίσω; όχι αυτό μου αρέσει το βρίσκω κινηματογραφικό, το κρατάω 

Μόλις τώρα, logistoulis είπε

α εννοείς που εστιάζει στου χαρακτήρες και θολώνει τα πίσω; όχι αυτό μου αρέσει το βρίσκω κινηματογραφικό, το κρατάω 

Eνταξει γουστα ειναι αυτα,αλλα οταν εισαι οριακα στο 60αρι δεν χανεις και πολλα να το βαλεις low για να κρατιεσαι εκει..😉

1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

Ναι το depth of field σου δινει μια ψευδευσθηση βαθους. Οπως το motion blur που θολωνει αριστερα δεξια στις γρηγορες σκηνες. Παντα τα κλεινω αλλα σε καποιους αρεσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/10/2018 στις 1:02 ΠΜ, giorgosmcmc είπε

Bρηκα το απολυτο hotspot για το περιβοητο 60αρι, αξιοπρεπεστατο οπτικο αποτελεσμα με κλειδωμενα 60 fps ακατεβατα και στις πιο απαιτιτικες σκηνες.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

VHXJXfN.jpg

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

JDQsL0l.jpg

2HomjFs.jpg

H0BZx30.jpg

2zDiDWL.jpg

eyl9JIm.jpg

maqVH4w.jpg

AW4NanW.jpg

Δε χρειαζεται καμια 2080Τi, το παιχνίδι τρεχει λουκουμι και σε χαμηλοτερα συστήματα, δεν εχω πεσει ουτε 1 fps στο μεγαλυτερο ποσοστο του gameplay(1070) κλειδωμενα 60 και το παιχνίδι είναι χαρμα οφθαλμων ακομη και με καποιες υποχωρήσεις.

Τωρα αν εχετε μαθει ολοι να παιζετε στα ultra και 32K και θελετε 120 fps, πολυ απλα καποια πραγματα δεν γίνονται. Ως γνωστόν κατι θυσιαζεις κατι κερδίζεις.

Και ως γνωστόν ναι ειναι βαρυ παιχνίδι σαφως και ο βαθμος που θα θυσιασεις settings θα ειναι αναλογος και με το συστημα που εχεις, that's simple.

Tip: Τα shadows ηταν και ειναι εχθρος των fps, προσωπικά δεν ειχα θεμα ποτε μου να παιζω με shadows off και συνεχίζω ετσι.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1

Μόλις τώρα, Arkin είπε

Ναι το depth of field σου δινει μια ψευδευσθηση βαθους. Οπως το motion blur που θολωνει αριστερα δεξια στις γρηγορες σκηνες. Παντα τα κλεινω αλλα σε καποιους αρεσουν.

Και εγω το motion blur το αποφευγω στο pc,στην κονσολα ομως εαν γινει σωστα βοηθαει πολυ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Eνταξει γουστα ειναι αυτα,αλλα οταν εισαι οριακα στο 60αρι δεν χανεις και πολλα να το βαλεις low για να κρατιεσαι εκει..😉

θα το δω, πιο πολύ θέλω να δω τι μπορώ να κάνω να μην έχω στις πόλεις βουτιές στα 35αρια (και 45αρια στην καλύτερη) αυτό με ενδιαφέρει, έξω από αυτές είμαι ψιλοκομπλέ 

τελοσπάντων υπάρχει περιθώριο απλά θέλει παααααλι δοκιμές και κουρασούλα.. 

Επεξ/σία από logistoulis

Μόλις τώρα, logistoulis είπε

θα το δω, πιο πολύ θέλω να δω τι μπορώ να κάνω να μην έχω στις πόλεις βουτιές στα 35αρια (και 45αρια στην καλύτερη) αυτό με ενδιαφέρει, έξω από αυτές είμαι ψιλοκομπλέ.

Εαν πεφτεις τοσο χαμηλα δεν νομιζω να σε βοηθησει πολυ,δυστυχως..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εαν πεφτεις τοσο χαμηλα δεν νομιζω να σε βοηθησει πολυ,δυστυχως..

έχω πολλά πράγματα σε πολύ υψηλές ρυθμίσεις 

βασικά μόνο τα πράγματα που έχουν το θεότρελο impact έχω κατεβάσει (συννεφάκια, volumetric, τρέχω σκιές ultra πχ :P

δε νομίζω ότι μπορώ να στοχεύσω ακατέβατο 60αρι με την 480 μου, αλλά μπορώ ίσως να το κάνω να πέφτω στο 45αρι μες στις πόλεις , τελοσπάντων να είμαι πάνω απο 40αρι να δουλεύει το freesync μου χωρις tearing , αυτό είναι εφικτός στόχος δεν είμαι παράλογος 

Επεξ/σία από logistoulis

7 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Και εγω το motion blur το αποφευγω στο pc,στην κονσολα ομως εαν γινει σωστα βοηθαει πολυ..

Βοηθαει λογω χαμηλων fps να μην νιωθεις τοσο το σκαλωμα. Γιατι οταν κουνας το controller γυρω γυρω νιωθεις οτι παει σε αργη κινηση σε σχεση με τα 60.

4 λεπτά πριν, logistoulis είπε

έχω πολλά πράγματα σε πολύ υψηλές ρυθμίσεις 

βασικά μόνο τα πράγματα που έχουν το θεότρελο impact έχω κατεβάσει (συννεφάκια, volumetric, τρέχω σκιές ultra πχ :P

δε νομίζω ότι μπορώ να στοχεύσω ακατέβατο 60αρι με την 480 μου, αλλά μπορώ ίσως να το κάνω να πέφτω στο 45αρι μες στις πόλεις , τελοσπάντων να είμαι πάνω απο 40αρι να δουλεύει το freesync μου χωρις tearing , αυτό είναι εφικτός στόχος δεν είμαι παράλογος 

Αφου εχεις freesync εισαι μια χαρα καλα κανεις και εχεις ανεβασμενες ρυθμισεις. Αν δεν ειχες freesync εκει ναι θα ελεγα να ριξεις ρυθμισεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τώρα απέκτησα freesync πριν δεν είχα οπότε έχω αρχίσει να το δουλεύω εκ νέου το θέμα των ρυθμίσεων

γιατί πριν ήμουν με borderless που είναι η μόνη λύση να μην έχεις tearing και να πεθαίνει το σύστημά σου, αλλά κάνει φοβερή διαφορά σε απόκριση, είναι πολύ πιο άμεσο το fullscreen στο συγκεκριμένο παιχνίδι (μεταμόρφωση κανονική δεν αστειεύομαι παίζει ρόλο βέβαια που κατέβηκα από την tv με το τεράστιο input lag σε μόνιτορ, αλλά και σε μόνιτορ που δοκίμασα λίγο το bordeless έχει αισθηή διαφορά και μιλάμε και για χειριστήριο ούτε καν ποντίκι), αλλά με vsync έχεις τελειώσει

με freesync όμως αν βγαίνεις εκτός, βλέπεις τα κοψίματα που είναι μούφα.. άρα πρέπει πάση θυσία να είμαι πάνω από 40

επίσης χωρίς fullscreen ξεχνάς και τα hdr που κακά τα ψέματα τώρα που τα μάθαμε κι εμείς οι βλάχοι ήρθαν για να μείνουν 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνιδι δεν ειναι και τοσο βαρυ, 

3456x1944= 6.718.500 pixels 

Ολα ULTRA εκτος απο τα Shadows στο VERY HIGH (απο ULTRA) και το DEPTH OF FIELD και ΑΑ στο OFF ειμαι στο benchmark στα 50 fps average με την 1080Ti.

Στο benchmark του ORIGINS με τα ιδια settings ειμαι στα 62 fps average στο benchmark.

Επεξ/σία από ROG-X

1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

τώρα απέκτησα freesync πριν δεν είχα οπότε έχω αρχίσει να το δουλεύω εκ νέου το θέμα των ρυθμίσεων

γιατί πριν ήμουν με borderless που είναι η μόνη λύση να μην έχεις tearing, αλλά κάνει φοβερή διαφορά σε απόκριση, είναι πολύ πιο άμεσο το fullscreen στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά με vsync έχεις τελειώσει

με freesync όμως αν βγαίνεις εκτός, βλέπεις τα κοψίματα που είναι μούφα.. άρα πρέπει πάση θυσία να είμαι πάνω από 40

επίσης χωρίς fullscreen ξεχνάς και τα hdr που κακά τα ψέματα τώρα που τα μάθαμε κι εμείς οι βλάχοι ήρθαν για να μείνουν 

Εχεις το περιθωριο των 40fps οποτε παιξε με τις ρυθμισεις μεχρι να εχεις min 40. Στο vsync πας 30 η 60 οποτε εχεις ενα περιθωριο 20fps να ανεβασεις ρυθμισεις. Ultra μην βαλεις τιποτα. Volumetric medium ambient medium textures terrain high clutter high fog medium.

Εγώ για το αποτέλεσμα που βλέπω πάντως λέω ότι είναι πολύ λίγα τα 65FPS Avg για 1080Ti/2080 σε 1440P(Max settings). Το παιχνίδι είναι πολύ πίσω οπτικά από το RDR 2 που τρέχει σε μπρίκια σαν το PS4.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

textures τέρμα, γιατι να τις ρίξω; τι τα έχω τα 8GB vram? δε νομίζω άλλωστε ότι επηρεάζει εκτός αν μείνεις από μνήμη και μπει η ram στο παιχνίδι (εκεί τελειωσες) έχω στο νου μου κάτι πραγματάκια από δω κι από κει έχω πολλά στο τέρμα vsync δοκίμασα έχει φοβερό impact , ούτε καν

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...