Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Μαγειρας είπε

Έχω κάτι ώρες που το ξεκίνησα κ γω το game..μονο κ μονο για το Ελληνικο στοιχείο..Παντως περικεφαλαίες,δόρατα και σπαθιά χωρις ασπίδες δεν γινεται.Μεγαλο φάουλ...

Εχει αλλα οπως και εγω προανεφερα χαλαλι γιατι τωρα ποσα ατομα σε ολη τη γη που ουτε ενδιαφερονταν για την Ελλαδα θα κατσουν να googlaroun εστω πληροφοριες για εμας.Μονο και μονο αυτο μετραει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το game λόγω του open world του πράγματος, του denuvo, του VMprotect και γενικά του πολύ taxing rasterization με τη συγκεκριμένη μηχανή γραφικών απλά δεν υπάρχει. Είναι ότι πιο βαρύ έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε PC. Για 1440p optimized High/Very/Ultra High Settings όπως αυτά του hardware unboxed χρειάζεσαι τουλάχιστον 1080ti και 6πύρηνο με ~4-4.5 Ghz για να μη φας ντρόπες στα 45ρια in game. Απορώ οι περισσότεροι με συστήματα του 1000ρικού σε τι settings το παίζουν για να έχουν ανθρώπινα fps. Νούμερα από το in game bench με διάφορα cpu configurations που του έκανα που δείχνουν όντως ότι δε σε σώζει τίποτα σε μεγάλες αναλύσεις αν δεν έχεις τουλάχιστον μια 1080ti (1440p με HWU optimized settings που κυμαίνονται από high έως ultra).

Ryzen 1600 stock (3.2 GHz) - GTX 1080

minimum 24 average 61

Ryzen 1600 ~3.8 Ghz all core - GTX 1080

minimum 28 average 63

8600k stock (4.3 Ghz) - GTX 1080

minimum 30 average 65

8600k ~4,7 GHz all core - GTX 1080

minimum 30 average 66

Αν ρίξω 2-3 settings στο medium (πχ fog και volumetric clouds) πάει τουλάχιστον μέχρι τα 70-75 fps average...

Για το οπτικό αποτέλεσμα που έχει είναι αδικαιολόγητα βαρύ. Το RDR 2 όπως είναι στο One X είναι κλάσεις ανώτερο, κάτσε να έρθει και στο PC και θα γελάμε όλοι μαζί με το Odyssey.

• Like 2

Καλά με το RDR 2 θα πέσει κλαυσίγελος πάλι, αν και ομολογουμένως το GTA5 ήταν και μ@μώ τα ports. Εδώ η 2080ti ξεφτιλίζεται σε μεγάλες αναλύσεις στο odyssey τι συζητάμε....

Capture.jpg

• Like 1

Eγω μια χαρα το τρεχω παντως,δεν ξερω τι ξεφτιλα βλεπεις εσυ..

Με κανα 2 ρυθμισεις πειραγμα 60αρι βγαζει σταθερο..

Και εχω 70 ωρες στο παιχνιδι..

Το volumetric ultra ριμαζει το performance και το enviroment details επισης ultra απο πειραγματα που εκανα χθες. Στα 60fps θα το παιξουμε ανετα παντως με 8700k 1070ti. Η εικονα δεν μου φανηκε οτι ηθελε reshade παντως παρα πολυ καθαρη και ουτε τολμησαμε να βαλουμε reshade στην 560. 

8 λεπτά πριν, ilos είπε

Δε μιλάμε με το 1% (2080ti owners)😎

Προφανώς αν πας πράμα στο Medium τρέχει νεράκι, αυτό δε σημαίνει ότι είναι καλό port όμως.

Σε medium δεν μου αρεσαν τα γραφικα εδειχνε χειροτερο απο origins που τα ειχα ολα ultra και επαιζε ανετα. 

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Σε medium δεν μου αρεσαν τα γραφικα εδειχνε χειροτερο απο origins που τα ειχα ολα ultra και επαιζε ανετα. 

Τα clouds και το fog δίνουν καλό boost σε medium, χωρίς να θυσιάζουν πάρα πολλά σε IQ.

27 λεπτά πριν, ilos είπε

Δε μιλάμε με το 1% (2080ti owners)😎

Προφανώς αν πας πράμα στο Medium τρέχει νεράκι, αυτό δε σημαίνει ότι είναι καλό port όμως.

Μα για την 2080ti εγραψες πιο πανω για αυτο σου απαντησα επειδη την εχω.

Η μονη ρυθμιση που εχω βαλει medium ειναι η ομιχλη.

Tο volumetric εχω στο High και το DOF στο low.

Aυτα μονο εχω πειραξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το dof στο low πόσο σου έδωσε θυμάσαι; 

το παιχνίδι πάντως είναι κακό (αφήνω το port έξω) μόνο και μόνο από τη στιγμή που πάρα πολλές ρυθμίσεις είτε δεν έχουν σοβαρές οπτικές διαφορές είτε δεν έχουν επιπτώσεις στην απόδοση ή απλά κάνουν ο,τι να ναι 

είναι λίγο τσίρκο η κατάσταση με τα settings  και δεν είναι λύση να έχεις 2080 για να πεις ότι θα ρίξω κάνα 2 settings και τέλος, θα μπορούσε να γίνει ημερίσιο σεμινάριο για τα settings του odyssey :lol: 

για κάποιον που δεν έχει τοπ hw είναι παραπάνω από τον συνηθισμένο πονοκεφαλο η εύρεση των κατάλληλων ρυθμίσεων και το παιχνίδι για αυτό που βλέπεις σε καμιά περίπτωση δεν έχει την αναμενόμενη απόδοση για το όποιο hw έχεις 

αλλά όταν έλεγα ότι το fc5 είναι φοβερό γιατί απλά το έβαζες και έπαιζε, μου λέγατε ότι ναι αλλά δεν εχει τη λεπτομέρεια του 2 και πράσσειν αλογα, έβαζες, έπαιζες τέλος.. και μια χαρά φαινόταν 

Επεξ/σία από logistoulis

35 λεπτά πριν, ilos είπε

Τα clouds και το fog δίνουν καλό boost σε medium, χωρίς να θυσιάζουν πάρα πολλά σε IQ.

Το volumetric δινει οντως τεραστιο boost στα medium. Στο ultra φαινονται απιστευτα ομως. Βγηκε patch σημερα να δουμε μπας και διορθωσουν τιποτα.

5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα οχι πολλα.

Το εκανα πιο πολυ για τα cutscenes επειδη δεν μου αρεσει εκει αυτη η εστιαση που κανει στους χαρακτηρες....

• Thanks 1

8 λεπτά πριν, logistoulis είπε

το παιχνίδι πάντως είναι κακό (αφήνω το port έξω) μόνο και μόνο από τη στιγμή που πάρα πολλές ρυθμίσεις είτε δεν έχουν σοβαρές οπτικές διαφορές είτε δεν έχουν επιπτώσεις στην απόδοση ή απλά κάνουν ο,τι να ναι 

είναι λίγο τσίρκο η κατάσταση με τα settings  και δεν είναι λύση να έχεις 2080 για να πεις ότι θα ρίξω κάνα 2 settings και τέλος, θα μπορούσε να γίνει ημερίσιο σεμινάριο για τα settings του odyssey :lol: 

για κάποιον που δεν έχει τοπ hw είναι παραπάνω από τον συνηθισμένο πονοκεφαλο η εύρεση των κατάλληλων ρυθμίσεων και το παιχνίδι για αυτό που βλέπεις σε καμιά περίπτωση δεν έχει την αναμενόμενη απόδοση για το όποιο hw έχεις 

Το depth of field η motion blur παντα τα κλεινω. Δεν νομιζω να προσφερουν τιποτα ισα ισα εχουν και αντιθετο αποτελεσμα στη συνολικη εμπειρια. Συνηθως εχουν απο τα μικροτερα performance hit.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...