tommybertsen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Βλέπω και εγώ 5 σελίδες, λέω κάτι συνταρακτικό θα συνέβη. Διαβάζω για HDR κλπ κλπ Και είπα θα βγήκε κάνα τρελό deal για το season pass να το τσιμπήσω 4 ώρες πριν, logistoulis είπε εσύ θεωρητικά μπορείς να δουλέψεις για τον οποιονδήποτε αλλά συνήθως συμφέρει να πας με αυτόν που προσπαθεί να κατακτήσει την περιοχή (να πω ότι δεν έχω ιδέα τι συνέπειες θα έχουν όλα αυτά που κάνω ή αν θα έχουν γενικά στο τέλος του παιχνιδιού, γιατί συνήθως πάω και κάνω το αντίθετο από αυτό που είναι) Minor spoiler, μην το ανοίξεις αν δεν θέλεις 😛 Spoiler Υποτίθεται ότι θα έχεις διαφορετικό τέλος ανάλογα με το τι έκανες στον Nikolaos για παράδειγμα. Δεν λέω περισσότερα. Το πως θα αντιμετωπίσεις 3-4 καταστάσεις μετά , αλλάζουν το τέλος, αλλά όχι σημαντικά. Κάπως έτσι τελείωσα. Και έχω αρκετές περιοχές, φρούρια κλπ που δεν έκανα, μου φαίνεται περίεργο να είναι μόνο 4% αυτά, αλλά ίσως να φταίει ότι δεν έκανα όλα τα upgrades ούτε άνοιξα όλα τα abilities (μπορούσα αλλά ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού, προτίμησα να κάνω upgrade σε 3/3 τα υπάρχοντα. Νομίζω πως φταίει κάτι άλλο στο percentage. Έχω την εντύπωση ότι επειδή άφησα έναν arena champion δεν πήγα 100%. Γιατί από όσο κατάλαβα το ποσοστό αυτό δείχνει μόνο το main progression και όχι το total progression! Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsironakosMix Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Λοιπον, το επεξα το ελιωσα, αλλα ρε παιδια το game θα το εδεινα ενα 6/10. Καταρχην ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Αssassins Creed και δεν συνδεεται με τα υπολοιπα, το μονο που το συνδεει ειναι οτι μπενει η κοπελια στο γνωστο animus για να μαθει τι γινετε στο παρελθον... Τα γραφικα πολυ blurry με fps drops σε καποιες σκηνες για την εκδοση του PS4 PRO, το δοκιμασα σε PC, αρκετα ομορφο, μιας και εχει την ιδια engine του Origins, αλλα εχει ενα θεμα με ψηλοstutters μεσα στην πολη... Για το gameplay τωρα, σε αναγκαζει να το τελειωσεις μεσα σε ενα 40ωρο σε σχεση με του Origins(25ωρο) και ο λογος ειναι οτι θελει ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ grinding ωστε να ανεβεις το level που χρειαζετε το καθε Mission για να περαστει, το οποιο καταντα σηχαμερο να ψαχνεις αχρηστα quest τυπου με λιστεψε αυτος πανε σκοτοστον... Το story ειναι παρα πολυ απλοικο, γινετε αυτο που νομιζεις οτι θα γινει, δεν εχει καθολου δραμα, ειδικα με το συγκεκριμενο acting του αλεξιου,αφερεσανε τα shields και τελος νομιζω πως βιαστηκανε να το κυκλοφορισουνε (Ταχα μου δεν θα βγαζανε ac καθε χρονο...) Στο game μου αρεσε πολυ το map,το soundtrack και οι σκηνες CGI με τον Λεονιδα. Eννοειτε πηρα την Συλλεκτικη εκδοση και αυτο που εχω να πω ειναι οτι αξιζει τα λευτα του για τον Ελληνα πολυ απλα γιατι δυσκολα βλεπεις games γυρισμενα στην χωρα μας. Κατα τα αλλα για κανενα λογο δεν αξιζει τα λευτα του. Οποιος βιαζετε σκονταφτει που λενε, δειτε Rockstar να μαθενετε εκει στην UBISOFT 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Prof_Chaos είπε Πεσαμε σε FPS απο 45-60 που ημουν στα 1440P και Ultra settings στο origins, στο oddysey παίζω 41-44 με Nvidia 1080.. Τραγικό Optimization. κάρτα που κοστίζει ακόμη και σήμερα 500+ ευρώ δεν μπορεί να πιάσει 60fps . μια χαρα ειναι το optimization και δεν σχετιζεται με την καρτα γραφικων. πιο απαιτητικο ειναι απο το origins και θελεις κοφι λεικ για να το τρεξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, panos_0079 είπε μια χαρα ειναι το optimization και δεν σχετιζεται με την καρτα γραφικων. πιο απαιτητικο ειναι απο το origins και θελεις κοφι λεικ για να το τρεξεις 8700K εχω μήπως εκεί είναι το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε Λοιπον, το επεξα το ελιωσα, αλλα ρε παιδια το game θα το εδεινα ενα 6/10. Καταρχην ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Αssassins Creed και δεν συνδεεται με τα υπολοιπα, το μονο που το συνδεει ειναι οτι μπενει η κοπελια στο γνωστο animus για να μαθει τι γινετε στο παρελθον... Τα γραφικα πολυ blurry με fps drops σε καποιες σκηνες για την εκδοση του PS4 PRO, το δοκιμασα σε PC, αρκετα ομορφο, μιας και εχει την ιδια engine του Origins, αλλα εχει ενα θεμα με ψηλοstutters μεσα στην πολη... Για το gameplay τωρα, σε αναγκαζει να το τελειωσεις μεσα σε ενα 40ωρο σε σχεση με του Origins(25ωρο) και ο λογος ειναι οτι θελει ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολυ grinding ωστε να ανεβεις το level που χρειαζετε το καθε Mission για να περαστει, το οποιο καταντα σηχαμερο να ψαχνεις αχρηστα quest τυπου με λιστεψε αυτος πανε σκοτοστον... Το story ειναι παρα πολυ απλοικο, γινετε αυτο που νομιζεις οτι θα γινει, δεν εχει καθολου δραμα, ειδικα με το συγκεκριμενο acting του αλεξιου,αφερεσανε τα shields και τελος νομιζω πως βιαστηκανε να το κυκλοφορισουνε (Ταχα μου δεν θα βγαζανε ac καθε χρονο...) Στο game μου αρεσε πολυ το map,το soundtrack και οι σκηνες CGI με τον Λεονιδα. Eννοειτε πηρα την Συλλεκτικη εκδοση και αυτο που εχω να πω ειναι οτι αξιζει τα λευτα του για τον Ελληνα πολυ απλα γιατι δυσκολα βλεπεις games γυρισμενα στην χωρα μας. Κατα τα αλλα για κανενα λογο δεν αξιζει τα λευτα του. Οποιος βιαζετε σκονταφτει που λενε, δειτε Rockstar να μαθενετε εκει στην UBISOFT αστο φιλε...μαλλον δεν επαιξες τιποτα 90 ωρες gameplay και βρισκομαι ακομη στο 81% Υπαρχουν side quests που ανοιγουν καινουριους κοσμους στο παιχνιδι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 χαχαχαχα . Συγγνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, panos_0079 είπε μια χαρα ειναι το optimization και δεν σχετιζεται με την καρτα γραφικων. πιο απαιτητικο ειναι απο το origins και θελεις κοφι λεικ για να το τρεξεις Ρε φίλε, σταμάτα τις ασχετοσύνες. PLEASE όμως. Δες λίγο τη σύνθεσή μου. 45FPS average ανάλογα τις ρυθμίσεις. Μήπως να πάρουμε και 9900Κ για το AC? Ο άνθρωπος εξέφρασε γνώμη. Επειδή εσύ έχεις μετοχές στην ubi ( 😛 ) πρέπει ντε και καλά να συμφωνούν όλοι μαζί σου; Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από tommybertsen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε 8700K εχω μήπως εκεί είναι το πρόβλημα; θα σου απαντουσα...αλλα επειδη ειρωνευτηκες βγαλτα περα μονοσ σου 1 λεπτό πριν, tommybertsen είπε Ρε φίλε, σταμάτα τις ασχετοσύνες. PLEASE όμως. Δες λίγο τη σύνθεσή μου. 45FPS average ανάλογα τις ρυθμίσεις. Μήπως να πάρουμε και 9900Κ για το AC? Ο άνθρωπος εξέφρασε γνώμη. Επειδή εσύ έχεις μετοχές στην ubi ( 😛 ) πρέπει ντε και καλά να συμφωνούν όλοι μαζί σου; εισαι ασχετος...οτι ρυθμιση και να βαλεις δεν επηρεαζει την αποδοση. Χωρις δυνατη cpu δεν τρεχει το παιχνιδι...μαθετε μπαλιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε 8700K εχω μήπως εκεί είναι το πρόβλημα; Ό,τι πει ο panos_0079..Πρόσεχε όμως γιατί είναι ο real ! 😂 Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Ας του απαντήσει κάποιος του Πάνου γιατί δεν προλαβαίνω 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, panos_0079 είπε θα σου απαντουσα...αλλα επειδη ειρωνευτηκες βγαλτα περα μονοσ σου εισαι ασχετος...οτι ρυθμιση και να βαλεις δεν επηρεαζει την αποδοση. Χωρις δυνατη cpu δεν τρεχει το παιχνιδι...μαθετε μπαλιτσα καταρχήν μάθε να "μιλάς" γράφεις . Πίσω απο το πληκτρολόγιο όλοι είναι αγενής και μάγκες. Το γράφω χρόνια αυτό έχει μαλλιάσει το χέρι μου που λένε. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από Prof_Chaos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, panos_0079 είπε θα σου απαντουσα...αλλα επειδη ειρωνευτηκες βγαλτα περα μονοσ σου εισαι ασχετος...οτι ρυθμιση και να βαλεις δεν επηρεαζει την αποδοση. Χωρις δυνατη cpu δεν τρεχει το παιχνιδι...μαθετε μπαλιτσα YOU ARE REAL DUDE? HUH? 2 λεπτά πριν, Prof_Chaos είπε καταρχήν μάθε να "μιλάς" γράφεις . Πίσω απο το πληκτρολόγιο όλοι είναι αγενής και μάγκες. Το γράφω χρόνια αυτό έχει μαλλιάσει το χέρι μου που λένε. Δεν πειράζει μαν. Μας έλειψε ένας σαν τον Orokushaki (shredder ) Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από tommybertsen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Εγώ λέω να πάτε να πνιγείτε όσοι δεν έχετε CFL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 βαλε ολα τα γραφικα στο Low ...τα frames θα μεινουν τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, panos_0079 είπε βαλε ολα τα γραφικα στο Low ...τα frames θα μεινουν τα ιδια 2 λεπτά πριν, vgeovai είπε i3 550(4.2Ghz OC) RX 480 8G Ram 8G 1680x1050 Όλα ultra με μονο shadows σε medium και volumetric clouds σε low. 18 fps λιγότερο, 35 μεγαλύτερο. 27 FPS average στις πρώτες 5 ώρες. Γενικός παίζει καλά, χωρίς πολύ stutter. Μέσα στην εβδομάδα περιμένω και έναν xeon x470 να δω και μετά off στο steam. Εγώ έκλεισα το depth of field τελείως στο off και ανέβηκαν πολύ τα fps Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από JTRGamer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα