Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Ναι εννοείται ότι έτσι το κάνουν οι περισσότεροι κυριως και για να είσαι και σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο

Αλλά πολλές φορές και για να πιάσεις τον παλμό της κάθε περιοχής

Και η αλήθεια είναι ότι και κάποια quest είναι αρκετά ενδιαφέροντα οπότε γουστάρεις και τα κανείς δεν είναι μόνο αγγαρεία

Επίσης του καθενός ότι του αρέσει, πχ εμενα μου αρέσει πολύ όταν θέλω να ανατρέψω το καθεστώς μιας περιοχής και κάνω ντου σε κάστρα κτλ και μετά πάω σε ανοικτό πόλεμο είτε με τους Αθηναίους είτε τους Σπαρτιάτες

Αυτό σε βάζει κάποιες φορές να το κάνεις υποχρεωτικά η ιστορία, αλλά εγώ γουστάρω έτσι κι αλλιώς να το κάνω παρότι είναι grinding και δίνει και μπόλικο xp

Όχι από όσο θυμάμαι

Οκ απλως ρωτησα να επαληθευσω οτι οντως ειναι οι drivers μου feelsbadman :( .

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Arkin είπε

Σε αυτο που γραφεις καποια grinding σε ανταμειβουν και γινεσαι καλυτερος με οπλα xp κτλ. Καποια αλλα ειναι λιγο αγγαρεια. Αυτο που γραφεις ειναι πολυ ενδιαφερον που περνεις καστρο και μετα πας σε πολεμο. Στο origins δεν ειχε τετοια. 

ναι γίνεται ιστοριούλα, θυμίζει λίγο shadow of war

σε κάθε περιοχή που σκας, αυτή η περιοχή ανήκει είτε στη σπάρτη είτε στην αθήνα

εσύ θεωρητικά μπορείς να δουλέψεις για τον οποιονδήποτε αλλά συνήθως συμφέρει να πας με αυτόν που προσπαθεί να κατακτήσει την περιοχή (να πω ότι δεν έχω ιδέα τι συνέπειες θα έχουν όλα αυτά που κάνω ή αν θα έχουν γενικά στο τέλος του παιχνιδιού, γιατί συνήθως πάω και κάνω το αντίθετο από αυτό που είναι)

οπότε ξεκινάς, ντου στα κάστρα, ή τα οχυρά, σκοτώνεις πολέμαρχο, σκοτώνεις στρατό γενικά, τους κλέβεις λεφτά, τους κλέβεις και μετά καις τις υπόλοιπες προμήθειες , κάνεις ντου στο σπίτι του ηγέτη κλέβεις κι από κει και καις προμήθειες και σκοτώνεις και τον ηγέτη

σε κάθε περιοχή η ισχύς ενός έθνους έχει μια μπάρα, όταν αυτή η μπάρα πέσει  στο τελευταίο 4ο ξεκλειδώνει η μάχη, εκεί πας είτε με τους αμυνόμενους είτε με τους επιτηθέμενους (εγώ πάω με τους 2ους γιατί σου δίνει πιο πολλά epic items) και μόλις ολοκληρώνεις τη μάχη το καθεστώς της περιοχής αλλάζει και μέσα σε κάστρα φρούρια κτλ είναι πλέον οι νικητές, αν θες το ξαναπάς από την αρχή..  και ξαναλλάζει χέρια, γενικά σε αυτό το παιχνίδι είσαι μισθοφόρος, οπότε δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί, κάνεις τα πάντα για το χρήμα.. (και σκοτώνεις τον οποιονδήποτε χωρίς πρόβλημα, ξέχνα στο desyncronized άμα φας πολίτες)

κάποια στιγμή πάντως άλλαξε χέρια το έθνος (η κόρινθος θυμάμαι ήταν) γιατί ενώ ξεκλείδωσα τη μάχη αποφάσισα να πάω να σκοτώσω και τον leader που κρυβόταν στην ακροκόρινθο με τη φρουρά του και μάλλον η μπάρα εκεί τελείωσε οπότε δεν χρειάστηκε μάχη.. απογοητεύτηκα λίγο μιας και δεν πήρα τα epic items.. 

απλά αυτό ας πούμε μου είναι ένα ευχάριστο grinding που με κρατάει σε υψηλό level, το να σκοτώσω κάτι μυθικά ζώα το κάνω μεν... αλλά δεν είναι πολύ ευχάριστο, το να βγαίνω στη θάλασσα να κυνηγάω τα τάδε πλοία επίσης δεν μου είναι πολύ ευχάριστο..

απλά έχει υπερπροσφορά πραγμάτων για να xp-αρεις αλλά δεν σημαίνει ότι όλα αυτά είναι καλά και θα αρέσουν όλα σε όλους (κάποιος μπορεί να τη βρίσκει υπέρ του δέοντος με τις ναυμαχίες, εγώ γουστάρω που επέστρεψαν αλλά κάνω τις πιο απαραίτητες), οπότε ο χρόνος ενασχόλησης θα είναι διαφορετικός για το κάθε άτομο 

24 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Οκ απλως ρωτησα να επαληθευσω οτι οντως ειναι οι drivers μου feelsbadman :( .

θα το ξαναδώ, αλλά ξεκίνα σιγά σιγά για τα 10 να είσαι βέβαιος.. γιατί αργά ή γρήγορα θα ξανάχεις θέμα, δεν γινεται να την παλέψεις χωρίς αναβαθμισμένους οδηγούς και μάλιστα σε μια κάρτα που έχει ακόμα πράγματα να σου δώσει 

να μου έλεγες ότι είχες καμιά 6950 και δεν βγάζουν οδηγούς θα σου έλεγα κάντην σουβέρ και μην το σκέφτεσαι καν, αλλά η polaris αν εξαιρέσεις προβληματικές περιπτώσεις όπως αυτό έχει ακόμα πολλά ψωμιά να φάει, μην την περιορίζεις τώρα λόγω λειτουργικού δε λέει 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Thanks 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ναι γίνεται ιστοριούλα, θυμίζει λίγο shadow of war

σε κάθε περιοχή που σκας, αυτή η περιοχή ανήκει είτε στη σπάρτη είτε στην αθήνα

εσύ θεωρητικά μπορείς να δουλέψεις για τον οποιονδήποτε αλλά συνήθως συμφέρει να πας με αυτόν που προσπαθεί να κατακτήσει την περιοχή (να πω ότι δεν έχω ιδέα τι συνέπειες θα έχουν όλα αυτά που κάνω ή αν θα έχουν γενικά στο τέλος του παιχνιδιού, γιατί συνήθως πάω και κάνω το αντίθετο από αυτό που είναι)

οπότε ξεκινάς, ντου στα κάστρα, ή τα οχυρά, σκοτώνεις πολέμαρχο, σκοτώνεις στρατό γενικά, του κλέβεις λεφτά, τους κλέβεις προμήθειες , κάνεις ντου στο σπίτι του ηγέτη κλέβεις κι από κει και καις προμήθειες και σκοτώνεις και τον ηγέτη

σε κάθε περιοχή η ισχύς ενός έθνους έχει μια μπάρα, όταν αυτή η μπάρα πέσει  στο τελευταίο 4ο ξεκλειδώνει η μάχη, εκεί πας είτε με τους αμυνόμενους είτε με τους επιτηθέμενους (εγώ πάω με τους 2ους γιατί σου δίνει πιο πολλά epic items) και μόλις ολοκληρώνεις τη μάχη το καθεστώς της περιοχής αλλάζει και μέσα σε κάστρα φρούρια κτλ είναι πλέον οι νικητές, αν θες το ξαναπάς από την αρχή..  και ξαναλλάζει χέρια, γενικά σε αυτό το παιχνίδι είσαι μισθοφόρος, οπότε δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί, κάνεις τα πάντα για το χρήμα..

κάποια στιγμή πάντως άλλαξε χέρια το έθνος (η κόρινθος θυμάμαι ήταν) γιατί ενώ ξεκλείδωσα τη μάχη αποφάσισα να πάω να σκοτώσω και τον leader που κρυβόταν στην ακροκόρινθο με τη φρουρά του.. απογοητεύτηκα λίγο μιας και δεν πήρα τα epic items.. 

απλά αυτό ας πούμε μου είναι ένα ευχάριστο grinding που με κρατάει σε υψηλό level, το να σκοτώσω κάτι μυθικά ζώα το κάνω μεν... αλλά δεν είναι πολύ ευχάριστο, το να βγαίνω στη θάλασσα να κυνηγάω τα τάδε πλοία επίσης δεν μου είναι πολύ ευχάριστο..

απλά έχει υπερπροσφορά πραγμάτων για να xp-αρεις αλλά δεν σημαίνει ότι όλα αυτά είναι καλά και θα αρέσουν όλα σε όλους, οπότε ο χρόνος ενασχόλησης θα είναι διαφορετικό για το κάθε άτομο 

Εξαιρετικα αναλυτικος. Και εξαιρετικα ενδιαφερον οπως το περιγραφεις.Κατι αρκετα διαφορετικο απο το origins εφοσον ειμαστε μισθοφοροι. Με μπερδεψε λιγο αυτο που ειπες οτι γινεται να ξανα αλλαξει χερια το καστρο δηλαδη σκοτωνεις τους αλλους περνεις προμηθειες και ερχονται αλλοι παλι? Ολα τα ac εχουν πολλους τροπους για να ανεβεις σε χρηματα η level και σπανια να βαρεθεις οποιον δρομο και να ακολουθησεις. Εμενα μου αρεσει κατι παρομοιο με far cry πας περνεις το outpost και επειτα ερχονται δικοι σου και δεν εχεις θεμα να σε ενοχλουν οι κακοι μετα εχεις παντου δικους σου. Οπως και να εχει πρεπει να το πιασω να μπω στο κλιμα απο οτι βλεπω προσθεσαν αρκετο πραγμα απο το origins και χαιρομαι δεν επαναπαυτηκε η ubisoft και εβγαλε ακριβως ιδια συνταγη με το origins.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι άμα μπουν οι νέοι κάνεις το ανάποδο από την αρχή

απλά μιας και ανέφερα το shadow of war (από το οποίο πήραν κατά κάποιον τρόπο και το σύστημα με τους άλλους μισθοφόρους που στην πέφτουν) εδώ αυτά που ουσιαστικά μετράνε είναι πόσους στρατιώτες θα φας και τι προμήθειες θα κάψεις και γενικά τι ζημιά θα κάνεις.. δεν έχει πολιορκία κάστρου όπως το shadow,  θα ήταν ωραία να είχε αλλά δεν έχει

έχεις μια μπάρα που με τις καταστροφές πέφτει και όταν πέσει αρκετά  ενεργοποιείται μια μάχη σε μια πεδιάδα που πάντα υπάρχει σε κάθε περιοχή όπου πλακώνεστε αρχαία ελλάδα υποτίθεται στυλ, αλλά στην πραγματικότητα μοιάζει με το braveheart όταν έχουν πέσει οι μέν πανω στου δε 

εσύ απλά προχωράς και προσπαθείς να φάς captains για να τελειώσει πιο γρήγορα η μάχη, δεν έχει μάχες με σχηματισμούς κτλ..

επίσης ανάλογα το τι παίζει με τα παραπάνω προκύπτουν και διάφορα sub quests, πχ σκότωσε 10 σπαρτιάτες στην τάδε περιοχή, ή πάρε 3 σφραγίδες από 3 σπαρτιάτες πολέμαρχουν ή κατέστρεψε τόσα supply crates των αθηναίνων σε όλη την ελλάδα, ή βυθισε 5 πλοία των τάδε.. και τσιμπάς και xp από δω κι από κει.. 

είναι δηλαδή πολλά καλύτερα και πιο αναλυτικά πράγματα που θα μπορούσε να έχει το παιχνίδι, αλλά δεν έχει γιατί έχει ήδη πολλές ιδέες μαζί (πού να προλάβουν να γίνουν πιο αναλυτικοί..), όχι στο τέλειο σημείο εκτελεσμένες όλες, απλά επαρκείς ή άνω του μετρίου, όχι κάτι που θα σου πάρει τα μυαλά πάντως

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το intro με την ομιλία του Λεωνίδα αλλά και η μάχη αργότερα είναι κ*βλα πάντως. 

Καλα εννοείται  δυστυχώς  βεβαια προσωπικά  μεχρι εκει μπορεσα να '' παιξω'' λογω τεχνικων θεματων :P αλλα όντως  ειναι τελειο. Απλως με ξενερωνει ελαχιστα οτι δεν εχει ελληνικα και δευτερον οτι μιλανε οι Σπαρτιατες με '' βαρβαρη'' γραμματικη ειδικα στο τελος της προτασης του Λεωνιδα που λεει  what say you η κατι τετοιο δεν θυμαμαι λες και οι  Σπαρτιατες  ηταν αουγκαλοι . Εχει και κατι ιστορικες ανακρίβειες  που εχω δει σε αλλα walk-through  αλλα χαλαλι αφου μας τιμησαν βγαζοντας την Ελλαδα σε ολο το κοσμο. 

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Εχει και κατι ιστορικες ανακρίβειες  που εχω δει σε αλλα walk-through  αλλα χαλαλι αφου μας τιμησαν βγαζοντας την Ελλαδα σε ολο το κοσμο. 

ιστορικές ανακρίβειες έχει φουλ, απλά πάρτε το με αρκετή χαλαρότητα, παιχνίδι είναι.. δεν είναι σίγουρα ένα παιχνίδι που δεν σέβεται την ελλάδα και τους έλληνες (αν κάποιος αρπάζεται), ούτε βέβαια ποτέ περίμενε κανείς να μάθει ιστορία από τα ac

απλά έχει και αρκετά πράγματα που για τον α ή β λόγο δεν στέκουν.. οκ παιχνίδι είναι.. θα μπορούσε να είναι και πολύ χειρότερο :P

• Like 2
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ναι άμα μπουν οι νέοι κάνεις το ανάποδο από την αρχή

απλά μιας και ανέφερα το shadow of war (από το οποίο πήραν κατά κάποιον τρόπο και το σύστημα με τους άλλους μισθοφόρους που στην πέφτουν) εδώ αυτά που ουσιαστικά μετράνε είναι πόσους στρατιώτες θα φας και τι προμήθειες θα κάψεις και γενικά τι ζημιά θα κάνεις.. δεν έχει πολιορκία κάστρου όπως το shadow,  θα ήταν ωραία να είχε αλλά δεν έχει

έχεις μια μπάρα που με τις καταστροφές πέφτει και όταν πέσει αρκετά  ενεργοποιείται μια μάχη σε μια πεδιάδα που πάντα υπάρχει σε κάθε περιοχή όπου πλακώνεστε αρχαία ελλάδα υποτίθεται στυλ, αλλά στην πραγματικότητα μοιάζει με το braveheart όταν έχουν πέσει οι μέν πανω στου δε 

εσύ απλά προχωράς και προσπαθείς να φάς captains για να τελειώσει πιο γρήγορα η μάχη, δεν έχει μάχες με σχηματισμούς κτλ..

επίσης ανάλογα το τι παίζει με τα παραπάνω προκύπτουν και διάφορα sub quests, πχ σκότωσε 10 σπαρτιάτες στην τάδε περιοχή, ή πάρε 3 σφραγίδες από 3 σπαρτιάτες πολέμαρχουν ή κατέστρεψε τόσα supply crates των αθηναίνων σε όλη την ελλάδα, ή βυθισε 5 πλοία των τάδε.. και τσιμπάς και xp από δω κι από κει.. 

είναι δηλαδή πολλά καλύτερα και πιο αναλυτικά πράγματα που θα μπορούσε να έχει το παιχνίδι, αλλά δεν έχει γιατί έχει ήδη πολλές ιδέες μαζί (πού να προλάβουν να γίνουν πιο αναλυτικοί..), όχι στο τέλειο σημείο εκτελεσμένες όλες, απλά επαρκείς ή άνω του μετρίου, όχι κάτι που θα σου πάρει τα μυαλά πάντως

Παιζουν αρκετα challenges δηλαδη. Οπως τα γραφεις το παιχνιδι εχει πολλα νεα στοιχεια το πηγαν σε αρκετα rpg στοιχειο. Ηδη φανηκε απο το origins που ηθελαν να το πανε μιας και τα προηγουμενα ειχαν τελειως αλλο gameplay. Ακομα και τις counter attacks αφαιρεσαν. Καταλαβαν λογικα οτι δεν μπορουν να συνεχιζουν στο ιδιο μοτιβο για χρονια οποτε και το πηγαν αλλου. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

Την Κυριακή είχα φάει κόλλημα και έψαχνα το counter attack  και μετά το συνειδητοποιώ και λέω α καλά..

Απο το origins εφυγε αυτο. Τα προηγουμενα πρεπει να το ειχαν ολα ετσι? Πιο πισω απο black flag δεν εχω παιξει καθολου. 

Δημοσ.

Γεια σας πάλι.

Λοιπόν σκέφτομαι τον Δεκέμβριο να αγοράσω μία ακόμα 8αρα μνήμη RAM για να έχω σύνολο 16.Αν το κάνω αυτό ,πόσα frames per sec θα κερδίσω παραπάνω;

Το σύστημα μου τώρα είναι 

MOBO: Asrock AB350 Gaming K4

CPU: AMD Ryzen 5 1400 3200MHz, Πυρήνες: 4, Threads: 8

Memory RAM: Crucial Ballistix Sport LT 8GB DDR4-2400MHz CAS: 16

GPU: Sapphire Radeon RX 580 8GB Pulse

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Τι gameplay post να δεις δηλαδή ; Ένα Origins βελτιωμένο είναι και αρκετά μεγαλύτερο σαν χάρτης με πολύ περισσότερα quests.

χαχαχα...ασε μας ρε μεγαλε. Πανε παιξε τον εξομοιωτη βοσκης να πουμε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Απο το origins εφυγε αυτο. Τα προηγουμενα πρεπει να το ειχαν ολα ετσι? Πιο πισω απο black flag δεν εχω παιξει καθολου. 

Ναι αυτό σου λέω έφαγα γερό σκάλωμα ξαφνικά

Δημοσ.

Πεσαμε σε FPS απο 45-60 που ημουν στα 1440P και Ultra settings στο origins,

στο oddysey παίζω 41-44 με Nvidia 1080.. Τραγικό Optimization. 

κάρτα που κοστίζει ακόμη και σήμερα 500+ ευρώ δεν μπορεί να πιάσει 60fps .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

Ναι αυτό σου λέω έφαγα γερό σκάλωμα ξαφνικά

Καλα βρε δεν ειχες παιξει το origins? Απο εκει εφυγε το counter. Εγω επαθα το αντιθετο. Επαιξα 60 ωρες πρωτα το origins και μετα πηγα στο syndicate που τα counter με φανηκαν παραξενα ξαφνικως. Τωρα μετα απο 3 ac με counter παει μονο του το χερι. Στο odyssey παλι θα αλλαξουμε.

Επεξ/σία από Arkin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...