Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Τέλος πάντων, βγαίνουμε OT τώρα με τα monitor και τις αντιθέσεις. Εγώ ένα πράγμα λέω, βάλτε το preset που πόσταρα, άσχετα με το τι monitor/TV έχετε και θα δείτε ότι έχω δίκιο στο ότι γίνεται πολύ πιο καθαρό το παιχνίδι. Μόνο το TAA που έχει είναι αρκετό για να βάζει βαζελίνη στην εικόνα.

Δοκιμάζοντας το εγώ πάντως είδα τεράστιο performance impact. 15 fps. Ενώ έπαιζα γύρω στα 48-52, με το preset πήγαινε στα 33. Βγάζοντας το MXAO κέρδισα καμία 10αρια fps αλλά δεν είναι τόσο ιδανικά πάλι. Στις ρυθμίσεις έχω βάλει το ΑΑ στο low (παρόλο που τρέχει το ΑΑ στο 80% της ανάλυσης) που με το sharpening γίνεται μια χαρά και το ΑΟ το έβαλα off. Δεν ξέρω γιατί επηρεάζει τόσο το performance. Μήπως φταίει κάποια άλλη ρύθμιση που δεν χρειαζόταν λόγω ω πρεσετ και κατεβάσατε; 

Επεξ/σία από naruto14
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, naruto14 είπε

Δοκιμάζοντας το εγώ πάντως είδα τεράστιο performance impact. 15 fps. Ενώ έπαιζα γύρω στα 48-52, με το preset πήγαινε στα 33. Βγάζοντας το MXAO κέρδισα καμία 10αρια fps αλλά δεν είναι τόσο ιδανικά πάλι. Στις ρυθμίσεις έχω βάλει το ΑΑ στο low (παρόλο που τρέχει το ΑΑ στο 80% της ανάλυσης) που με το sharpening γίνεται μια χαρά και το ΑΟ το έβαλα off. Δεν ξέρω γιατί επηρεάζει τόσο το performance. Μήπως φταίει κάποια άλλη ρύθμιση που δεν χρειαζόταν λόγω ω πρεσετ και κατεβάσατε; 

Δηλαδή κάνοντας on-off βλέπεις διαφορά 15FPS ;

Ναι. Το δοκίμασα πολλές φορές και γινόταν έτσι. Στο μεταξύ λόγω του ότι έχω γεμάτο τον ssd λόγω witcher 3 αυτές τις μέρες, έβαλα το ACO στον hdd. Δεν ξέρω μήπως φταίει αυτό αν και μου φαίνεται λιγάκι δύσκολο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε hdd μέχρι και sherlock holmes να παίξεις είναι δυσάρεστο, δεν είναι μόνο τα fps, είναι και η γενικότερη απόκριση, pop ups.. (και φυσικά το αδιαμφισβήτητα προφανές, οι χρόνοι φορτώματος που εδώ υπάρχουν και είναι σημαντικοί) δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου όλα αυτά, αλλά μάλλον δεν είναι 

Επεξ/σία από logistoulis

Ναι 7200/Sata 3 είναι ο γνωστός EZEX Caviar Blue. Open World γενικά πάντα παίζω στον SSD. Στα άλλα δεν υπάρχει διαφορά και πολλές φορές και το loading time είναι το ίδιο. Θα δοκιμάσω και στον SSD μήπως αλλάξει κάτι αλλά δύσκολα να επηρεάζει αυτό τόσο τα fps.

14 λεπτά πριν, naruto14 είπε

πολλές φορές και το loading time είναι το ίδιο 

πολλές φορές ναι, σε open world της ubi πάντως όχι 

έχω ξαναπεί ότι πέρυσι έπαιζα το origins στο ps4 και παράλληλα fc5 σε pc, στο ένα έκανα fast travel για 200μέτρα στο άλλο έλεγα ας πάω με το άλογο γιατί μέχρι να φορτώσει θα έχω τελειώσει ένα τσιγάρο... ακόμα και με ssd έχει loading το odyssey δεν θέλω να θυμάμαι το τουλάχιστον ένα λεπτό που ήθελε το κάθε φόρτωμα στον μηχανικό.. 

3 ώρες πριν, logistoulis είπε

ναι στόχευα για 100, αν και ρεαλιστικά το βλέπω πλέον για 80αρα παρά.. (είμαι στις 40, θεωρητικά μπορώ στις 60-70 να τελειώσω το story, θα κάνω όμως και επιπλέον πραγματα που θέλω άρα θα παίξω 80αρα) 

γενικά πάντως μπορεί να σου βγει και γύρω στις 60-70 αν κάνεις μόνο οτι είναι απολύτως απαραίτητο για να έχεις το level (και φυσικά χαζέψεις και λίγο σε πράγματα που μπορεί να βρεις ενδιαφέροντα, άλλωστε μόνο main δεν γίνεται να κάνεις ) που χρειάζεται να προχωράς τα main quests, το να πας στις 100 (αν και δεν είχα θέμα για τις 100, απλά δε μου βγαίνει) σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνεις ίσως και υπερβολικά πολύ side content , δεν ξέρω αν οι περισσότεροι έχουν την όρεξη για κάτι τέτοιο

δεν βγαίνει πάντως "άνετα 100αρα" όπως έβγαινε το witcher 3, εμένα τουλάχιστον αν και με κρατάει το παιχνίδι αρκετά δεν με κρατάει εξίσου να θέλω να τα κάνω όλα κάποιες στιγμές δηλαδή φαίνεται η απεγνωσμένη προσπάθεια να είναι το παιχνίδι τεράστιο, χωρίς να είναι τόσο απαραίτητο και αυτό δεν είναι και ο,τι το καλύτερο γιατί φαίνεται ότι δεν προκύπτει φυσικά, αλλά προσπαθούν να το επιτύχουν βομβαρδίζοντάς σε content που θέλει πολλή ώρα, αλλά τείνει προς το grinding.. 

και ενώ έχει πολύ ενδιαφέροντα side quests πολλά από τα οποία δένουν με τον κόσμο και τα τεκταινόμενα, και έχουν κάνει μια πολύ τίμια προσπάθεια να witcher-ο-ποιηθούν , δεν το έχουν πετύχει στο 100% του.. δεν το κατακρίνω βέβαια καθώς δεν με νοιάζουν τα vs κοιτάω την κάθε προσπάθεια ξεχωριστά και βεβαίως κοιτάζω και την εξέλιξη του συγκεκριμένου franchise που από την "κούραση" που σου έβγαζαν τα παρίσια και τα λονδίνα εδώ έχουμε μια πολύ καλή αναγέννηση της σειράς που πάει από το καλό στο καλύτερο ξανά επιτέλους 

και είναι πολύ σοφή η κίνηση να μεσολαβήσει ξανά 2ετια , είμαι πολύ υπέρ 

Αν πηγαινεις για main story μονο στις 50-60 ωρες βγαινει ευκολα. Σαν τελειομανής και εχοντας παει 90 ωρες unity+dlc 80 ωρες syndicate+dlc 60 ωρες origins το odyssey το βλεπω για 90+ απο οσα γραφετε και βλεπω στο howlongtobeat. Το witcher βλεπω για 180 ωρες μαζι με τα dlc  η game of the year edition για 100% και προφανως πολυ δυσκολα να το πιασουν(δεν το εχω πιασει ακομα). Γενικα τετοια παιχνιδια επειδη με τραβαει ο κοσμος τους μου αρεσει να κανω τα παντα. Ακομα και το grinding με ικανοποιει γιατι βλεπω ολα τα μερη που εχει το καθε παιχνιδι(στην κυριολεξια). 

Το odyssey πιστευω οτι φτιαχνονταν παραλληλα με το origins. Ιδια μηχανη γραφικων παρομοιο theme απλα σε αλλη εποχη. Οπως ηταν unity/syndicate. Ελπιζω σε 2 χρονια να ξανα δουμε νεο AC το οποιο να ειναι επιπεδο black flag και ακομα πιο πανω. Δεν εχω χωρο στο δισκο αλλιως θα το εβαζα το odyssey(επειγοντως αγορα ssd δεν γινεται αλλιως).

1 ώρα πριν, logistoulis είπε

πολλές φορές ναι, σε open world της ubi πάντως όχι 

έχω ξαναπεί ότι πέρυσι έπαιζα το origins στο ps4 και παράλληλα fc5 σε pc, στο ένα έκανα fast travel για 200μέτρα στο άλλο έλεγα ας πάω με το άλογο γιατί μέχρι να φορτώσει θα έχω τελειώσει ένα τσιγάρο... ακόμα και με ssd έχει loading το odyssey δεν θέλω να θυμάμαι το τουλάχιστον ένα λεπτό που ήθελε το κάθε φόρτωμα στον μηχανικό.. 

Far cry 5 και γενικα ολα τα AC ξεχναω πραγματικα το loading. Το fast travel γινεται σε ελαχιστα δευτερολεπτα σε hdd καθομαι και κανα λεπτο. Αλλο πραγμα οι ssd οι hdd μονο για backup τεραστιων αρχειων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα με ικανοποιεί μερικώς το grinding, το θέλω, αλλά θέλω και κάτι να μου κρατάει το ενδιαφέρον από το να περιφέρομαι απλά και να κάνω απλά πράγματα χωρίς κάποια δικαιολογία

το  origins ακόμα περιμένω να μου το επιστρέψει ο φίλος μπας και παίξω τα καταραμένα τα dlc αλλά  παραδόξως έφυγε μέχρι τέλος μήνα στην...Aίγυπτο :lol: πάει να το ζήσει φουλ αυτός..

Επεξ/σία από logistoulis

9 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εμένα με ικανοποιεί μερικώς το grinding, το θέλω, αλλά θέλω και κάτι να μου κρατάει το ενδιαφέρον από το να περιφέρομαι απλά και να κάνω απλά πράγματα χωρίς κάποια δικαιολογία

το  origins ακόμα περιμένω να μου το επιστρέψει ο φίλος μπας και παίξω τα καταραμένα τα dlc αλλά  παραδόξως έφυγε μέχρι τέλος μήνα στην...Aίγυπτο :lol: πάει να το ζήσει φουλ αυτός..

Για αυτο παντα κανουμε παραλληλα side missions με λιγο grinding και main missions ωστε να μην βαρεθουμε ποτε. Πχ οταν παω σε μια περιοχη για καποιο side κανω και ολο το grinding σε εκεινη την περιοχη εκει που περιπλανιεμαι. Ποτε δεν αφηνω το grinding μονο του εκει οντως βαριεσαι αφορητα. 

3 ώρες πριν, logistoulis είπε

σε hdd μέχρι και sherlock holmes να παίξεις είναι δυσάρεστο, δεν είναι μόνο τα fps, είναι και η γενικότερη απόκριση, pop ups.. (και φυσικά το αδιαμφισβήτητα προφανές, οι χρόνοι φορτώματος που εδώ υπάρχουν και είναι σημαντικοί) δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου όλα αυτά, αλλά μάλλον δεν είναι 

Κατι τελευταιο συγγνωμη για το πριξιμο.Οταν κανεις bench ή μαλλον πριν κανεις bench το παιχνιδι στις ρυθμισεις δεξια λεει καπου τη λεξη drivers και ενα κατεβατο απο αριθμους.Οι αριθμοι σου ειναι με κοκκινο χρωμα?

Ναι εννοείται ότι έτσι το κάνουν οι περισσότεροι κυριως και για να είσαι και σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο

Αλλά πολλές φορές και για να πιάσεις τον παλμό της κάθε περιοχής

Και η αλήθεια είναι ότι και κάποια quest είναι αρκετά ενδιαφέροντα οπότε γουστάρεις και τα κανείς δεν είναι μόνο αγγαρεία

Επίσης του καθενός ότι του αρέσει, πχ εμενα μου αρέσει πολύ όταν θέλω να ανατρέψω το καθεστώς μιας περιοχής και κάνω ντου σε κάστρα κτλ και μετά πάω σε ανοικτό πόλεμο είτε με τους Αθηναίους είτε τους Σπαρτιάτες

Αυτό σε βάζει κάποιες φορές να το κάνεις υποχρεωτικά η ιστορία, αλλά εγώ γουστάρω έτσι κι αλλιώς να το κάνω παρότι είναι grinding και δίνει και μπόλικο xp

Μόλις τώρα, jerry banana είπε

Κατι τελευταιο συγγνωμη για το πριξιμο.Οταν κανεις bench ή μαλλον πριν κανεις bench το παιχνιδι στις ρυθμισεις δεξια λεει καπου τη λεξη drivers και ενα κατεβατο απο αριθμους.Οι αριθμοι σου ειναι με κοκκινο χρωμα?

Όχι από όσο θυμάμαι

2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Ναι εννοείται ότι έτσι το κάνουν οι περισσότεροι κυριως και για να είσαι και σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο

Αλλά πολλές φορές και για να πιάσεις τον παλμό της κάθε περιοχής

Και η αλήθεια είναι ότι και κάποια quest είναι αρκετά ενδιαφέροντα οπότε γουστάρεις και τα κανείς δεν είναι μόνο αγγαρεία

Επίσης του καθενός ότι του αρέσει, πχ εμενα μου αρέσει πολύ όταν θέλω να ανατρέψω το καθεστώς μιας περιοχής και κάνω ντου σε κάστρα κτλ και μετά πάω σε ανοικτό πόλεμο είτε με τους Αθηναίους είτε τους Σπαρτιάτες

Αυτό σε βάζει κάποιες φορές να το κάνεις υποχρεωτικά η ιστορία, αλλά εγώ γουστάρω έτσι κι αλλιώς να το κάνω παρότι είναι grinding και δίνει και μπόλικο xp

Όχι από όσο θυμάμαι

Σε αυτο που γραφεις καποια grinding σε ανταμειβουν και γινεσαι καλυτερος με οπλα xp κτλ. Καποια αλλα ειναι λιγο αγγαρεια. Αυτο που γραφεις ειναι πολυ ενδιαφερον που περνεις καστρο και μετα πας σε πολεμο. Στο origins δεν ειχε τετοια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...