Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Ρε μεγάλε τα settings είναι τα ίδια. Η διαφορά που βλέπεις είναι σε αυτά που έγραψα που τα πρόσθεσε με το Reshade. Θα μας τρελάνετε τελείως μερικοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ρε μεγάλε τα settings είναι τα ίδια. Η διαφορά που βλέπεις είναι σε αυτά που έγραψα που τα πρόσθεσε με το Reshade. Θα μας τρελάνετε τελείως μερικοί. Καλα αντε τωρα παιξε κανα παιχνιδι να σου πεσει η πιεση λιγο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Καμία πίεση. Μάθετε πως γίνονται οι συγκρίσεις στο site του SweetFX. Τα settings παραμένουν ίδια, οι όποιες αλλαγές οπτικά οφείλονται στις ρυθμίσεις του Reshade. Βάλτε το preset λέω εγώ να δείτε πως πρέπει να δείχνει το παιχνίδι, μόνο μην έρθετε εδώ μετά και πείτε ''Είχες δίκιο''. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, panos_0079 είπε αυτο που βλεπω εγω στην οθονη μου δεν εχει καμια σχεση με τη φωτο που βλεπεις...γυρω στο 10% της πραγματικοτητας ειναι. Okkkkkkkkkk, done with it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Λάθος κατάλαβες. Ίδια ακριβώς είναι τα settings απλά έχει αυξήσει το contrast, έχει sharpness και MXAO. δεν χρειαζεται contrast το παιχνιδι ουτε sharpening...Ολα ειναι τελεια. Καποια ρυθμιση εχεις λαθος εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, panos_0079 είπε Ολα ειναι τελεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καταπληκτικο game, από χθές που το έχω αρχίσει ,είμαι ήδη στις 7 ώρες Η Ελλάδα είναι το ομορφότερο μέρος στον πλανήτη και αυτό επιβεβαιώνεται και στα γραφικά αυτού του videogame Δεν έχω ξαναδεί πιο ωραία τοπία σε Assassin's Creed video game... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από JTRGamer 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, optimus prime είπε Παιδια οι ασπριλες,οι μαυριλες και οτι αλλο βλεπει ο καθενας μας σε ΑΑΑ παιχνιδια οπως το Odyssey ειναι αποτελεσμα της οθονης και της αναλυσης που εχουμε πιο πολυ και πως αποδιδει τα χρωματα και το κοντραστ ασπρου-μαυρου.. Εαν τα παιξετε σε πιο ποιοτικες οθονες η TV και με HDR ειδικα,αλλα και χωρις τιποτα απο ολα αυτα δεν θα δειτε,ουτε sweet fx θα χρειαζοσαστε.. Το Red dead redemption που αναφερθηκε στην τωρινη του εκδοση στις κονσολες δεν μπορει να συγκριθει,(δεν το φτανει το odyssey στο pc παντως)οταν θα βγει στο pc και φτιαξουν το HDR τοτε ναι να τα βαλουμε κατω.. Δεν είναι θέμα monitor φίλε μου. Με ένα reshade έχω πεντακάθαρη εικόνα χαίρομαι να παίζω παιχνίδια. Ούτε hdr ούτε 4k δεν χρειάζεται. Εσύ έχεις 55αρα η 65αρα οθόνη 4k αλλά έχεις πολύ χαμηλότερο ppi από ότι εγώ που έχω 96. Το ppi μετράει στην καθαρότητα της εικόνας και εδώ λόγω μεγάλης οθόνης χάνει και ας έχει 4k. Πιστεύω τα γνωρίζεις αυτά που γράφω. Από εκεί και πέρα κάποια παιχνίδια έχουν θέμα ασπριλας το οποίο λύνετε με ένα απλό reshade και έχεις πεντακάθαρη εικόνα έπειτα. 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Καμία πίεση. Μάθετε πως γίνονται οι συγκρίσεις στο site του SweetFX. Τα settings παραμένουν ίδια, οι όποιες αλλαγές οπτικά οφείλονται στις ρυθμίσεις του Reshade. Βάλτε το preset λέω εγώ να δείτε πως πρέπει να δείχνει το παιχνίδι, μόνο μην έρθετε εδώ μετά και πείτε ''Είχες δίκιο''. Κάπου έχει σκαλώσει ο Optimus πολύ σωστά τα γράφεις. 5 ώρες πριν, panos_0079 είπε δεν χρειαζεται contrast το παιχνιδι ουτε sharpening...Ολα ειναι τελεια. Καποια ρυθμιση εχεις λαθος εσυ Έβαλα link από reshade πιο πίσω η ασπριλα και το χαμηλό contrast κάνουν μπαμ. Βάλε reshade και πες μου. Έχει και toggle που βλέπεις live τις διαφορές stock με reshade. Άλλο παιχνίδι βασικά. Κάτι που οι κονσόλες ποτέ δεν θα έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, panos_0079 είπε Ολα ειναι τελεια. Φυσικά και είναι. Ξύπνησα 7:09 με το ξυπνητήρι, τα πουλάκια κελαηδούν, σε λίγο θα πάω δουλειά, γιατί να μην είναι όλα τέλεια δηλαδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ppi ειναι αχρηστο σε παιχνιδια σαν AC (και οχι μονο), θες RESOLUTION για να φανει το detail, για να καθαρισει το βαθος, να φανει η γεωμετρια, να να να Τα παιχνιδια του σημερα θελουν 4Κ ανεξαρτητου ppi. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από ROG-X 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jerry banana Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, logistoulis είπε Φίλε δεν έχει νόημα το παράπονο σου, όπως δεν έχει γενικά κανενός μη χρήστη 10 που αδικαιολόγητα δεν έχει 10 Τελοσπαντων εγω με 480, 8 gb ram και haswell το τρέχω με average 46 fps Κατι τελευταίο δεν ξερω εαν παιζει ρολο αλλα το origins το ετρεχα κανονικοτατα σε υψηλες ρυθμίσεις μέχρι το τερματισμό. Οπότε λογικά στο odyssey εχω θεμα. Καλημερα κιολας. Επισης στο bench o ι5 6500 κανει σκαμπανεβασματα ενω η καρτα ειναι 100% .Πως γκαινεν αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 To ppi ηταν η marketing παπατζα της apple για να δικαιολογει τα subHD. Τα σημερινα games θελουν RESOLUTION με ΙΝΤΣΑ. Δεν θελουν 1080p σε 24/22αρακια της συμφορας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, jerry banana είπε Κατι τελευταίο δεν ξερω εαν παιζει ρολο αλλα το origins το ετρεχα κανονικοτατα σε υψηλες ρυθμίσεις μέχρι το τερματισμό. Οπότε λογικά στο odyssey εχω θεμα. Καλημερα κιολας. Επισης στο bench o ι5 6500 κανει σκαμπανεβασματα ενω η καρτα ειναι 100% .Πως γκαινεν αυτο? λογικά θες νέους οδηγούς, αυτό είναι το πιο προφανές τώρα σε ο,τι αφορά τη cpu κι εμένα δεν είναι συνέχεια φουλ, ανεβοκατεβαίνει το usage μεταξυ 70 και 95% μέσα στο παιχνίδι, η κάρτα είναι καρφωμένη στο 100% που είναι και το επιθυμητό να έχεις μπουκάλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Αυτό δεν έχει ασπρίλα τώρα ; Το βλέπω από 24άρι IPS της δουλειάς. Βάλτε το preset που έβαλα και παίξτε με On και Off και ελάτε μετά να με ευχαριστήσετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα