Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, tommybertsen είπε

Αυτό πρώτη φορά το ακούω...Αν είναι δυνατόν! 

Δηλαδή με το ζόρι να βάλεις τα 10; 

Φιλε ειλικρινα σου μιλαω δεν γνωριζω και τις τεραστιες γνωσεις απο υπολογιστες και τα συναφη αλλά αυτο που επαθα εγω με την amd ουτε στον εχθρο μου.Εχτισα το συστημα το δεκεμβριο του ολα καλα ολα χρυσα και μετα απο καιρο αποφασισε η amd να πει μονο για windows 10.Χωρις σοβαρο λογο.Και αναγκαζει εμενα είτε να βιαστώ (παραμεριζοντας τις real life υποχρεωσεις ) να τερματισω τα 20αλλα παιχνιδια που εχω μεσα ή να πω yolo και να βαρεσω format και να παιξω το odyssey.Που σιγουρα πιστευω κατ'εμε 80% οι drivers της καρτας ειναι γιατι ειδα στο youtube ενας αλλος το ετρεχε ανετα με τον i5 6400 που ειναι υποδιεστερος του 6500 και για καρτα ειχε την 1060 που δεν εχει τεραστιες διαφορες απο την 480 (πανω κατω ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, panos_0079 είπε

για αρχη θελεις 16gb μνημη 

τη φωτο που ανεβασα την ειδες? βλεπεις καμια ασπριλα?

Ναι. Και jagged edges γιατί είσαι με ΑΑ off. Και textures κάτω του μετρίου. Αυτά αν τα έβλεπα πρώτη φορά δεν θα έλεγα "wow τι γραφικάρες είναι αυτές"

Επεξ/σία από tommybertsen

2 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Ναι. Και jagged edges γιατί είσαι με ΑΑ off. Και textures κάτω του μετρίου. Αυτά αν τα έβλεπα δεν θα έλεγα "wow τι γραφικάρες είναι αυτές"

Φαντασου οτι συμφωνα με το site της ιδιας της amd εχω να κανω αναβαθμιση απο της 17 ιουλιου του 2017 .https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-400-series/radeon-rx-400-series/radeon-rx-480     Εαν πατησεις για λογισμικο 8.1 και δεις ποτε βγηκε τελευταιο update θα τρελαθεις.

• Sad 1

1 ώρα πριν, panos_0079 είπε

συγγνωμη φιλε αλλα εισαι ασχετος

ειναι δυνατον κονσολα να εχει καλυτερα γραφικα απο pc?

αυτα δε γινονται ουτε στο σινεμα...ανεβασε ενα scr να συγκρινουμε

έχουμε καταλάβει ότι είσαι fanboy και λατρεύεις σαν ελλανιος το odyssey, αλλά be cool λίγο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Φιλε ειλικρινα σου μιλαω δεν γνωριζω και τις τεραστιες γνωσεις απο υπολογιστες και τα συναφη αλλά αυτο που επαθα εγω με την amd ουτε στον εχθρο μου.Εχτισα το συστημα το δεκεμβριο του ολα καλα ολα χρυσα και μετα απο καιρο αποφασισε η amd να πει μονο για windows 10.Χωρις σοβαρο λογο.Και αναγκαζει εμενα είτε να βιαστώ (παραμεριζοντας τις real life υποχρεωσεις ) να τερματισω τα 20αλλα παιχνιδια που εχω μεσα ή να πω yolo και να βαρεσω format και να παιξω το odyssey.Που σιγουρα πιστευω κατ'εμε 80% οι drivers της καρτας ειναι γιατι ειδα στο youtube ενας αλλος το ετρεχε ανετα με τον i5 6400 που ειναι υποδιεστερος του 6500 και για καρτα ειχε την 1060 που δεν εχει τεραστιες διαφορες απο την 480 (πανω κατω ).

Φίλε δεν έχει νόημα το παράπονο σου, όπως δεν έχει γενικά κανενός μη χρήστη 10 που αδικαιολόγητα δεν έχει 10 

Τελοσπαντων εγω με 480, 8 gb ram και haswell το τρέχω με average 46 fps

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2

2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Φίλε δεν έχει νόημα το παράπονο σου, όπως δεν έχει γενικά κανενός μη χρήστη 10 που αδικαιολόγητα δεν έχει 10 

Ναι αλλα εν μερη γιατι να σε πιεζει η εταιρεια να βαλεις 10 με το ζορι ουσιαστικα και να μην προσφερει αναβαθμισεις και στα 8.1 .Δεν ξερω εαν με καταλαβαινεις αλλα εμενα αυτο ειναι το παραπονο μου ,γιατι να που  εμμεσα το πληρωνω τωρα .

8 λεπτά πριν, logistoulis είπε

O επεξεργαστης σου ποιος ειναι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια οι ασπριλες,οι μαυριλες και οτι αλλο βλεπει ο καθενας μας σε ΑΑΑ παιχνιδια οπως το Odyssey ειναι αποτελεσμα της οθονης και της αναλυσης που εχουμε πιο πολυ και πως αποδιδει τα χρωματα και το κοντραστ ασπρου-μαυρου..

Εαν τα παιξετε σε πιο ποιοτικες οθονες η TV και με HDR ειδικα,αλλα και χωρις τιποτα απο ολα αυτα δεν θα δειτε,ουτε sweet fx θα χρειαζοσαστε..

Το Red dead redemption που αναφερθηκε στην τωρινη του εκδοση στις κονσολες δεν μπορει να συγκριθει,(δεν το φτανει το odyssey στο pc παντως)οταν θα βγει στο pc και φτιαξουν το HDR τοτε ναι να τα βαλουμε κατω..

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 3

Δεν πάει έτσι. Όταν άλλα παιχνίδια δείχνουν κομπλέ και της Ubisoft συγκεκριμένα έχουν ασπρίλα. Αν είναι θέμα monitor/TV, έχεις θέμα σε όλα τα γκέιμς.

56 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Ναι. Και jagged edges γιατί είσαι με ΑΑ off. Και textures κάτω του μετρίου. Αυτά αν τα έβλεπα πρώτη φορά δεν θα έλεγα "wow τι γραφικάρες είναι αυτές"

αυτο που βλεπω εγω στην οθονη μου δεν εχει καμια σχεση με τη φωτο που βλεπεις...γυρω στο 10% της πραγματικοτητας ειναι.

Ξαναλεω δεν προκειται να ξαναβγουν τετοια γραφικα

50 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

έχουμε καταλάβει ότι είσαι fanboy και λατρεύεις σαν ελλανιος το odyssey, αλλά be cool λίγο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν πάει έτσι. Όταν άλλα παιχνίδια δείχνουν κομπλέ και της Ubisoft συγκεκριμένα έχουν ασπρίλα. Αν είναι θέμα monitor/TV, έχεις θέμα σε όλα τα γκέιμς.

Εγω παντως στην καλιμπραρισμενη τηλεοραση μου δεν εχω δει κατι τετοιο.

Οχι μονο στο Odyssey αλλα και σε αλλους τιτλους της Ubisoft οσον αφορα τα γραφικα παντα,δεν βαζω στην εξισωση animations και glitches γιατι εκει ναι τα παιχνιδια τους εχουν θεματα..

Αυτο που επαθα ομως με το Red dead στο ps4 pro ειναι απαραδεκτο για παιχνιδι τετοιου επιπεδου,εαν διαβασεις το νημα εκει θα καταλαβεις.

Οταν θα παρεις με το καλο ενα δυνατο 4k μονιτορ με μεγαλο λογο αντιθεσης θα με θυμηθεις,θα αναθεωρησεις πολλα πραγματα..

1 ώρα πριν, jerry banana είπε

Ναι αλλα εν μερη γιατι να σε πιεζει η εταιρεια να βαλεις 10 με το ζορι ουσιαστικα και να μην προσφερει αναβαθμισεις και στα 8.1 .Δεν ξερω εαν με καταλαβαινεις αλλα εμενα αυτο ειναι το παραπονο μου ,γιατι να που  εμμεσα το πληρωνω τωρα .

O επεξεργαστης σου ποιος ειναι?

4690K στα 4.4, εντάξει συμφωνώ είναι βλακεία, αλλά από τη στιγμή που μιλάμε για τζάμπα πράγμα απλά ας το είχες ήδη να τελείωνε το θέμα 

• Like 1

40 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγω παντως στην καλιμπραρισμενη τηλεοραση μου δεν εχω δει κατι τετοιο.

Οχι μονο στο Odyssey αλλα και σε αλλους τιτλους της Ubisoft οσον αφορα τα γραφικα παντα,δεν βαζω στην εξισωση animations και glitches γιατι εκει ναι τα παιχνιδια τους εχουν θεματα..

Αυτο που επαθα ομως με το Red dead στο ps4 pro ειναι απαραδεκτο για παιχνιδι τετοιου επιπεδου,εαν διαβασεις το νημα εκει θα καταλαβεις.

Οταν θα παρεις με το καλο ενα δυνατο 4k μονιτορ με μεγαλο λογο αντιθεσης θα με θυμηθεις,θα αναθεωρησεις πολλα πραγματα..

Δεν ξέρω τι κάνει το παιχνίδι σε TV, σε monitor είναι απαράδεκτο. Μπορείς να πατήσεις το preset στο SweetFX που παρέθεσα και να δεις την διαφορά σε οποιοδήποτε monitor/TV.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω αυτο που καταλαβα απο το preset που ποσταρες ειναι οτι η εικονα που φαινεται στην vanilla φωτο ειναι τραβηγμενη με το antiallising στο low,χωρις ambient occlusion και σε 2 απο αυτες εχει τραβηξει την vanila με ομιχλη ενω στις δικες του χωρις ομιχλη...

Πραγμα που σημαινει ειτε οτι την εχει αφαιρεσει τελειως σε ολο το παιχνιδι ειτε το εχει κανει σκοπιμα για να παραπλανησει τον κοσμο..

Και εχει κανει και τα χρωματα πιο κορεσμενα..

Δεν εχω καταλαβει καθολου λαθος αλλα δεν βαριεσαι οπως του αρεσει του καθενα το παιζει το παιχνιδι.

Αυτο εχει σημασια,αφου σε ευχαριστει εσενα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...