Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Άμα είναι του Odyssey από άλλο πλανήτη, το RDR 2 είναι από άλλο σύμπαν.. 

συγγνωμη φιλε αλλα εισαι ασχετος

ειναι δυνατον κονσολα να εχει καλυτερα γραφικα απο pc?

αυτα δε γινονται ουτε στο σινεμα...ανεβασε ενα scr να συγκρινουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, panos_0079 είπε

Μιας και δεν υπαρχει το RDR 2 στον υπολογιστη δεν μπορουμε να συγκρινουμε κατι. Οταν με το καλο ερθει και σε pc θα γινει η συγκριση. Προφανως θα δειχνει και θα παιζει καλυτερα σε υπολογιστη. Για την ωρα ομως το χαιρονται οσοι εχουν κονσολες. Δες παραπανω το reshade που εβαλα πιστευω να καταλαβαινεις την ασπριλα που αφαιρει.

Επεξ/σία από Arkin

47 λεπτά πριν, panos_0079 είπε

Ποιος σου είπε ότι το Odyssey έχει φτιαχτεί για PC ; Για κονσόλες φτιάχνονται όλα τα παιχνίδια. Το μόνο που αλλάζει στο PC είναι η ανάλυση και το frame-rate.

Και ναι το RDR 2 είναι κλάσεις ανώτερο.

4bf52a5de2b369a35c07ce094e2377c72edf9acd

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ποιος σου είπε ότι το Odyssey έχει φτιαχτεί για PC ; Για κονσόλες φτιάχνονται όλα τα παιχνίδια. Το μόνο που αλλάζει στο PC είναι η ανάλυση και το frame-rate.

Και ναι το RDR 2 είναι κλάσεις ανώτερο.

4bf52a5de2b369a35c07ce094e2377c72edf9acd

οχι καμια σχεση...μια καρτα γραφικων εχει οσο εχει μια κονσολα.

οποιος καταλαβε , καταλαβε

Επεξ/σία από panos_0079

Βρε Πάνος , μην λες τους άλλους άσχετους όταν αυτά που λες υποδηλώνουν ότι ο ίδιος δεν ξέρεις και πολλά πράγματα... Πραγματικά παρακολουθώ τι γράφεις και αρχίζω να βλέπω τις τρίχες μου καθ'οδόν για το πάτωμα. 

Ένα τεράστιο ποσοστό παιχνιδιών είναι Ports από κονσόλες.
 Φυσικά όταν έχεις κάποια καλούδια μόνο στο PC μπορείς να έχεις καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα, αλλά τι να το κάνεις αν το παιχνίδι τρέχει like crap (τα 60 fps να μοιάζουν άπιαστο όνειρο δηλαδή γιατί παίρνουμε ένα σωρό από crappy ports).

Το RDR2 είναι καθαρότερο ακόμη και σε PS4, πως να το κάνουμε δηλαδή. Σε PC θα είναι ακόμη καλύτερο, οπτικά. 

Δεν είπε ότι είναι άσχημα τα γραφικά του Odyssey, όμορφα είναι και σε σημεία εξαιρετικά.
Και εγώ μερικές φορές βρίσκω υπερβολικό τον @Psycho_Warhead, μα έχει δίκιο για την θολούρα, ειδικά των παιχνιδιών της ubi. Εμένα δεν με ενοχλεί προσωπικά και αν βάλω κάποιο reshade κλπ, θα είναι για το season pass αν και εφόσον το αποκτήσω, αλλά please, σύνελθε. 

Να σημειώσω πως ούτε εγώ γουστάρω κονσόλες, αλλά δεν κάνω έτσι για το PC 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια σας παρακαλω τα φωτα σας.Εβαλα το παιχνιδι και μιας που ετρεχα μια χαρα το origins νομιζα οτι και αυτο θα το κατεχω.Εχω 16gb ram ,i5 6500 rx 480 8 gb και το παιχνιδι σε low τα παντα 1080p με vsync off και γενικα τις χαζομαρουλες που τρωνε fps πιανω 20 fps (ολα low) απαραδεκτο και λογικα μονο σε εμενα συμβαινει.Μηπως φταιει επειδη στο benchmark δεξια μου εχει τους drivers με κοκκινο χρωμα?Αυτο ξερετε τι σημαινει?Εχω καιρο να αναβαθμισω τη καρτα γραφικων γιατι πρεπει να κανω format σε windows 10 μιας που η εταιρια σταματησε να υποστηριζει τα 8.1 μου σχεδον 1 χρονο τωρα.Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ειχα χρονο σημερα να παιξω και μονο ξινη δεν μου βγηκε η ημερα .Σας ευχαριστω ολους.Να μολις τωρα μειωσα το πλαισιο και μου έβγαλε  αυτο https://imgur.com/a/QpcUVCN

Επεξ/σία από jerry banana

6 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Παιδια σας παρακαλω τα φωτα σας.Εβαλα το παιχνιδι και μιας που ετρεχα μια χαρα το origins νομιζα οτι και αυτο θα το κατεχω.Εχω 16gb ram ,i5 6500 rx 480 8 gb και το παιχνιδι σε low τα παντα 1080p με vsync off και γενικα τις χαζομαρουλες που τρωνε fps πιανω 20 fps (ολα low) απαραδεκτο και λογικα μονο σε εμενα συμβαινει.Μηπως φταιει επειδη στο benchmark δεξια μου εχει τους drivers με κοκκινο χρωμα?Αυτο ξερετε τι σημαινει?Εχω καιρο να αναβαθμισω τη καρτα γραφικων γιατι πρεπει να κανω format σε windows 10 μιας που η εταιρια σταματησε να υποστηριζει τα 8.1 μου σχεδον 1 χρονο τωρα.Πειτε μου σας παρακαλω γιατι ειχα χρονο σημερα να παιξω και μονο ξινη δεν μου βγηκε η ημερα .Σας ευχαριστω ολους.

για αρχη θελεις 16gb μνημη 

12 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Βρε Πάνος , μην λες τους άλλους άσχετους όταν αυτά που λες υποδηλώνουν ότι ο ίδιος δεν ξέρεις και πολλά πράγματα... Πραγματικά παρακολουθώ τι γράφεις και αρχίζω να βλέπω τις τρίχες μου καθ'οδόν για το πάτωμα. 

Ένα τεράστιο ποσοστό παιχνιδιών είναι Ports από κονσόλες.
 Φυσικά όταν έχεις κάποια καλούδια μόνο στο PC μπορείς να έχεις καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα, αλλά τι να το κάνεις αν το παιχνίδι τρέχει like crap (τα 60 fps να μοιάζουν άπιαστο όνειρο δηλαδή γιατί παίρνουμε ένα σωρό από crappy ports).

Το RDR2 είναι καθαρότερο ακόμη και σε PS4, πως να το κάνουμε δηλαδή. Σε PC θα είναι ακόμη καλύτερο, οπτικά. 

Δεν είπε ότι είναι άσχημα τα γραφικά του Odyssey, όμορφα είναι και σε σημεία εξαιρετικά.
Και εγώ μερικές φορές βρίσκω υπερβολικό τον @Psycho_Warhead, μα έχει δίκιο για την θολούρα, ειδικά των παιχνιδιών της ubi. Εμένα δεν με ενοχλεί προσωπικά και αν βάλω κάποιο reshade κλπ, θα είναι για το season pass αν και εφόσον το αποκτήσω, αλλά please, σύνελθε. 

Να σημειώσω πως ούτε εγώ γουστάρω κονσόλες, αλλά δεν κάνω έτσι για το PC 😛 

τη φωτο που ανεβασα την ειδες? βλεπεις καμια ασπριλα?

2 λεπτά πριν, panos_0079 είπε

Την εχω ρε φιλε. Εγω πιστευω οτι φταιει η μη αναβάθμιση  της καρτας μου την οποία  εχω καιρο να κάνω. Φαντάσου  μου λεει τωρα  οτι εχω εκδοση 17.7.1 

• Like 1

1 λεπτό πριν, panos_0079 είπε

Δεν θέλει 16gb μνήμη. 

• ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ:
    • ΛΣ: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64bit versions only)
    • Επεξεργαστής: AMD FX-8350 @ 4.0 GHz, Ryzen 5 - 1400, Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz or better (MORE DETAILS HERE)
    • Μνήμη: 8 GB RAM
    • Γραφικά: AMD Radeon R9 290, NVIDIA GeForce GTX 970 (4GB VRAM with Shader Model 5.0) or better (MORE DETAILS HERE)
    • Αποθήκευση: 46+ GB διαθέσιμος χώρος
    • Επιπλέον σημειώσεις: Video Preset: High (1080p)

Μόλις τώρα, jerry banana είπε

Την εχω ρε φιλε. Εγω πιστευω οτι φταιει η μη αναβάθμιση  της καρτας μου την οποία  εχω καιρο να κάνω. Φαντάσου  μου λεει τωρα  οτι εχω εκδοση 17.7.1 

Αναβάθμισε drivers. Το ότι δεν παίρνει αναβάθμιση το σύστημα τι σχέση έχει με τους drivers?

• Thanks 1

Μόλις τώρα, tommybertsen είπε

Δεν θέλει 16gb μνήμη. 

• ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ:
    • Επεξεργαστής: AMD FX-8350 @ 4.0 GHz, Ryzen 5 - 1400, Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz or better (MORE DETAILS HERE)
    • Γραφικά: AMD Radeon R9 290, NVIDIA GeForce GTX 970 (4GB VRAM with Shader Model 5.0) or better (MORE DETAILS HERE)

Παιδια αμα δειτε τι ανεβασα πριν θα δειτε οτι τις εχω μια χαρα τις απαιτησεις.

Παιδια αμα δειτε τι ανεβασα πριν θα δειτε οτι τις εχω μια χαρα τις απαιτησεις.

Δες τι έγραψα στο post που παρέθεσες (έκανα edit). 

1 λεπτό πριν, tommybertsen είπε

Δεν θέλει 16gb μνήμη. 

• ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ:

Αναβάθμισε drivers. Το ότι δεν παίρνει αναβάθμιση το σύστημα τι σχέση έχει με τους drivers?

Εχει σχεση γιατι οπως προανεφερα,τα windows 8.1 που εχω τωρα δεν υποστηριζουν τους καινουργιους της amd.Με λιγα λογια η amd σταματησε να βγαζει για 8.1 εδω και αρκετο καιρο.

Εχει σχεση γιατι οπως προανεφερα,τα windows 8.1 που εχω τωρα δεν υποστηριζουν τους καινουργιους της amd.Με λιγα λογια η amd σταματησε να βγαζει για 8.1 εδω και αρκετο καιρο.

Αυτό πρώτη φορά το ακούω...Αν είναι δυνατόν! 

Δηλαδή με το ζόρι να βάλεις τα 10; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...