Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εφόσον έχει αρκετά τέλη μπας και πήγατε στο χειρότερο και δεν σας άρεσε? Μήπως έχει άλλα καλύτερα? 

Είμαι σχεδόν σίγουρος για το τι θα γίνεται στο εναλλακτικό :P 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα τελη δεν ειναι οπως το witcher που αλλαζει τελειως το σκηνικο . Στο ac odyssey ιδιο σκηνικο ειναι σε καθε τελος απλα με η χωρις καποιους χαρακτηρες...

• Like 1

Άρα όλα τα τέλη είναι απογοήτευση? Δεν έχω διαβάσει καθόλου πλοκή κτλ να μην φάω spoiler απλά ρωτάω γιατί πίστευα ότι εφόσον έχει πολλά τέλη κάποια θα ειναι και καλά. Το Witcher παίζει μπάλα μόνο του αν το πιασω αντίο arkin. 

6 ώρες πριν, panos_0079 είπε

Δεν προκειται να ξαναβγει παιχνιδι σαν το Odyssey!!!

Τα ιδια λεγαμε και για το origins το οποιο ηταν και αυτο επος που σε μετεφερε στη δικια του εποχη. Το odyssey και μονο που μας μεταφερει ως Ελληνες στην τοτε εποχη της Ελλαδας περνει παραπανω ποντους οπως ειναι λογικο. 

• Like 1

9 ώρες πριν, Arkin είπε

Τα ιδια λεγαμε και για το origins το οποιο ηταν και αυτο επος που σε μετεφερε στη δικια του εποχη. Το odyssey και μονο που μας μεταφερει ως Ελληνες στην τοτε εποχη της Ελλαδας περνει παραπανω ποντους οπως ειναι λογικο. 

πολυ καλο ηταν και το Origins...αλλα αυτο ειναι "another level"

Εγω κανω ενα διαλειμμα τωρα απο το παιχνιδι γιατι περιμενω να ανεβει το level cap πρωτα..

Ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου των τελευταιων χρονων..

• Like 1

43 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγω κανω ενα διαλειμμα τωρα απο το παιχνιδι γιατι περιμενω να ανεβει το level cap πρωτα..

Ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου των τελευταιων χρονων..

Θα ανέβει το cap ή μήπως ανεβαίνει μόνο αν είσαι κάτοχος του Season Pass όπως έγινε με το Origins; Αναμένεται κάποιο patch για αυτό;; 

7 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Θα ανέβει το cap ή μήπως ανεβαίνει μόνο αν είσαι κάτοχος του Season Pass όπως έγινε με το Origins; Αναμένεται κάποιο patch για αυτό;; 

Aπο οτι καταλαβα θα ανεβει για ολους,οχι μονο για αυτους που εχουν Pass.Μεσα στον Νοεμβριο ειπανε,ακομα δεν ξερω ακριβως ημερομηνια.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...