Arkin Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, john2gr είπε Ειλικρινά το τέλος είναι από τα χειρότερα (και πιο ξενέρωτα) που έχω δει ποτέ, ειδικά όταν έχεις 'σπαταλήσει' πάνω από 60 ώρες παιχνιδιού. Μην λες τέτοια και μας ξενερώνεις τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos112 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Arkin είπε Μην λες τέτοια και μας ξενερώνεις τώρα. Υπάρχουν 3 διαφορετικα endings... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Έχω spoiler-ιαστεί για το τι γίνεται και δεν μου φάνηκε κακό, σε αντίθεση με άλλο πρόσφατο παιχνίδι της Ubisoft που αν θυμάμαι καλά είναι lose/lose. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οντως το τελος το περιμενα πολυ καλυτερο με αυτα που ειχα ακουσει . Πλεον εχοντας τελειωσει το παιχνιδι ενω αρχικα ελεγα οτι μπορει να φτασει η και να ξεπερασει , ac 2,black flag σιγουρα μενει πισω απο αυτα. Το αδυναμο στορυ και οι διαλογοι στο ποδι που λες και γραφτηκαν απο 12 χρονο το κραταν πισω . Φυσικα εχουν πολυυυ δρομο ακομα να φτασουν witcher 3 . Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από noFEARgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, noFEARgr είπε Οντως το τελος το περιμενα πολυ καλυτερο με αυτα που ειχα ακουσει . Πλεον εχοντας τελειωσει το παιχνιδι ενω αρχικα ελεγα οτι μπορει να φτασει η και να ξεπερασει , ac 2,black flag σιγουρα μενει πισω απο αυτα. Το αδυναμο στορυ και οι διαλογοι στο ποδι που λες και γραφτηκαν απο 12 χρονο το κραταν πισω . Φυσικα εχουν πολυυυ δρομο ακομα να φτασουν witcher 3 . Η συγκριση με το witcher 3 ειναι τουλαχιστον ατυχης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, panos_0079 είπε Η συγκριση με το witcher 3 ειναι τουλαχιστον ατυχης... Γιατι; rpg ειναι και τα δυο σε fantasy setting. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία,μόνο στο οτι ανεβαίνεις επίπεδα και παίρνεις "κινήσεις" αλλά αυτό είναι πολύ περιορισμένο στο AC όπως και οι επιλογές σου σε ικανότητες και επιμέρους στοιχεία πχ potions signs κλπ Το AC δεν το λές και τόσο fantasy,αφού παρόλο που υπάρχουν κάποια μυθολογικά στοιχεία και ονόματα σε κάποια bosses,είναι σε υπαρκτό κόσμο στήν Αρχαία Ελλάδα των πελλοπονησιακών πολέμων και έχει ξεκάθαρα αληθινά ιστορικά στοιχεία, τόσο όσο κανένα άλλο παιχνίδι θα έλεγα. Το Witcher είναι σε δικό του κόσμο σε στύλ μέσης Γής,αλλά παρόλο που έχει κάποια γνωστά τέρατα απο Dungeons&Dragons κλπ ταξιδεύει και σε άλλους κόσμους και διαστάσεις το παλικάρι. Πάντος το να το συγκρίνουμε είναι λίγο περίεργο αφού υπάρχουν εκατοντάδες καθαρά RPG like παιχνίδια και πολύ περισσότερα που έχουν κάποια στοιχεία απο αυτά,το Witcher 3 είναι απο τα καλύτερα όλων των εποχών και όσο να μου αρέσει το Setting με αρχαία Ελλάδα και η εντυπωσιακή αναπαράσταση που έκαναν,ως ιστορία,χαρακτήρες,πλοκή,quests ήχους και γενικά ως παιχνίδι είναι σαν να συγκρίνεις Lamporgini Reventon με Nissan Datsun Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Γιατι; rpg ειναι και τα δυο σε fantasy setting. δεν εισαι καλα μου φαινεται... το Assassins Creed ειναι fantasy ??? σιγα μην ειναι και Football Manager ρε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 46 λεπτά πριν, panos_0079 είπε δεν εισαι καλα μου φαινεται... το Assassins Creed ειναι fantasy ??? σιγα μην ειναι και Football Manager ρε Oχι ρε κατι κυκλωπες μινωταυροι κτλπ στηριζονται σε πραγματικα γεγονοτα, εχεις δικιο . Χωρις να μπω σε spoiler ολο το odyssey περα απο την περιοχη και καποιους χαρακτηρες ειναι fantasy . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john2gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Το ending για το modern day setting δεν με χαλασε καθολου. Ισα ισα μου αρεσε. Το προβλημα ειναι οτι το βλεπεις (κατα 80% οι περισσοτεροι θα το κανετε ετσι) ΠΡΙΝ καν τελειωσει η ιστορια του Alexios (η της Κασσανδρας). Και για να το μαζεψει η Ubi πεταει η Layla "Oh I can't wait to go back and see more of Alexios" οταν το πτωμα του ειναι διπλα της, χαχαχαχαχαχαχα. Το ending για το Cult of Cosmos ειναι αδιαφορο (και περισσοτερο τραγικο το τι χρειαζεται για να ξεκλειδωσουν καποιοι χαρακτηρες. Εγω πχ ημουν παντα με τους Σπαρτιατες αλλα για να ξεκλειδωσω καποιον πρεπει να πολεμησω με το μερος των Athenians σε ενα battle. Ε *** με ρε Ubisoft με τις *** σου). Το χειροτερο ομως ηταν το main story ending. Απλα ενα family reunion και αυτο ηταν. 60 ΩΡΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ FAMILY REUNION. Δηλαδη... χαχαχαχαχαχαχααχ... ω Θεοι απλα. Σαν παιχνιδι μου αρεσε αλλα το ending ειναι απλα τρισαθλιο και δεν φτανει με τπτ τουλαχιστον το satisfaction factor του Origins (δεν βαζω καν παλιοτερα παιχνιδια) οπου εκει τουλαχιστον ειδες την προελευση των assassins. Ειδες κατι ρε παιδι μου, δεν ηταν απλα "Σκοτωσα τον *** που σκοτωσε το παιδι μου, the end, τελος, ***." Το Odyssey απλα εδωσε την μπαλα για το modern day setting και that's it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, ELMastas είπε Πάντος το να το συγκρίνουμε είναι λίγο περίεργο αφού υπάρχουν εκατοντάδες καθαρά RPG like παιχνίδια και πολύ περισσότερα που έχουν κάποια στοιχεία απο αυτά,το Witcher 3 είναι απο τα καλύτερα όλων των εποχών και όσο να μου αρέσει το Setting με αρχαία Ελλάδα και η εντυπωσιακή αναπαράσταση που έκαναν,ως ιστορία,χαρακτήρες,πλοκή,quests ήχους και γενικά ως παιχνίδι είναι σαν να συγκρίνεις Lamporgini Reventon με Nissan Datsun όσο rpg είναι το witcher άλλο τόσο είναι και το odyssey τώρα το καλύτερο χειρότερο είναι άλλη κουβέντα, το w3 έθεσε νέα στάνταρ σε πολλά πράγματα όποτε αυτό δύσκολα ξεπερνιέται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, logistoulis είπε όσο rpg είναι το witcher άλλο τόσο είναι και το odyssey τώρα το καλύτερο χειρότερο είναι άλλη κουβέντα, το w3 έθεσε νέα στάνταρ σε πολλά πράγματα όποτε αυτό δύσκολα ξεπερνιέται το witcher ειναι RPG...αλλα το οτι το Odyssey ειναι fantasy με ξεπερναει. Δηλαδη η Αρχαια Ελλαδα δεν υπηρξε , η μαχη των Θερμοπυλων δεν εγινε ποτε και ο Σωκρατης και ο Περικλης ειναι φανταστικα προσωπα !!! Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από panos_0079 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Έχει φανταστικές μάχες με κύκλωπες, μινώταυρους κλπ κλπ , αλλά ως επί το πλείστον βασίζεται και σε πραγματικά γεγονότα. Είναι ένα κράμα, θα μπορούσαμε να πούμε. Δεν χρειάζεται να φαγωνόμαστε για την ταμπέλα. Ας το απολαύσουμε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Το τελείωσα στο 96%. Έχει κάποιες περιοχές να ανοίξουν ακόμη (ελάχιστες), αλλά το απόλαυσα. Νομίζω πως το τέλος, όντως είναι λίγο απογοητευτικό. Έχει και εναλλακτικό από ότι κατάλαβα. Spoiler Όσο για το Ghost of Kosmos, ήμουν σίγουρος 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα