panos_0079 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 τι γινεται ρε παλι...δεν μπορω να χρησιμοποιησω το σπαθι μου...μονο χερια!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Πιστευω προσωπικα οτι θα επρεπε να ειχαν μεγαλυτερο level cap,To υπαρχον δεν ειναι αρκετο για τα τοσα πολλα quests που εχουν βαλει.. Spoiler Παω τωρα για τον Μινοταυρο,ειναι η πρωτη φορα που θα συναντησω μυθολογικη μαχη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Πηγα level 50 σκοτωσα ολους τους cultists, πηγα οτι item θελω 50 και μπορω επιτελους να το αφησω στην αναμονη του RDR2.. Θα επιστρεψω αν βγει καποιο αξιολογο DLC και παρω το season pass σε κανα sale. Γενικα οπως ειπα και πριν ηταν ωραια εμπειρία αλλα δεν έλλειπαν τα προβληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 tip performance increase/stuttering fix Μετακινηστε το Page file σε διαφορετικο drive απο αυτον που ειναι εγκατεστημενο το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Τέλος και από εμένα η παιχνιδάρα 66 ώρες και 89 % το οποίο για εμένα είναι υπεραρκετό , υπάρχουν φυσικά και αρκετά ακόμη να κάνω αλλά ίσως το πιάσω στο μέλλον μιας και γενικά δεν είμαι του complete 100 % , αν δεν υπήρχαν και τα θέματα με τα crashes και τα 100 % cpu από ubisoft θα ήταν άρτια και τεχνικά από θέμα performance , όσοι δεν το έχετε παίξει προτείνω να το αρχίσετε 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, SPANK είπε Τέλος και από εμένα η παιχνιδάρα 66 ώρες και 89 % το οποίο για εμένα είναι υπεραρκετό , υπάρχουν φυσικά και αρκετά ακόμη να κάνω αλλά ίσως το πιάσω στο μέλλον μιας και γενικά δεν είμαι του complete 100 % , αν δεν υπήρχαν και τα θέματα με τα crashes και τα 100 % cpu από ubisoft θα ήταν άρτια και τεχνικά από θέμα performance , όσοι δεν το έχετε παίξει προτείνω να το αρχίσετε Spoiler Πηγες στη χαμενη Ατλαντιδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μου το κάνανε δώρο!! Κατεβαίνει τώρα στο steam. Ώρα για λιώσιμο!! Ελπίζω να μην ξενερώσω με το performance λόγω i5 3570k! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Έχετε θέμα με microstuters; Διάβασα ότι λύνεται με προηγούμενους drivers. Απλά ελέγα μήπως έχετε καμία άλλη λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, dimitris21gr είπε Μου το κάνανε δώρο!! Κατεβαίνει τώρα στο steam. Ώρα για λιώσιμο!! Ελπίζω να μην ξενερώσω με το performance λόγω i5 3570k! με το performance πάντα κατά αναλογία, θα ξενερώσεις όπως και να χει αλλά το παιχνίδι είναι πολύ καλό που σύντομα δεν θα σε νοιάζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Χωρις να θελω να στεναχωρησω αλλα με τον 3570k θα ειναι στα ορια του playable , κλοκαρετον οσο πιο ψηλα γινεται . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos_0079 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 9 ώρες πριν, dimitris21gr είπε Μου το κάνανε δώρο!! Κατεβαίνει τώρα στο steam. Ώρα για λιώσιμο!! Ελπίζω να μην ξενερώσω με το performance λόγω i5 3570k! ουτε καν θα ξεκιναει...στη θεση σου θα κανα αναβαθμιση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, panos_0079 είπε ουτε καν θα ξεκιναει...στη θεση σου θα κανα αναβαθμιση Λιγο υπερβολη. Εδω με 1050ti και 3570. Σκυλια μαυρα ειναι οι intel σε gaming 2500k το παει τραινο το odyssey. Δεν χρειαζεται ολοι να παιζουν στα 60 και 80fps. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2018 από Arkin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Αν έχει 35 fps στην Κεφαλονιά σε κάποια μεγάλη πόλη θα παίζει με 20 . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δυστυχώς παίζοντας την πρώτη ώρα, στην Κεφαλλονιά, έχω όντως περί τα 35fps. Η κάρτα είναι στο 60-70% ενώ ο επεξεργαστής μόνιμα τερματισμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα