Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πιστευω προσωπικα οτι θα επρεπε να ειχαν μεγαλυτερο level cap,To υπαρχον δεν ειναι αρκετο για τα τοσα πολλα quests που εχουν βαλει..

Spoiler

Παω τωρα για τον Μινοταυρο,ειναι η πρωτη φορα που θα συναντησω μυθολογικη μαχη..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πηγα level 50 σκοτωσα ολους τους cultists, πηγα οτι item θελω 50 και μπορω επιτελους να το αφησω στην αναμονη του RDR2.. :P Θα επιστρεψω αν βγει καποιο αξιολογο DLC και παρω το season pass σε κανα sale. Γενικα οπως ειπα και πριν ηταν ωραια εμπειρία αλλα δεν έλλειπαν τα προβληματα.

Τέλος και από εμένα η παιχνιδάρα 66 ώρες και 89 % το οποίο για εμένα είναι υπεραρκετό , υπάρχουν φυσικά και αρκετά ακόμη να κάνω αλλά ίσως το πιάσω στο μέλλον μιας και γενικά δεν είμαι  του complete 100 % , αν δεν υπήρχαν και τα θέματα με τα crashes και τα 100 % cpu από ubisoft θα ήταν άρτια και τεχνικά από θέμα performance , όσοι δεν το έχετε παίξει προτείνω να το αρχίσετε :)

• Like 4
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, SPANK είπε

Τέλος και από εμένα η παιχνιδάρα 66 ώρες και 89 % το οποίο για εμένα είναι υπεραρκετό , υπάρχουν φυσικά και αρκετά ακόμη να κάνω αλλά ίσως το πιάσω στο μέλλον μιας και γενικά δεν είμαι  του complete 100 % , αν δεν υπήρχαν και τα θέματα με τα crashes και τα 100 % cpu από ubisoft θα ήταν άρτια και τεχνικά από θέμα performance , όσοι δεν το έχετε παίξει προτείνω να το αρχίσετε :)

Spoiler

Πηγες στη χαμενη Ατλαντιδα?

2 ώρες πριν, dimitris21gr είπε

Μου το κάνανε δώρο!! Κατεβαίνει τώρα στο steam. Ώρα για λιώσιμο!! Ελπίζω να μην ξενερώσω με το performance λόγω i5 3570k!

με το performance πάντα κατά αναλογία, θα ξενερώσεις όπως και να χει

αλλά το παιχνίδι είναι πολύ καλό που σύντομα δεν θα σε νοιάζει 

9 ώρες πριν, dimitris21gr είπε

Μου το κάνανε δώρο!! Κατεβαίνει τώρα στο steam. Ώρα για λιώσιμο!! Ελπίζω να μην ξενερώσω με το performance λόγω i5 3570k!

ουτε καν θα ξεκιναει...στη θεση σου θα κανα αναβαθμιση

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, panos_0079 είπε

ουτε καν θα ξεκιναει...στη θεση σου θα κανα αναβαθμιση

Λιγο υπερβολη. Εδω με 1050ti και 3570. Σκυλια μαυρα ειναι οι intel σε gaming 2500k το παει τραινο το odyssey. Δεν χρειαζεται ολοι να παιζουν στα 60 και 80fps.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 2

Δυστυχώς παίζοντας την πρώτη ώρα, στην Κεφαλλονιά, έχω όντως περί τα 35fps. Η κάρτα είναι στο 60-70% ενώ ο επεξεργαστής μόνιμα τερματισμένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...