Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Odyssey [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ADHD είπε

Τελος το main story και αρκετα απο τα "main" side quests, level 48 ειμαι οποτε λιγο ακομα για 50 τρώω ολους τους cultists και τέλος απο έμενα, 71h μεχρι στιγμης αλλα και με αρκετο idle. Γενικα το απολαυσα αλλα ειχε και τα θεματακια του ειδικα στo gearing/upgrades και στο pacing.

7/10

Spoiler

στην χαμενη Ατλαντιδα πηγες?

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, panos_0079 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

στην χαμενη Ατλαντιδα πηγες?

Ναι το τελείωσα αυτό το σημείο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ADHD είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ναι το τελείωσα αυτό το σημείο

Spoiler

εχει εκει τη Μεδουσα και αλλα μυθολογικα τερατα?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panos_0079 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

εχει εκει τη Μεδουσα και αλλα μυθολογικα τερατα?

Οχι αυτα τα σκοτώνεις στο quest για να παρεις τα artifacts, απο κει και περα cut-scenes εχει και αρκετο διάλογο αλλα να μη σου ριξω spoiler. Ηταν ισως το πιο ενδιαφερον σημειο του παιχνιδιου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tommybertsen είπε

Για ποιο λόγο; Τι διαφορά θα κάνουν;

Ενδεχομένως, αν όντως έχουν κάνει τόσο αδηφάγο τη μηχανή του, με 32gb να μπορεί να διατηρεί rendered περισσότερα στοιχεία του παιχνιδιού, χωρίς να swap-άρει σαν ομοφυλόφιλος, γονατίζοντας το σύστημα, ειδικά πχ. σε πόλεις, όπου είναι τίγκα στα asset. Την ίδια διαφορά που, μέχρι πρόσφατα, κάνανε τα 16 vs 8gb ram, στα βαριά παιχνίδια. Αυτό προϋποθέτει ότι είναι η μηχανή του σχεδιασμένη έτσι - μην το πάρεις δεδομένο. Για αυτό μίλησα για δοκιμή...

Επεξ/σία από Occultist
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Occultist είπε

Ενδεχομένως, αν όντως έχουν κάνει τόσο αδηφάγο τη μηχανή του, με 32gb να μπορεί να διατηρεί rendered περισσότερα στοιχεία του παιχνιδιού, χωρίς να swap-άρει σαν ομοφυλόφιλος, γονατίζοντας το σύστημα, ειδικά πχ. σε πόλεις, όπου είναι τίγκα στα asset. Την ίδια διαφορά που, μέχρι πρόσφατα, κάνανε τα 16 vs 8gb ram, στα βαριά παιχνίδια. Αυτό προϋποθέτει ότι είναι η μηχανή του σχεδιασμένη έτσι - μην το πάρεις δεδομένο. Για αυτό μίλησα για δοκιμή...

Fair enough.

Ενδεικτικά πάντως, πάνω από 9GB (έχοντας ανοιχτά και 10 tab chrome καθώς και ότι τρέχει και δε τρέχει από πίσω ), δεν είδα. Δεν πιστεύω καθόλου ότι θα έβλεπα και ιδιαίτερα παραπάνω αν είχα 32 (αν και κάποια στιγμή έχω βλέψεις για ένα κιτάκι ίδιο 2Χ8 - καθαρά για ψυχολογικούς λόγους 😛 )

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tommybertsen είπε

Ναι, έχουν υιοθετήσει εδώ το προηγούμενο "feature" που προστέθηκε πολύ μετά στο Origins, αυτό που το level των περιοχών που πέρασες στο main game ακολουθεί το δικό σου. Αυτό υπήρχε σαν επιλογή on/off στο προηγούμενο, εδώ δεν βλέπω επιλογή απενεργοποίησης. Ο λόγος φαντάζομαι απλός. Δεν υπάρχει νόημα να είσαι 30 level και να πας σε περιοχή με level 5 ας πούμε. Δεν θα έχεις ΧΡ ουσιαστικά. Άρα το έκαναν για να γίνει το grinding, real :P 

Θέμα τι εννοείς; Δεν νομίζω να έχεις κάποιο θέμα. Των main αποστολών πόσο να ανέβει;

Απόκρυψη περιεχομένων

Όταν φτάσεις εκεί που είπα, θα είναι +3 από το δικό σου και έτσι θα παραμείνει. Πχ πήρα 1 lvl ακόμα και αυτό παρέμεινε στα ίδια.

Τα λοιπά main που μπορείς να κάνεις είναι πολύ παραπάνω και θα τα κάνεις αργότερα, λογικά.

αυτό στο origins υπήρχε από την αρχή ή το έβαλαν σε μετέπειτα Patch γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν το πρόλαβα... ή δεν το είδα..; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tommybertsen είπε

Ναι, δεν πέφτει. 48 το παίρνεις με 100 uplay coins από το ίδιο το uplay. Μέχρι να βγει το season pass (τα DLC εννοώ όλα) το βλέπω έτσι προσωπικά. Μετά ίσως πέσει λίγο. 

κι εγώ έτσι το πήρα και είναι μονόδρομος το uplay πλέον για τα παιχνίδια της ubi, γιατί μαζεύω.. είμαι στα 300+ και έχω πολλά να κάνω για να πάρω κι άλλα

48€ για day one πάντως είναι τίμια τιμή

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Fair enough.

Ενδεικτικά πάντως, πάνω από 9GB (έχοντας ανοιχτά και 10 tab chrome καθώς και ότι τρέχει και δε τρέχει από πίσω ), δεν είδα. Δεν πιστεύω καθόλου ότι θα έβλεπα και ιδιαίτερα παραπάνω αν είχα 32 (αν και κάποια στιγμή έχω βλέψεις για ένα κιτάκι ίδιο 2Χ8 - καθαρά για ψυχολογικούς λόγους 😛 )

Δεν το έχω πάρει ακόμα το παιχνίδι, οπότε μιλάω θεωρητικά - αλλά βάσιμα, για την ώρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tommybertsen είπε

Δεν υπήρχε από την αρχή! 

πρέπει να το τελείωσα πριν μπει, γιατί θυμάμαι όταν πήγαινα σε παλιότερα quest που είχα αφήσει πίσω ή γενικά  προς το τέλος ήμουν παντοδύναμος σε σημείο που δεν άξιζε απλά βόλταρα, καλύτερα έτσι να έχει λίγο challenge

και season pass δεν πήρα, πήρα μόνο τα dlc σε αρκετά μεγάλη έκπτωση το καλοκαίρι και ακόμα να τα παίξω γιατί φίλος μου έχει καβατζώσει το δισκάκι του βασικού παιχνιδιού και παίζει με το πάσο του 😤

ειδικά το 2ο dlc έχω ακούσει ότι είναι καλό (όχι το hidden ones το άλλο) και θέλω να το παίξω

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, logistoulis είπε

πρέπει να το τελείωσα πριν μπει, γιατί θυμάμαι όταν πήγαινα σε παλιότερα quest που είχα αφήσει πίσω ή γενικά  προς το τέλος ήμουν παντοδύναμος σε σημείο που δεν άξιζε απλά βόλταρα, καλύτερα έτσι να έχει λίγο challenge

και season pass δεν πήρα, πήρα μόνο τα dlc σε αρκετά μεγάλη έκπτωση το καλοκαίρι και ακόμα να τα παίξω γιατί φίλος μου έχει καβατζώσει το δισκάκι του βασικού παιχνιδιού και παίζει με το πάσο του 😤

ειδικά το 2ο dlc έχω ακούσει ότι είναι καλό (όχι το hidden ones το άλλο) και θέλω να το παίξω

Το 2ο είναι ΠΟΛΥ καλό! Αξίζει! Πήρα season pass με 16€. Μείον 50% από ubi (20€ ) και ακόμη -20% από uplay coins. Με 16€ ήταν η καλύτερη τιμή (25 είχε by that time στα κλειδάδικα).

Το ίδιο θα περιμένω και με το Odyssey! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ τα χα πάρει τον ιούνιο 18€ και τα 2 (μόνο τα dlc) από το psn όμως αυτή τη φορά , είχαν και το season pass πιο φθηνά, αλλά πήρα μόνο αυτά που βρήκα ότι έχουν νόημα τα υπόλοιπα ήταν κυρίως cosmetics που δεν ψηνόμουν να πληρώσω 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Εφόσον τα πήρα φτηνότερα, δεν με ένοιαζε. Και τα 2 by that time (σκέτα) δεν τα έβρισκα φτηνότερα. Ήταν, αν θυμάμαι καλά, Χριστουγεννιάτικο deal. Χριστούγεννα it is και φέτος 😛 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...